SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys ja w razie "W" nie powiem ze rodze jak bede zamawiac taksowke
balabym sie ze zaden odwazny chlop sie nie znajdzie
a tak wpakuje sie mu z torba do taxi i "wieź mnie Pan- byle szybko "
EDit: wiem ze jak sie pobrudzi tapicerke ( w sensie pijani - wymioty) to koszt takiej zabawy 200 złciekawe czy odchodzace wody sa tez w tej cenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:55
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
maz.przyszedl z.pracy wkurzyl sie zadzwonil na pogotowie z laskom przyjechali i zabrali jestem w szpitalu na patologi. Mam kamienie na nerkach maly ma tetno za wysokie i szyjka jest za krotka jak na ten 33 tydzien dostalam 3 zastrzyki 3 kroplowko jak bol sie zmiejszy to usg bede mialalys, psioszka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ona88 ja na 100% nie powiem, że rodzę, tylko cholera wie, co zrobi taksówkarz, jak zobaczy babkę z brzuchem i torbą, co ledwo może iść... bardziej boję się, że powie mi że nie bierze kursu czy coś. Nie wiem, czy tak może być czy to tylko moje wyimaginowane obawy.
Olinka dobrze, że jesteście w szpitalu. Swoją drogą straszna ignorancja ze strony szpitala i pogotowia.0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Bylismy juz troche na pogrzebie,teraz w domu ale o 19 znowu jedziemy,nie wchodzilam tam gdzie trumna i kazdy do mnie mowi ze lepiej zebym nie patrzyla, zaraz pojedziemy na rozaniec to yez w pokoiku obok bede siedziala.
Co do pampersow,na balkon a na koniec dnia do kosza na podworko:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja kupilam specjalne zapachowe woreczki na zużyte pieluchy kazda pielucha w taki woreczek z calego dnia w duzy worek i sru do wyrzucenia do kontenera u mnie jest segregacja mokre suche a takie pieluchy ciekawe gdzie musze p9czytac chyba suche
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Oj dają i to ostro
jak był u nas na pare dni kuzyn z zona i corka (8mies) to Ewelina od razu mówiła ze nie ma co w domu trzymac bo bedzie mega smród ;p ze siku to siku ale kupa smierdzi porządnie, no i fakt..bo pieluchy byly na balkonie i wyszlam po cos na balkon to czulam smród obok tej pieluchy;p
-
A co ze stanikami do karmienia? Gdzie i kiedy planujecie kupić?
Ja mam 2 (większy i mniejszy) takie najzwyklejsze szmaciane z allegro i generalnie brzydkie to niesamowicie.
Znalazłam też takie, które mają fajną cenę i ładnie się prezentują i się zastanawiam nad zakupem.
http://allegro.pl/praktyczny-biustonosz-ciazowy-i-do-karmienia-80-c-i4935428527.html
http://allegro.pl/elegancki-biustonosz-do-karmienia-bianka-75-c-i5437496333.html
http://allegro.pl/erato-biustonosz-ciazowy-do-karmienia-czarny-80-c-i5182641681.html
http://allegro.pl/usztywniany-biustonosz-ciazowy-do-karmienia-75-b-i5240725497.htmlzabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja czekam do 36 tygodnia z kupnem stanika (tak radziła położna), widzę, że rosną mi piersi, może nie jak na początku, ale dalej się powiększają. I chciałabym przymierzyć, jakoś zakup na allegro stanika do mnie nie przemawia. Tylko nie wiem gdzie można kupić oprócz h&m?
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
uff wreszcie w domu po urodzinach dziadzia... impreza udana, same pyszności, oczywiście wszyscy się zachwycali moim brzuchem i życzyli dobrego rozwiązania
a to przecież jeszcze 1,5msca - chyba wyglądam jakbym miała rodzic jutro, że takie życzenia już
lys bardzo fajne te staniki!ja na pewno będę kupowała stacjonarnie, akurat co ja co ale stanik muszę przymierzyc koniecznie.
Paula_071, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
olinka i bardzo dobrze!! mądry chłop! byś się tyle męczyła!!
eee tam jak się będzie codziennie śmieci wynosić to nie będzie tragedii. Normalnie w ciągu dnia mogą w koszu przekoczować. Jak jeszcze będą malutkie dzieciaczki to te kupy nie są takie straszne.
A ja dzisiaj ledwo chodzę. Nie wiem co się dzieje, bo wcale się dzisiaj nie nadwyrężyłam. A ledwo chodzę, brzuch się stawia, boli ciotowo i napiniasto a do tego cały dzień strasznie mnie przy szyjce boli. Normalnie jak by mała tam coś wkładała. Chodze dzisija jak kaczka, ale oczywiście jak przechodziłam koło sklepu u mnie na ulicy ( jak wioskowy sklep,zawsze skupisko ludzi i młodzieży) to dobra mina do złej gry i idę i powtarzam w myślach "stay cool, stay cool" wyszłam z pola widzenia i dalej jak pomieszanie kaczki z pingwinem.
Co do skurczy przepowiadających to ja sama nie wiem jak one wyglądają i jak się objawiają.Ale wiem jedno, że jak rodziłam to ból brzucha był straszny i ten rozpoznam z kilometra!!! mogę go porównać do bólu przy porządnej srace, tylko 100 razy mocniejszy. Nie miałam krzyżowych tylko z brzucha. Nie da się ich zignorować, bo aż poty oblewają. A pamiętama jak wcześniej dawali mi oxytocyne i wychodziły mi skurcze na poziomie 40-50%, to po prostu miałam napinania brzucha jak przy abgymnicu tylko trochę bardziej nieprzyjemne i naiwnie sobie myślałam " tak to mogę rodzić "dopiero jak przebili mi pęcherz zaczęło się
lys, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Olinka bardzo dobrze ze jestes pod opieka, bol od kamieni to masakra a w ciazy podejrzewam jeszcze gorzej. Ja pampersy bede trzymala na balkonie i co dzien rano maz bedzie wynosil przed praca.
Ja zamowilam biustonosze na alegro w pon maja dojsc. Zamowilam miseczke rozmiar wieksza. Kupilam tanie gowno po 18 zl itp. mysle ze 2-3 Tyg po porodzie rozmiar mi sie ustabilizuje i wtedy kupie drozsze porzadne i ladneWeridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Ja czekam do 36 tygodnia z kupnem stanika (tak radziła położna), widzę, że rosną mi piersi, może nie jak na początku, ale dalej się powiększają. I chciałabym przymierzyć, jakoś zakup na allegro stanika do mnie nie przemawia. Tylko nie wiem gdzie można kupić oprócz h&m?
Niby są też w ofercie Triumpha, Atlantica no i w sklepie Happy Mum.małaMyszka lubi tę wiadomość