SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:Właśnie ostatnio ziemniaczki jadlam w czwartek (placki ziemniaczane) a no i w niedziele na komunii i juz mi się ich chce
A jeszcze mam nowe,żółciutkie mniam
Boze co ta moja Pola wyrabia! Ma niewidzialnego kolege i z nim sie boksuje czy to tak z macicą walczy :o brzuch jak galareta chodzi non stop !
małaMyszka, zabka11, ainer85 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Lys ja na allegro widzialam, ze sa po 25/szt ale sobie chyba daruje.
W jakich rozmiarach kupujecie kocyki minky??
Ja dzisiaj zamówie ten:
http://allegro.pl/kocyk-minky-bawelna-110x75-gratis-minkyduck-i5091010199.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=1424
kolor nr. 10małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Lys ja na allegro widzialam, ze sa po 25/szt ale sobie chyba daruje.
za pieluchę tyle dać to jakoś nie idzie w parze z moją logikąjeśliby chodziło o np. zakup kocyka bambusowego w wyższej cenie bo z bambusa to wtedy bym się zastanawiała
niecierpliwa, małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:ziemniaki gora!!! Ja dzis poszlam spacerkiem do babci, dostalam szczawiowke, potem do siory, dostalam dwa kotlety z piersi, ugotuje tylko szpagarowke. Kupilam arbuza, truskawy i rabarbar. Musze zrobic to ciasto bo sie zesram. Pewnie i tak nie bedzie komu zjesc. Pochodzilam trocje i jakbto mowi moja babcia: jestem słaba jak kłak.
Moze jednak nie sraj ?
Też kupiłam dzisiaj truskawki ! Mniam ! Wczoraj w warzywniaku były po 14zł/kg a dzisiaj patrze a tu 9zł kg ! Wiec kupiłammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5291810123
myslę że nie będzie za małya kolor to sowy mięta mięta
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Przyczepia się męża dlaczego zatrudnił żonę (rodzine) w zaawansowanej ciąży. Dlaczego Twoje stanowisko jest droższe w utrzymaniu.
Minimum 90 dni opłacania składek. ..itd.
gdyby to było na początku ciąży może i by przeszło ale w 7 m wątpię. Jeszcze maz będzie miał kłopoty. To ze coś jest zgodne z prawem nie koniecznie dla zus u jest normalne.
Tak jak to ze nie ma nigdzie przepisu ze w ciąży nie wolno zakładać firmy a ja się tłumacze dlaczego założyłam będąc w Ciąży. U mnie to akurat zbieg okoliczności po prostu pup odrzucił wniosek o dotacje to ile można być bez pracy- założyłam firmę a ze to był koniec roku przeniosła założenie na styczeń - no i juz mają podejrzenia
małaMyszka, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ja dzisiaj zamówie ten:
http://allegro.pl/kocyk-minky-bawelna-110x75-gratis-minkyduck-i5091010199.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=1424
kolor nr. 10
Jakbym miala z tych wzorow wybierac to tez bym wybrala 10Kto kupuje dziecku kocyk w czaszki
Ja znalazlam kocyk minky za 30 zl, ale 50cm×75, ale wydaje mi sie, ze nie ma sensu kupowac takiego malegomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:ja taki chcę zakupiś razem z poduszką
aaaaaaa mają tam wzór z kotami!! takie super są! już się nakręciłamLaura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:aaaaaaa mają tam wzór z kotami!! takie super są! już się nakręciłam
Edit. i wydaje mi się że razem z poduszką nie jest drogiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 16:38
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:no, nawet ładny z tymi kotami jest
Edit. i wydaje mi się że razem z poduszką nie jest drogi
Ja poduszki akurat nie chcę, ale widzę że bez poduszek też sprzedająchyba się skuszę na te koty
wiem wiem wali na dekiel
Laura, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Ja poduszki akurat nie chcę, ale widzę że bez poduszek też sprzedają
chyba się skuszę na te koty
wiem wiem wali na dekiel
o widzisz to kupuj
ty chcesz koty ja chcę sowy hehehelys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:ja taki chcę zakupiś razem z poduszką
Super sa! Ja tez sie skusze, ale bez poduszkiPokazalam mezowi wzor, ktory chcialam zamowic i wiecie co powiedzial "blagam tylko nie mow, ze zas zygzaki"
w takim razie wezme rowery z rozem
Choc skoro glownym motywem w pokoju Julki sa zygzaki to nie wiem co mu nie pasi
Laura, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Maz wybral wzor kocyka minky dla Julki: szare gwiazdki i turkus
Zaakceptowane
Choc wszystkie wzory sa tak ladne, ze trudno sie zdecydowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 17:20
małaMyszka, Cassie, zabka11, magda sz lubią tę wiadomość
-
Ja kupuje ten w babeczki bo chce jakis bardzo kolorowy dlatego że wózek kupujemy cały szary
Jeju teraz tyle pieknych rzeczy...
Myslice ze kocyk 110x75 nada sie do wózka czy bedzie za duzy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 17:27
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My po wizycie. Niestety małego mi nie ważył. Maly ruchliwy, glowka w dol,dostałam antybiotyk na spojenie lonowe liczy ze pomoże wiec zobaczymy. Schudlam 1,5kg od ostatniej wizyty i na następnej zrobi mi badanie 3 trymestru.
niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11, Martucha86, gosia.b, zabka11, bosa, Maniuś, ainer85, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:A te kocyki minky jakiej grubości kupujecie, bo właśnie zauważyłam, że do wyboru jest minky bez wypełnienia, minky z 1cm wypełnienia i minky z 2 cm wypełnienia?
Ja biore kocyk bez wypelnienia, zeby moc narzucic latem/jesienia na fotelik czy do wozka, albo w domu nawet zima, bo mamy bardzo cieple mieszkanie wiec nic grubszego nie potrzebuje bo w razie czego bedzie kolderka. A do wozka na chlodniejsze dni tez bede miala kolderkemałaMyszka, lys, Neyla lubią tę wiadomość