SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
przeciwciała hcv - 16.12.2014
hiv - 16.12.2014
przeciwciała anty - Treponema ???? (WR???) 16.12.2014
antygen HBs 4 lutego
czyli wszystko muszę powtórzyć ?
paciorkowców jeszcze nie miałam
-
O, a to mój obiadzik, czyli coś z niczego...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cda38ca5256.jpgLaura, lys, Martucha86, niecierpliwa, aaaaga, magda sz, psioszka11, mamasia, Katarka, Lady Savage, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Po 2 rozmowach tel i 1 e-mailu reklamacja materaca załatwiona maja podesłać kuriera na swój koszt po niewłaściwy materac a ten moj wyslac ponownie z jakims gratisem w przyplywie złości powiedziałam że w nosie mam gratis ze chce swój materac i to w następnym tygodniu a nie znowu 3 tyg czekać i ze można się domyślić że materac jest do łóżeczka dziecięcego i nie należy denerwować ciężarnej
chcebycmama, małaMyszka, magda sz, Paula_071, mamasia, Katarka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Myszka lekarz Ci zleci, mi teraz zlecił część do powtórki żeby znów mi nie pobierali 8 próbek krwi na raz.
Zrobiłam kokardkę do mojej lampki- jest jeszcze bardziej słitaśna hehe:) Osobiście polecam, lampka 15 zł z Ikea Kryssare, ledowa, świeci nie za jasno nie za ciemno tak np. żeby zmienić dziecku pieluszkę, czy do karmienia nocnego.
Laura, Martucha86, aaaaga, małaMyszka, Paula_071, lys, mamasia, Katarka, Y, Maniuś, Weridiana, zabka11, Aga89 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Zetka my idziemy łeb w łeb Om 16.11 zgadza sie
Gdzie bedziesz rodzila?małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny jest fajny nowy kanał paramount channel
http://www.paramountchannel.pl
Bardzo fajne filmy tam lecą, polecam. -
aaaaga wrote:Po 2 rozmowach tel i 1 e-mailu reklamacja materaca załatwiona maja podesłać kuriera na swój koszt po niewłaściwy materac a ten moj wyslac ponownie z jakims gratisem w przyplywie złości powiedziałam że w nosie mam gratis ze chce swój materac i to w następnym tygodniu a nie znowu 3 tyg czekać i ze można się domyślić że materac jest do łóżeczka dziecięcego i nie należy denerwować ciężarnej
Mi tez obiecali gratis za zwloke z wysylka lozeczka i zobaczylam go jak swinia niebomałaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Magda super lampeczka...
Zauważyłam, że w pięknej rameczce masz foto z USG. Wywołałaś normalnie jako zdjęcie?
Myślę nad takim drobiazgiem na prezencik...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 16:19
magda sz lubi tę wiadomość
-
Zetka ja w Wojewódzkim chce rodzić moj 8 czerwca dokladnie 1520
teraz w srode kolejna wizyta zobaczymy ile
29 mam prenatalne po 30 tc u Doeringa laczymy z 4D
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość