SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
chcebycmama, karolina ja jestem praktycznie na tym samym etapie co wy i pokoik mam prawie skończony tylko prawie puste szafki. kilka ciuszków. a myślałam, że mam mało przygotowane. tylko strasznie dużo rzeczy mam jeszcze nie wybrane i nie wiem co jeszcze będzie mi potrzebne. tak w ogóle to cieszę się bardzo, że już idę do sr, bo mam wrażenie, że absolutnie nic nie wiem. ale staram się uspakajać, że instynkt mi pomożekieg nawet jak nie co do wszystkiego się upewnie.
teraz biorę się za ogarnianie mieszkania i wieczorkiem babskie spotkanie
małaMyszka, Aska87 lubią tę wiadomość

-
No i nie moge zasnac...ech....to chyba kawa bedzie niezvedna na powrot do zywych.
Zalapalam dola,ze nie moge wyprawki kompletowac bo na kase musze czekac.
Lzy mi leca normalnie i smutno ....
Mama mi urodzinowy przelew zrobila i sie glowie,czy zakupic czesc wyprawki, czy moze jednak sobie zrobic jakas mini przyjemnosc (np. Fryzjer).
Echhh.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:11
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:hej dziewczyny
musicie mi poradzić i wytłumaczyć
jak wy odczuwacie te skurcze.. ? bo mi np jak twardnieje brzuch to na bardzo długo np cały wieczór, cała noc
ale wczoraj zauwazyłam coś dziwnego..
cąły brzuch miałam twardy ale pod pępkiem tak jakby twardniał mi bardziej na pare sekund i puszczało.. myślałam ze to mały się rusza ale jak patrzałam na brzuch to nic nie wiedziałam, takie uczucie jak by mi skóry brakło.. miałam tak kilk arazy na godzine.
i teraz czy to były skurcze cyz poprostu moje maleństwo się wierciło??
niech ktoś mi opisze jak te skurcze czuć
Ja tez myslalam, ze nie bede potrafila odroznic wypinania sie malej a twardniejacego brzucha, ale u mnidm jest tak, ze jak mala sie wypina to wybrzuszenie robi mi sie z jednej strony brzucha taka gorka, a jak brzuch twardnieje to w cale podbrzusze nie jestem w stanie palca wbic, dodatkowo mam tez taki cmiacy bol okresowy z tym, ze nie jest bolesny jak przy okresie
magda sz, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hej ja nadal w łóżku wczorajszy wieczor i noc masakra od 19 w sumie leze bo zaczelo mnie kluc w pochwie promieniowalo na posladki co sztalam np do kibelka to szlo az do nogi w nocy co sie przekrecalam to brzuch mi sie stawial spinal i twardnial wzielam 2 magnezy i nospe i odpuscilo rano jak sie obudzilam to samo ale na szczescie lzej. A teraz juz ok
Maly sie wierci wypina wiec jestem spokojna najwyzej jak wieczorem bedzie to samo jade na pogotowie
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa Wszystkiego Najlepszego!

Urodzinki masz dzisiaj

Edit. Pisałaś że w piatek heh ale się pomyliłam czyli jutro
dzisiaj jest czwartek hehe, ale i tak Wszystkiego Najlepszego z wyprzedzeniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:04
niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura tak jutro mam, ale dziekuje bardzo!!!! Na pewno teraz bedziesz pierwsza z zyczeniami i jutro jak po 6 bedzi mi skladal maz (o ile pamieta) myslac, ze jest pierwszy to go z bledu wyprowadze
aaaaga, Laura, zabka11, olinka, magda sz, Maniuś, jesslin87, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, moze któraś z was ma przepis na ciasto z truskawkami? chodzi mi o takie najzwyklejsze ciasto na którym sa rzucone truskawki

Mąż ma dzisij urodziny i wieczorem jedziemy do zamku na kolacje ale chce tez zrobic mu takie ciasto bo bardzo lubi takie buły
magda sz, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj myślałam że mi ucho wybuchnie od odbierania telefonu (tel się rozładował po 1 dniu a zwykle trzyma 5 dni), mam na fb zablokowane dodawanie postów na moją tablicę i zaspamowali mi całą skrzynkę i telefon, miłe to ale chyba nigdy mnie to tak nie zmęczyło jak wczoraj
Także kochane blizniaki życze dużo cierpliwości jak przyjdzie dzien urodzin 
Olinka jak mam skurcz haxona brixa to brzuch szczególnie podbrzusze robi się twarde jak kamień, czasem dochodzi do tego taki ból jakby na okres i puszcza po ok. minucie. Jak dzidzia się wypina to czuje takie naciąganie od środka, nawet jak nie widać nic po brzuchu to w środku tak mnie ciągnie, bardziej może punktowo, przy tym brzuch nie twardnieje. Ja to tak odróżniam. Jak skurcz to macica nad wzgórkiem łonowym jak skała.
Maniuś uroczo wyglądasz
ale masz wysoko brzusio, zgaga nie daje Ci popalić?
Maniuś, jesslin87, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/kocyk-minky-bawelna-75x65-babeczka-fuchsia-okazja-i5045773553.html
Ja ten kupiłam i jestem baardzo zawodolona,super jakość, mięciutki, taki puszysty
Chyba zrobie z tego przepisu
:
http://ilovebake.pl/2012/06/25/proste-ciasto-z-truskawkami-przepis/
magda sz, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ooo właśnie takie bym zjadła

Kurcze latam ciągle do toalety, ciągle chce mi się siusiu. Może ja mam jakieś zapalenie? Tyle że nic mnie nie piecze, bólu przy siusianiu nie mam. Ale parcie jak cholera, wystarczy że schylę się czy więcej pochodzę, zejdę ze schodów i już. Leci zwykle malutko. Też tak macie? mocz z przed tygodnia wyszedł perfekt.. Wiem że dzidzia naciska ale żeby aż tak?
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ooo właśnie takie bym zjadła

Kurcze latam ciągle do toalety, ciągle chce mi się siusiu. Może ja mam jakieś zapalenie? Tyle że nic mnie nie piecze, bólu przy siusianiu nie mam. Ale parcie jak cholera, wystarczy że schylę się czy więcej pochodzę, zejdę ze schodów i już. Leci zwykle malutko. Też tak macie? mocz z przed tygodnia wyszedł perfekt.. Wiem że dzidzia naciska ale żeby aż tak?
Ja mam to samo max co 30 minut
jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość