SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja typ niepokorny!!!!!bosa wrote:Hej dziewczyny,
Ja dziś zaczęłam 7 mc
z tej okazji byłam u fryzjera, zrobiłam odrosty i wreszcie wyglądam jak człowiek 
Jak będzie Wam się nudziło to zróbcie test : Która hitowa polska piosenka jest o Tobie. Mi wyszło,że jestem kusicielką z "Ona tańczy dla mnie" heheh
http://www.ofeminin.pl/kariera/quiz-ktora-hitowa-polska-piosenka-jest-o-tobie-s1395459.html
Hahaha hahaha hahaha
Laura lubi tę wiadomość
-
ja to samo Ona tańczy dla mnie, kusicielka hehbosa wrote:Hej dziewczyny,
Ja dziś zaczęłam 7 mc
z tej okazji byłam u fryzjera, zrobiłam odrosty i wreszcie wyglądam jak człowiek 
Jak będzie Wam się nudziło to zróbcie test : Która hitowa polska piosenka jest o Tobie. Mi wyszło,że jestem kusicielką z "Ona tańczy dla mnie" heheh
http://www.ofeminin.pl/kariera/quiz-ktora-hitowa-polska-piosenka-jest-o-tobie-s1395459.html
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy można w ciąży używać Argosulfan... Jest najlepszy...lys wrote:no to moczę
swoją drogą ja mam całą aptekę w domu jeśli chodzi o leki, ale na oparzenia to nic a nic...
Ale jak masz sudocrem to też możesz posmarować. Nie będzie pęcherzy i śladu po oparzeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 22:44
-
małaMyszka wrote:Nie wiem czy można używać Argosulfan... Jest najlepszy...
Ale jak masz sudocrem to też możesz posmarować. Nie będzie pęcherzy i śladu po oparzeniu
Tego pierwszego nie wolno, tego drugiego nie mam
Siedzę na razie z miską z wodą to da się wytrzymać, tylko nie wiem co potem jak już mi palce tak odmokną ze trzeba będzie wyjąc i poparzenie będzie boleć.

-
Ja to sie modle by 4500g nie ważył synek juz o 3 kg nie marze bo moje sloniki duże sie rodząmałaMyszka wrote:dlatego mam 33 szt tylko, tak wiesz, żeby ładnie w szpitalu wyglądały ehhehe że ładne opakowanie i takie de lux ehehhehe żartuję oczywiście...
ja tam myślę, że urodzimy wszystkie książkowe dzieciaczki: 3200 g/54-56 cm i spoko będzie
-
Hej dziewczyny.
Mnie wypuścili ze szpitala w piątek. Dzisiaj miałam się zgłosić po wyniki badań i wszystko jest dobrze!
Morfologia, mocz, USG brzucha, glukoza- wszystko prawidłowo!
Krążek też na swoim miejscu:)
W środę wizyta kontrolna.
W sobotę byliśmy na wesele i znowu zaczęły bolec te plecy i żebra..;/
Dzisiaj już dobrze. Musze chyba więcej leżeć.
Jutro Was nadrobię. W przyszły wtorek czeka mnie mega ciężki egzamin, wiec ten tydzień poświęcam na naukę. ale będę starała się być na bieżąco
lys, Weridiana, psioszka11, Laura, małaMyszka, chcebycmama, Maniuś, 0na88, gianna88, Paula_071, Martucha86, magda sz, mamasia, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Magd wrote:Iys a może zaopatrzyłaś się już w Sudocream?
on też jest dobry na oparzenia, łagodzi bół i szybciej sie goi
Tego nie kupiłam
ale mam Linomag, w necie piszą, że też się nada, chyba spróbuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 23:31

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH