SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry!
całą noc nie mogłam spać, zamówiliśmy pizzę i tak się objadłam ehh...tak się kończy zachłanność.
Olinka, trzymaj się!Co za lekarz!Kobiecie w ciąży kazał się tak męczyć?
Idę się ogarnąć i może jakieś śniadanie zrobię.
Miłego dnia!Weridiana, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim. Nie odzywalam sie, bo mialam mega dola. Wsxystko mnie wk.... na tym świecie. Nawet te zamachy i jakies idiotki w depresji poporodowej. potem sie nakrecam i przezywam, ze na takim swiecie mają żyć moje dzieci. Gratuluje wszystkich udanych wizyt, ciesze sie, ze tam gdzie były problemy jest dobrze
Trzymajmy kciuki, jesxcze troszkę i malenstwa będą mogły bezpiecznie sie rodzic. I tak wszystkie przetrwalysmy to, co najgorsze. Pamietacie jeszcze ten strach przy plamieniach? A tu juz koncoweczka
Lys dzięki za linki, to ja chce Michaline i zastanowie sie nad tymi naklejanymi
Milego dnia wam zycze, ja dzisiaj mam w planach zakupy i odwiedziny przyjaciółki. Poplotkujemy trochę.Martucha86, Weridiana, lys, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam sie w 35 tyg ! Jejku to juz niedaleczko:)
Wiadomość z ostatniej chwili, siostra na porodówce! ale ustrzeliła, dokładnie w dzień wyznaczonego terminu:)
Pulpecja co do tej idiotki w depresji poporodowej to chodzi Ci pewnie o tą dziewczynę co wyrzuciła 3-miesięczną dziewczynkę z 4 piętra, niesttey stało sie to w moim mieściestraszna tragedia..
Laura, zabka11, Maniuś, Martucha86, gianna88, kasiuleek, Pulpecja, KasiaeN., Y, jesslin87, ainer85, Paula_071, niecierpliwa, Weridiana, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i my
Nocka tradycyjnie z pobudka o 4 na siusiu, potem o 6 jak maz do pracy wstawal...polezalam do 7 i wstalam bo i tak bym juz nie zasnela.
I tak mam dzien w dzien, chyba organizm przygotowuje sie do zarywanych nocek i pobudek na karmienie
Dzis pochmurno u nas, w planach obiad, odkurzenie mieszkania, prasowanie biezacych rzeczy, poukladanie do szuflad ciuszkow Klary ( tych wyprasowanych).
Jak wystarczy mi sil to jeszcze porzadki w szafie Julci musze zrobic.
Wczoraj dostalam maile z allegro ze wyslano przesylki, ale dzis sobota wiec pewnie doreczaja w poniedzialek,prawda?Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana. U nas wczoraj grill do 1 30 bo chcieliśmy zaproszenia rozdać. O 2 spanie. Miałam nadzieję że pospie ale Paula jak zawsze wstaje o 7 to dziś na zlosc o 5
z Pawłem nie ma kontaktu logicznego. Chrapie u gory i nawet sie nie obudził jak o 7 odkurzalam całe piętro. Teraz mała idzie ogladnac Domisie a ja mam nadzieje zdarze odkurzyc cały dół
potem zabieram ja do Suprrpharmu mam zamiar te skarpetki kupić
Miłego dnia
jesslin87, magda sz, Weridiana, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zostałam ciocią !Mała waży 3050 i 53 cm:) Tak sie ciesze, że aż się popłąkałam:) po odwiedzinach w szpitalu pokaże Wam moją siostrzenice:)
siostra urodziła o 8.10, o 4 zawiezli ja do szpitala, o 7 wzięli ja na blok porodowygianna88, Pulpecja, zabka11, 0na88, Martucha86, KasiaeN., Y, jesslin87, mamasia, ainer85, Paula_071, magda sz, niecierpliwa, Weridiana, Cassie_DE, lys, Laura, psioszka11, Maniuś, Zetka, witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Migotkaa gratuluję siostrzenicy, ale Twoja siostra dzielna, taki szybki poród - tylko pozazdrościcto pierwsze dziecko?
U nas nocka pięknie przespana z jedną pobudką na siku - tak to ja lubię
Dziś ciężki dzień, wielka impreza urodzinowa męża dziadka - 80lat - więc czeka mnie duuuużo siedzenia przy stoleAle przynajmniej zjem tort teściowej - pychota!
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:06
zabka11, Weridiana, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aaaa witamy sie w 33tygodniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a371607984c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:14
gianna88, Martucha86, Kkarolinaaaa, Amberla, Y, jesslin87, mamasia, ainer85, Paula_071, magda sz, niecierpliwa, Weridiana, sylwucha89, Cassie_DE, Laura, psioszka11, Maniuś, witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Aaaa witamy sie w 33tygodniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a371607984c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 09:51
Paula_071, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja mialam to samo
potem juz trzymalam nogi na ziemi, ale narzute tez zalalm, na szczescie nic nie wyzarlo, a i efekt jest
Całe szczęście nie ma śladu na kanapie:) Uff. Ale jak ściągnęłam te skarpetki to zobaczyłam w składzie na opakowaniu (rychło w czas), że na pierwszym miejscu jest alkohol! Gdybym przeczytała to wcześniej to chyba bym ich nie założyła. Wiem, że alko nie przedostaje się do krwiobiegu przez skórę, ale mimo wszystko chyba jest niewskazane w ciąży
Migotkaa - gratulacje)
A powiedzcie mi proszę jak rozwiązujecie problem zużytych pampersów? Osobny kosz szykujecie? I gdzie będziecie to trzymać? Mój mąż mówi, że na balkoniemagda sz, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.