SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda sz Kochana zrób sobie przerwę w prasowaniu i napisz mi proszę, ile płaciłaś za lupo z 2015 r. , bo chcę zamówić i teraz nie wiem który... jak różnicy nie będzie za dużej to może jednak ten 2015 weźmiemy.
-
Hej
Ja po wizycie w poradni diabetologicznej-pan dr stwierdzil ze na ta chwile cukry perfektgdyby cos sie dzialo mam dzwonic,a jesli bedzie tak jak teraz to kontrola 07.07
Co do filtrow Britta-ja mam Marelle i jestem zadowolona.Zmieniam filtr co 4 tygodnie o czym przypomina tez zreszta licznik procentowy na pokrywie...jestem zadowolona.Woda nadaje sie do picia,do zup,do wszystkiego...z wyjatkiem kawy jak dla mnienormalnie nie smakuje mi ona z przefiltrowanej wody
moze jestem jakas inna
Miru,Amberla sciskajcie mocno nozki
Trzymam kciuki za dzieciaczki zeby sie za szybko nie pchaly &&&
No i wizytujace-za Was rowniez trzymam kciuki-czekam na info po
Dobrego dnia sistersWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:32
niecierpliwa, Amberla, 0na88, małaMyszka, Paula_071, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
No ja wam powiem, że naprawdę żadnego wysiłku nie mam... odpcozywam większość czasu. W zeszłym tygodniu tylko jeden jedyny raz poszłam na 15-20 minutowy spacer - po P i Paulę na placyk zabaw i potem do domu... następnego dnia brzuch opadł. Nawet P się dziwi bo w poprzedniej ciąży byłam aktywna a teraz się oszczędzam większość leżę i taka dupa. A przed chwilą po prysnzicu jak suszyłam włosy dostałam takiego bólu z prawej strony ze masakra. Ale inny ból..... Takie rwanie - jakby mi rozrywało wnętrzności. Mama spanikowana że skurcze ale jak zapytałam jej jaki to ból - że jakby intensywniejsza miesiączka to powiedziałam, że to nie to. Nie wiem skąd taki ból , normalnie jakby mi kawałek ciała wyrywali...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Apropos monitorów oddechu Angelcare AC300 właśnie patrzę, że najtaniej bo po 275zł jest w gemini - może komuś info się przyda
U mnie w mieście używki chodzą po 200zł więc chyba wole już kupic nowy na pełnej gwarancji.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
gianna88 wrote:Apropos monitorów oddechu Angelcare AC300 właśnie patrzę, że najtaniej bo po 275zł jest w gemini - może komuś info się przyda
U mnie w mieście używki chodzą po 200zł więc chyba wole już kupic nowy na pełnej gwarancji.
Mi sie udalo kupic uzywke na gwarancji za 100 zl, wiec faktycznie lepiej dolozyc do nowejmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Mi sie udalo kupic uzywke na gwarancji za 100 zl, wiec faktycznie lepiej dolozyc do nowej
farciarau mnie takich cen nie ma, a jednak wolałabym to zobaczyc, sprawdzic przed zakupem niż kupowac gdzieś przez allegro czy coś
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:malaMyszka oby z ta karetka bylo jak piszesz...
ja nastawiam sie jeszcze na taksowke ale chyba nie powiem ze to porod bo sie pewnie beda bali wziac wezwanie .
Tylko nie zróbcie tak, jak robią niektóre baby - księżniczki (przepraszam za określenie): wzywają karetę, ta leci bo nigdy nie wiadomo, na jakim etapie jest poród, a za karetą jedzie połowa rodziny dwoma lub trzema autami...
Proszę nie róbcie tak0na88, gianna88, magda sz, lys lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:Apropos monitorów oddechu Angelcare AC300 właśnie patrzę, że najtaniej bo po 275zł jest w gemini - może komuś info się przyda
U mnie w mieście używki chodzą po 200zł więc chyba wole już kupic nowy na pełnej gwarancji. -
Ambrela ja też tak miałam tydzień temu i dzisiaj. Skurcze bolały od kręgosłupa do przodu bo ja mam krzyżowa ułożone dziecko. Ale czułam uczucie na kupę. Takie Napieranie. A te z boku to były przy skurczach jak mały miał mało miejsca i ucisk al jelita. No wyć się chxe.
-
hehe karetke planuje zamowic jak faktycznie meza nie bedzie , rodzina z mojej strony nie jest zmotoryzowana
do tesciow jak zacznie sie porod nie chce jakos dzwonic.
oby tylko mieli karetke na stanie - bo to mi sie sni po nocach ze dzwonie i slysze w sluchawce ze niestety nie maja nic wolnego .
Poczatkowo wpadlam na genialny pomysl ze wsiade do auta... po czym dotarlo do mnie ze to raczej malo wykonalnelys, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:farciara
u mnie takich cen nie ma, a jednak wolałabym to zobaczyc, sprawdzic przed zakupem niż kupowac gdzieś przez allegro czy coś
No ja kupowalam na olx, jakos bylam spokojna jak jeszcze na gwarancji bylmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:No ja kupowalam na olx, jakos bylam spokojna jak jeszcze na gwarancji byl
hehe ja też na olx patrzyłam ale zaznaczyłam sobie tylko okolice do odbioru osobistego... nie wiem, chyba zbyt nieufna jakaś jestem
pogadam z mężem jak wróci, niech on coś zadecydujemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
gianna88 wrote:hehe ja też na olx patrzyłam ale zaznaczyłam sobie tylko okolice do odbioru osobistego... nie wiem, chyba zbyt nieufna jakaś jestem
pogadam z mężem jak wróci, niech on coś zadecyduje
Ja zdecydowalam sie na wysylke za pobraniem, no ale tak widzisz to byla okazja
Lece na ktg! Trzymajcie kciuki proszemałaMyszka, gianna88, Weridiana, magda sz, 0na88, Neyla, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
U mnie w mieście używki chodzą po 200zł więc chyba wole już kupic nowy na pełnej gwarancji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:11
-
Miru, nie strasz.... no i szlag, boli oteraz i przód i tył
A wizyta dopiero 18 30. Nosz kurde
Ja naprawdę nie chcę rodzić tyle wcześniej. Modlę się, żeby to była pomyłka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 14:18
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
[QUOTE=A Miru, nie strasz.... no i szlag, boli oteraz i przód i tył
A wizyta dopiero 18 30. Nosz kurde
Ja naprawdę nie chcę rodzić tyle wcześniej. Modlę się, żeby to była pomyłka.[/QUOTE]
Już dużo nie zostało do 18.30. A mmoże przyspiesz ta wizytę. W końcu nagły wypadekAmberla, małaMyszka lubią tę wiadomość