SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa modlę się o te 2-4 tyg nie sądzę żeby trzeba było wywoływać poród.
Póki co nawet tym się nie martwię bo wiem ze lekarze zrobią co trzeba w końcu to ordynator.
Niecierpliwa to teraz będzie moje drugie imię
niecierpliwa, 0na88, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
godzina 19:28 a u mnie nadal upal ... wrocilam do mieszkania a ono nagrzane oczywiscie jak piekarnik wrrr...
Moja Zoska tez malo aktywna , pobudzalam ja caly dzien cola zero zimna z lodowki - ale i tak bidula malo ruchliwa .. w taki upal to sie smialam ze zamiast w wodach plodowych to pewnie w rosole plywa.
Jeszcze jutro i ochlodzenie- oby lunelo deszczem , gradem - ba ! nawet sniegiem bo nie mam czym oddychacniecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Hej dziewczyny
godzina 19:28 a u mnie nadal upal ... wrocilam do mieszkania a ono nagrzane oczywiscie jak piekarnik wrrr...
Moja Zoska tez malo aktywna , pobudzalam ja caly dzien cola zero zimna z lodowki - ale i tak bidula malo ruchliwa .. w taki upal to sie smialam ze zamiast w wodach plodowych to pewnie w rosole plywa.
Jeszcze jutro i ochlodzenie- oby lunelo deszczem , gradem - ba ! nawet sniegiem bo nie mam czym oddychac
Haha ja tez probowalam rozbujac Julke cola light i tez grzyba dalo
Jak byla zima chcialysmy lata, jest lato chcemy zimy kto ciezarnej dogodzi
0na88, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Malagosia wrote:Jak cola light czy zero ma pobudzic jak nie ma cukr. Szkoda ja pic bo maja slodziki ktore sa dla nas bardzo nie polecane
Mi zawsze po coli light szalala, ale moze ze wzgledu na cofeine?? U mnie maz tylko light pije, jesli w ogole bo ma cukrzycemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam Dziewczynki, ja oczywiscie nadal w szpitalu to juz 7 tydzien, ale i tak jestem szczesliwa bo Maluch ma prawie 2 kg - waga o ktorej nawet nie marzylam. Od czwartku tez pozwolono mi wstac z lozka i uczylam sie na nowo chodzic, a dzisiaj sama z prysznica skorzystalam, czulam sie jak w najlepszym SPA:)
Miru trzymam za Ciebie kciuki abys dotrwala w dwupaku min. 2 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 22:07
Pati Belgia, Ewa123, Pulpecja, lys, Paula_071, 0na88, Weridiana, małaMyszka, 5ylwia, niecierpliwa, mamasia, aaaaga, Maniuś, Y, magda sz, sylwucha89, Aga89, Migotkaa, Martucha86, Katarka, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
oj nie pamiętam żebym się kiedyś tak męczyła w upale jak teraz. Toż to katorga jakaś!!! Zawsze chciałam urodzić dziecko latem, ale chyba nie przemyślałam tego do końca....
Euforia dzielna kobieto!!!Szacun za te 7 tygodni i wytrwałości życzę, teraz już będzie z górkiWeridiana, małaMyszka, euforia lubią tę wiadomość
-
My chwilę temu wróciliśmy... Jestem skonana. Było extra!!!!!
Dzisiaj jeziorko jutro może morze...
Kolorowych snów życzęmamasia, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Chyba Olince kasuje posta
Wiecie od 2 dni bije sie z myslami czy upierac sie przy porodzie sn czy zdecydowac sie na cc, tak jak proponuje lekarz prowadzacy i po przeczytaniu relacji, ktorejs czerwcowki jednak zdecyduje sie na cc. Bron Boze nie chodzi tu o lek przed bolem, bo tego akurat sie nie boje, okresy przy endometriozie 3 stopnia to bol nie do opisania i mysle, ze porodowy jest porownywalny, ale glownie chodzi o to, ze jestem straszna panikara i obawiam sie, ze gdyby cos szlo nie tak przy sn to wpadlabym w histerie, zaczela panikowac i mieliby ze mna duzy problem na porodowcemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry u nas pogoda przyjemniejsza w nocy padal deszcz i oczyscil powietrze.
Wczoraj maz skrecil lozeczko ale to juz powaznie wyglada
Dzisiaj pierwsza pralka z ubrankami juniora no chyba ze bedzie padac to prania nie bede mogla wystawic na balkon
Witamy sie w 31 tcniecierpliwa, lys, małaMyszka, Maniuś, Martucha86 lubią tę wiadomość