SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla super
nie ma co martwić się na zapas, ale wiem łatwo powiedzieć. Super!
Lys tez mam dwie pary spodenek z reserved z gumką. Polecam dziewczyny.
Widzę, że zaraziłam Was kalafiorem, to dobrze bo jest zdrowy.smacznego
Faktycznie na 5.10.15 jest 50% przeceny. Coś juz w koszyku mam, zobaczymy co na to maz.
Ja mam wizytę 30.06 zobaczymy ile mój synek przytyl.ostatnio miał 1,5 kg 17.06 no to powinien mieć jakoś 1,9kg we wtorek, zobaczymy.
Mnie nic nie boli, nic nie uciska, nawet tak bardzo się nie mecze, dziś tylko kręciło mi się troche w głowie.
Ja bym też chciała taka karuzele hand made, może wiecie gdzie takie kupić, bo na prawdę nie umiem w necie znalesc.
Miłego wieczoru.Paula_071, lys, Weridiana, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Dokładnie chyba 200g tygodniowo bardziej prawdopodobne.
Paula, mam nadzieje na jakieś 2200g za tydzień conajmniejzobaczymy.
Ruchy tez mnie bolą często. Przed chwila było szczypanko mocne w pęcherz chyba rączkami. A jak się rozpycha w szerokości to tez nie powiem ze nie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:21
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Amberla super
nie ma co martwić się na zapas, ale wiem łatwo powiedzieć. Super!
Lys tez mam dwie pary spodenek z reserved z gumką. Polecam dziewczyny.
Widzę, że zaraziłam Was kalafiorem, to dobrze bo jest zdrowy.smacznego
Faktycznie na 5.10.15 jest 50% przeceny. Coś juz w koszyku mam, zobaczymy co na to maz.
Ja mam wizytę 30.06 zobaczymy ile mój synek przytyl.ostatnio miał 1,5 kg 17.06 no to powinien mieć jakoś 1,9kg we wtorek, zobaczymy.
Mnie nic nie boli, nic nie uciska, nawet tak bardzo się nie mecze, dziś tylko kręciło mi się troche w głowie.
Ja bym też chciała taka karuzele hand made, może wiecie gdzie takie kupić, bo na prawdę nie umiem w necie znalesc.
Miłego wieczoru.
Karuzele można zamówić u http://niechajszyjenam.pl/19-karuzele wg swojego projektu lub wg wzorówchcebycmama, zabka11, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Nie pamietam która z was robiła "zakręcona pizze" bodajze zabka ? I jak ? Dobre ?
Bo jutro znajomi przychodza i tak mysle zeby to zrobic
Tak, wyszła pyszna,dodałam oprocz podstawowych składników z przepisu jeszcze kiełbasę peperoni,rukolę,parmezanmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Cały dzień nie miałam czasu zajrzeć.bylam z córka na zakończeniu roku szkolnego,potem na wielkim pucharze lodowym z tej okazji;) jak wpadłyśmy do domu to zrobiłam dwa prania ciuszków Klary,odgrzewka obiadu i kurs na zakończenie roku do szkoły tanecznej.wrocilysmy godzinę temu.
Padam.
Jutro leżę na balkonie w leżaku i juz nie ruszam sie z domu.
Dziś przyszła wanienka z Ikei -cudna,zgrabna,jestem bardzo zadowolonalys, mamasia, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Zabka rozczytasz sie z tego???
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86cddf28b46d.jpg
Tu bardziej czytelne, ale bokiem http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8966434df5dd.jpg
Pewnie, dziekuje baaaaardzoniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Do startu gotowi...start! Prasowanie czas zaczac
U mnie naszczescie zaoferowala sie tesciowa w tej kwestii i skutecznie to wykorzystuje
Lys - mi tez jest coraz ciezej chodzic....z reguly jezdze autem, a jak np. Jestem w galerii handlowej to pol godziny chodzenia i jestem detka....
KasiaEn-doczytalam o karuzeli- piekna, ja i szydelko to kosmos , ale zamierzam zrobic pompony tiulowe tylko wlasnie nie wiem z czego zrobic ta obrecz do karuzeli?????niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla -ufffff super wiesci!!!odpoczywaj zatem i juz sie nie denerwuj!!
Ofka - waciara hihihi
Laura - jak moja Klara sie wierci i wypycha to boli, czasem naprawde konkretnie...
Niecierpliwa - ja mieszkam na 3 pietrze, ale umnie na szczesciue mam szerokie zejscvie do piwnicy w ktorej jest czysto i sucho i duzo miejsca, zatem bede zostawiac wozek w piwnicy a na gore z fotelikiem bede chodzic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:43
Laura, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No to mamy pogrzeb.. w dzien zmarl brat rodzony tescia,on z nimi mieszkal (kawaler) no i wszystko kreci sie u nich,zrobilam juz ciasta i 4 opakowania wafli,jutro rano zawioze bo trumna bedzie stala w domu,nie w kaplicy..mieszkaja na wsi i tam wszyscy robia pogrzeby w domach..
Pochowanie w poniedzialek,takze w ten weekend slabo bede do was zagladac.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja wczoraj mialam KTG USG i samolot.
Maly jest malutki, caly czas ledwo na najnizszym centylu ale przyrasta prawidlowo i wiek ciazy sie zgadza z data ostatniej @.
Przybiera 150g tygodniowo.
Zawsze myslalam ze kazde kolejne dziecko ma wieksza wage - pomylilam sie.
Moj najstarszy mial 3500g mlodszy 3700g a teraz lekarz watpi czy przekroczymy 3000g.
Wazne ze jest zdrowy. Mialam USG 3D - policzki pulchniutkie.
Skurczy na KTG brak, caly czas (45min) na poziomie 9-10.
Paula - z kladzeniem na brzuszku zgadzam sie wiecej niz w 100%.
Dwoje dzieci wychowalam na bujaczku - nie sadze zeby byly przestymulowane, chlopcy sa spokojni nigdy nie mialam z nimi pod tym wzgledu problemow.
Wszedzie mili rowniez zabawki interaktywne, karuzela z melodyjkami, projektorem od urodzenia i tak bym mogla wymieniac.
Moze zdazaja sie takie przypadki o jakis wpominala rehabilitantka ale uwazam ze to grubo przesadzone ze wina zwalana jest np. na kolyski czy bujaczki.
karolina moje wyrazy wspolczucia.
DobranocWeridiana, Laura, Martucha86, kasiuleek, jesslin87, ainer85, Paula_071, magda sz, psioszka11, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kupiłam dzisiaj w Superpharmie te skarpetki złuszczające - niby "promocja" po 10,99zł. Leżałam na kanapie i oczywiście połowa mi wykapała z nich na kanapę. Starałam się wytrzeć, ale zobaczymy jak wyschnie czy nie ma plamy. Mąż mnie zabije jak będzie ślad na nowiutkiej kanapie... Generalnie chyba nie przemyśleli konstrukcji.
niecierpliwa, jesslin87, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
przykro mi Kkarolinaa, niech spoczywa w pokoju.
Amberla cudowne wiesci.
U ktorej z dziewczyn byl jeszcze ten problem i lyka jakies lekarstwo? mam nadzieje ze tez wszystko dobrze sie ulozy
za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki
U mnie tez dobre wiesci , na usg wyszlo wszystko dobrze:-) dzidzia rosnie prawidlowo i w 35tyg+1dzien wazy 2280g i podobno to taka srednia.
Moja Laura wazyla juz 2700 i sie urodzila ale ona ma budowe po tacie
a moze Emma tez chce dobic do 2700
lys, Martucha86, kasiuleek, niecierpliwa, Laura, Zetka, Maniuś, gianna88, Paula_071, magda sz, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka to z wymarzonym zawodem przebilas moja corke hahaha
Moja Laura w wieku 4-5lata chciala koniecznie pracowac w McDonaldzie i....myc szyby. W tamtym czasie uwielbiala myc okna (tzn.pomagac) i uwielbiala McDonalds (niestety) dlatego stwierdzila ze najlepsza opcja bedzie mycie szyb w restauracji McDonalds
ale Waciara ...no tego chyba nic nie przebije hahalys, zabka11, Laura, kasiuleek, gianna88, jesslin87, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Któraś z Was chciała literki, ale wyszło by drogo dla imienia Michalinka, to może zamiast drewnianych czy materiałowych takie literki naklejki ścienne:
10 cm literka 1 szt. kosztuje 1 zł
http://allegro.pl/naklejki-scienne-litery-litera-imie-imiona-literki-
i5125943794.html
lub 15 cm literka 1 szt. 2,40 zł
http://allegro.pl/naklejki-na-sciane-litery-litera-imie-dziecka-imie-i4799052599.html
Myślę, że jak nie na ścianę to pewnie na łóżeczko też można nakleić.
Albo na ścianę całe imię 50 cm x 100 cm za 24,90 zł
http://allegro.pl/naklejki-scienne-imie-imiona-naklejka-na-sciane-i4865925502.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 00:39
Weridiana, Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Kupiłam dzisiaj w Superpharmie te skarpetki złuszczające - niby "promocja" po 10,99zł. Leżałam na kanapie i oczywiście połowa mi wykapała z nich na kanapę. Starałam się wytrzeć, ale zobaczymy jak wyschnie czy nie ma plamy. Mąż mnie zabije jak będzie ślad na nowiutkiej kanapie... Generalnie chyba nie przemyśleli konstrukcji.
Ja mialam to samopotem juz trzymalam nogi na ziemi, ale narzute tez zalalm, na szczescie nic nie wyzarlo, a i efekt jest
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej
Dziewczyny mam dosc odwczoraj wieczorem sie mecze kamienie na prawej nerce wydala. Az z bolu wymiotuje. Pojechalam na ip lekarz popukal ponolecach kazal nospe i apap brac i do domu. SkandalWeridiana, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Sobota, czas zakupów weekendowych.
Wczoraj z mężem posprzątaliśmy wieczorem więc mamy free
Miłego weekendowania
olinka współczuję bólu, może jedz do innego szpitala no przecież muszą ci jakoś pomóc.....Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość