SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcebycmama ja mam 2 smoczki z lovi i 1 z aventu, butelke z aventu, canpolu i babyono.
Karolina ja tez bym bardzo chciala karmic piersia, ale chyba to pobozne zyczenie. Jak czytam czerwcowki to moje wyobrazenie, ze z piersi leci mleko i dziecku to starcza okazalo sie bardzo mylne. Niestety nie ma tam chyba zadnej dziewczyny, ktora nie musi dokarmiac malucha mm, albo sciagac laktatorem i podawac butla bo to sutki krwawia czy jakies zapalenie, wiec mysle ze butelka to podstawa wyprawki nawet jak chcemy karmic piersia.zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karolina poza tym nie można przewidzieć jak będzie z pokarmem,więc jak się nie pojawi od razu to i tak Ci dokarmią w szpitalu. Oczywiście nie życzę Ci tego,ale może warto mieć.
Ja już wiem,że na bank butle dadzą, bo mam cc, więc najwcześniej po 12h zobaczę małego.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
0na88 wrote:niecierpliwa zamordujesz mnie , ale moge Cie prosic o przepis na ta zupke meksykanska ? u mnie dzis zimno , zaraz bedzie lalo i chetnie taka zupka bym sie ogrzala
)
Za kare powinno byc do gory nogami, ale sie obrociloHahaha jak pare dni temu dodawalam to przepis stanal na glowie, a dzis normalnie, nie wiem od czego to zalezy
0na88, Neyla, jesslin87, Zetka, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:No to super, ze wszystkie w dwupaku
Myślałam o Was często ale wciąż brakowało czasu aby przysiąść i poczytać no ale teraz odpoczywamy i czekamy...
Przesyłam Wam zdjęcia kąciku Marty i kilka zrobionych przed szpitalem
kącik i mamusia z brzuszek
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zabka rozczytasz sie z tego???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86cddf28b46d.jpg
Tu bardziej czytelne, ale bokiem http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8966434df5dd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 11:23
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja mam 2 smoczki lovi i butelkę habermana canapol. To też jest antykolkowa. Położna nam poleciła na sr, bo nie zaburza odruchu ssania.
właśnie czekam na koleżankę i idę na ciuszki.
trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki, będzie dobrze, najważniejsze że jesteście pod dobrą opieka.Katarka, jesslin87, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:
Pytałam o smoczki, ale były ważniejsze sprawy na forum wiec ponawiam pytaniejakie wybralyscie i jakie butelki macie?
Ja mam smoczki Lovi i butelkę anty kolkową też Lovi. Też zamierzam karmić piersią ale stwierdziłam że jedna butelka na zapas się przyda
zabka11 wrote:KUPUJECIE WALECZKI DO LOZECZKA CZY PODUSZKE KLIN???
Ja kupiłam i wałeczki i poduszkę klin. Na szczęście nie mam takiej grubiej jak magda sz. wiec bede mogła jej używać od poczatku.
Kochane nie odzywałam się jakiś czas ale czytałam na bieżąco, miałam kiepskie samopoczucie. W środę byliśmy w Olsztynie (80 km od Nas) oglądaliśmy prywatną klinikę i bardzo chcę tam rodzić. Warunki na porodówce super, warunki w pokojach też super (sale jedno i dwuosobowe z łazienkami) a i personel też fajny. Bede musiała mocno nogi zaciskać jak już się zacznie żebyśmy zdążyli dojechać
Byłam też na USG moja malutka kruszyneczka ważyła niecałe 1800 gram. Widzieliśmy jak NAtalka połyka wody płodowe. Trocszkę się matwię bo Pani doktor powiedziała że dzieciątko ma mały żółądek ale zaraz dodała że może dawno nie jadło.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalach, dużo zdrówka dla Was i Waszych dzieciaczkówniecierpliwa, mamasia, KasiaeN., lys, gianna88, Laura, jesslin87, Weridiana, Maniuś, Paula_071, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:To prosimy o przepis na taką karuzelę
Chętnie spróbuję sama zrobić
Bardzo proszę oto link do karuzeli
http://freelancemama.pl/2014/11/szydelkowa-karuzela-slonie-w-chmurach-wzor/mamasia, Neyla, jesslin87, chcebycmama, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość