SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja biorę się za zamówienie w gemini. Skoro do Was bez problemu przychodzą paczki to chyba już mnie w ch*** nie zrobią z zamówieniem?! bo się wścieknę ...
zabka11 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ofka nie martw sie ja tez sie w majty z canpolu nie zmiescilam, babyono ma wieksza rozmiarowke. Teraz zamowilam sobie XL
małaMyszka, lys, ainer85, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:oooo dzieki za info... w ogóle to przy zakładaniu je juz podarłam tipsami cholera niepotrzebnie naciągałam na ten zad i co ja myslalam, że nagle magicznie sie rozszerza?
Ja nie naciagalam jak widzialam, ze juz na udach sie zatrzymalymałaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ab38eb1721c.jpg
Moja mamuska juz wyposazyla Julke na zime. Mam wrazenie, ze ona kupuje tych ciucg.ow wiecej niz ja, nie ma tygodnia zeby mi reklamowy ciuchow nie kupila
Ostatnio jednak pobila sama siebie kupila kurteczke dzinsowa i dzinsy, bardzo ladnie do siebie pasowaly te dwa ciuszki i byla z siebie taka dumna, jaki to ladny komplet dobrala, a ja mialam taka polewe bo spodnie 3-6 m-cy a kurtka na 24 miesiace, lekko ja ponioslo0na88, małaMyszka, psioszka11, bosa, lys, Laura, Weridiana, Katarka, ainer85, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Kurcze, już nie pamiętam bo to 5 lat minęło, ale chyba faktycznie najcichszy nie był.
Miru, dziękuję za info. Biorę póki co lacibios femina doustnie. Jak do pn będzie gorzej to pójdę na wizytę, chociaż byłam teraz w pn i było wszystko dobrze. Ciągle coś
Zetka bierz probiotyki doecipnie bo tylko takie dobrze dzialaja- tak mi gin powiedziala.te doustne to niestety maja ponoc znikome dzialanie...małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ab38eb1721c.jpg
Moja mamuska juz wyposazyla Julke na zime. Mam wrazenie, ze ona kupuje tych ciucg.ow wiecej niz ja, nie ma tygodnia zeby mi reklamowy ciuchow nie kupila
Ostatnio jednak pobila sama siebie kupila kurteczke dzinsowa i dzinsy, bardzo ladnie do siebie pasowaly te dwa ciuszki i byla z siebie taka dumna, jaki to ladny komplet dobrala, a ja mialam taka polewe bo spodnie 3-6 m-cy a kurtka na 24 miesiace, lekko ja ponioslo
Moja mama ma to samoco raz coś ! Ubranka juz kupiła, wózek tez rodzice sponsorowali, teraz jak dzwoniłam i mówiłam ze kupiłam kosmetyki, mama zapytała co dokładnie kupiłam i ile zapłacilam (za te 4 rzeczy z musteli 120zł) to od razu ze ona odda dla mnie te 120 to kosmetyki też bedą od niej
Szał ;p
Ostatnio mama mówiła że boi sie wchodzic do dzieciecych sklepów bo wszystko by wynioslaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 17:39
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja jestem w szoku bo moja matka to sknera i dusigrosz, a teraz jakiegos pie*rdolca dostala, wozek kupuja, fotelik kupuja, ciuchow to mi polowe skompletowala z tego co mam i boje sie, ze mala polowy z tego nie zdazy zalozyc bo wyrosnie. Jutro i w sobote robie wielkie pranie i prasowanie no i musze zliczyc ile czego mam. To prasowanie mnie przeraza ostatni raz takie wielkie prasowanie robilam rok temu przed wyjazdem do Chorwacji, choc obawiam sie, ze teraz 2 h to mi nie stykna zeby to poprasowac. Wtedy nalalam sobie winka i jakos szlo, a teraz o wodzie to moze byc ciezko
małaMyszka, Zetka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Haha z winkiem to wszystko jest takie proste..
Ale bym wypiła wino!
Moja mama ogolnie to jest dla nas bardzo chojna, co raz cos mi kupuje,jak jestesmy razem po zakupy to nie pozwala mi nawet zapłacic za moje zakupy (spozywke), DLA MNIE a co mówić dla maleńkiej wnusi? Tym bardziej ze to ich pierwsza wnuczka/wnuk, mój brat jeszcze nie dzieciaty
Jejć niecierpliwa, wspomnialas o tym winie i tak mi sie marzy..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Ja kupiłam linomag zielony do pupy małego, ponoć można też używać na sutki. W SR dostałam też opakowanie Maltanu, ponoć też dobry.
Lys - nie wiem jak Mustella, teściowa poleciła Biodermę więc się dostosuję. Ja będę smarować dziecko od początku przeciwsłonecznymi kremami. W cieniu człowiek też się opala, a taka biała skórka jest bardzo delikatna.
Ja kupiłam mały octenisept, jak będzie mało to dokupię.magda sz, małaMyszka, Neyla, chcebycmama, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ambrela u nas polozna na sr radzila zakupic, chocby z tego wzgledu, ze nie caly spacer dziecko jest w wozku, np. na karmienie wyciagniesz i generalnie we wrzesniu tez czesto, gesto jest slonko i raczej namawiala zeby uzywac. Podala wiele argumentow ku temu, ale nie pamietam ja zakodowalam, ze mam kupic i tyle. Kupilam ziajke 30 od 1 dnia zycia. Majatek nie kosztowal wiec co mi szkodzi
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hejka
Melduje sie po wizycie
Szyjka skierowana w strone krzyza, dluga i zamknieta.
klara jest na 1000% Klara
Wazy 1750gz usg jest o tydzien starsza, ale nadal trzymamy sie terminu z OM czyli 22sierpnia
Kolejna wizyta 16.07,nastepna dwa tyg potem i pozniej juz moge rodzic.czyli malutka musi jeszcze posiedziec w brzuszku 1,5miesiaca a potem niech sie dzieje wola nieba
Na dretwienia rak nadal przyjmowac aspargin.
Na swedzaca alergiczna skore na palcaxch dloni moge pic wapno i przez kilka wieczorow posmarowac hydrokortyzonem, ewentualnie kupic masc oilatum.
Hehe maz sie zmobilizowal po tych wiadomosciach i w koncu zamawiamy dzis lozeczko
Aaaa i pytalam o opieke dla meza po porodzie-to przy sn jest 7dni liczone od dnia po wyjsciu ze szpitala, a przy CC 14 dni.
Maz mowi ze ponoc w innym szpitalu u nas daja opieke 14dniowa po SN.
Jak jest u was?????
Pati Belgia, małaMyszka, Paula_071, bosa, niecierpliwa, magda sz, lys, Martucha86, sylwucha89, Laura, Weridiana, psioszka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
obiecalam, ze dodoam zdjecia pokoju Roxanne i Marcela (na tym etapie dzieci beda mialy wspolny pokoik bo Marcel nie chce sam... ciekawe jak dlugo
ale to nie problem bo i tak za rok postanowilismy, ze tak czy siak Marcel przejdzie na osobny pokoik
) wiec dodaje
no i jeszcze wozka i kolyski
narazie jeszcze poscieli do lozeczka nie wkladam bo sobie pomyslalam, ze zrobie to dopiero za dwa tygodnie.aaaaga, małaMyszka, Paula_071, bosa, 0na88, niecierpliwa, chcebycmama, magda sz, lys, Martucha86, sylwucha89, Laura, Weridiana, psioszka11, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia piękne to wszystko. Łóżeczko kolo łóżka ciekawe jak Marcel długo wytrzyma
Niecierpliwa ja też mam ten z ziajki. 3,90 zł a fajnie działa.
Majciochy mam m mam nadzieje ze wyjdę dupcia w nie. Wczoraj spakowana torbę do szpitala. Mój jak zobaczył ze to juz to zrobił oczy jak lemur a dziś remontuje nasza sypialnieHaha od miesiąca nie mogłam go zmobilizować. Płyty stelaż stoi na przedpokoju a on ciągle czasu nie ma a tu proszę praca wre
niecierpliwa, chcebycmama, małaMyszka, Pati Belgia, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Aaaa i pytalam o opieke dla meza po porodzie-to przy sn jest 7dni liczone od dnia po wyjsciu ze szpitala, a przy CC 14 dni.
Maz mowi ze ponoc w innym szpitalu u nas daja opieke 14dniowa po SN.
Jak jest u was?????
CC to jest jak operacja, więc standardowo dla członka rodziny do opieki są 2 tygodnie, ale to jest zwolnienie lekarskie więc płatne 80%. Mój mąż dopiero do pracy wraca w październiku (rok akademicki) więc nas w ogóle nie urządza takie L-4.
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.