X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iys takie zadrapanie ...nic się nie denerwuj.
    Ja wyjechałam z salonu nowym autem (no prawie bo 2-letnim ;-) i podkusilo mnie pojechać skrótem i tak pojechałam że zdarlam bok nad kołem (3 elementy do roboty); murek stanął mi na drodze ;-)
    Byłam załamana bo tak się cieszyłam z auta. Oczywiście mogłam robić z ubezpieczenia ale składki by poszybowaly ze ho ho. Na szczęście mąż znalazł dobrego blacharza który zrobił auto za rozsądną cenę :-)
    Ale pamiętam do dziś moją rozpacz, nie martw się :-)

A to się wstrzelilam z tymi figami haha
    ale zupy skoro działają musisz robić :-)

małaMyszka, niecierpliwa, lys, zabka11 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba jednak będę musiała kupić fotelik samochodowy, jaki kupiłyscie?

Bardzo proszę o odpowiedź, o pomoc. :-( miałam mieć fotelik od kuzynki, ale chyba to nie wypali...

P.S. Lys ale masz super męża :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:34

małaMyszka, lys lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez samochodu nie wyobrażam sobie tutaj funkcjonować. Nie mieszkam w centrum i wszędzie mam kawałek drogi, nawet na przystanek.
    Oj człowiek się robi wygodny ;-)

małaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Pierdole... Nie robię... I niech mnie tylko rano obudzi!!!! Mam dość!!!!
    Ah te chłopy! Myszka takie przygotowania poczyniłaś! Od wczoraj o tych gofrach.. Nawet włos zrobiony ;-) żonka czeka na męża, a tu taka reakcja?
    Nie zdziwiłabym się jakby mój też tak zareagował! dlatego nie robię takich niespodzianek :-P
    Ciekawe co mąż niecierpliwej powiedział na prezent?

niecierpliwa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys ja tam sie niczego nie dopatrzylam, a maz kochany!

Chcebycmama ja kupilam MaxiCosi cabriofix :)

Dziewczyny jestem z siebie dumna! Dalam mezowi zawiniatko, on myslal chyba, ze kupilam mu jakis ciuch, mina nadasana, ze po co a jak otworzyl to myslalam, ze mu oczy z orbit wyjda :D Potem oczywiscie staral sie zachowac powage, a na co, a po co, taki wydatek itd itd a widzialam jak radosc uszami mu paruje :D Po jakims czasie zostalam posadzona, ze musialam widziec jak tego tableta ogladal albo szperalam w historii hahaha Zdecydowanie wieksza radosc sprawia mi dawanie prezentow niz dostawanie ;)

lys, Paula_071, Y, magda sz, 5ylwia, małaMyszka, Zetka, Laura, zabka11, Weridiana, mamasia, Maniuś, KasiaeN., psioszka11, aaaaga, gianna88, Pati Belgia, chcebycmama, witaminkab lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Codziennie wieczorem powtarzam, ze ma mi nie dawac koldry do spania bo i tak sie nakrywam przescieradlem, bo z gola dupa nie lubie spac, a pod koldra za ciezko i nie dociera a dzirg wracam z kapieli a tu co koldry nie ma :D Mozna??? Tylko jak bede musiala taka terapie stosowac raz na miesiac to z torbami pojde :P

lys, Y, małaMyszka, Zetka, zabka11, Weridiana, mamasia, Maniuś, chcebycmama lubią tę wiadomość

• lys Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Lys - proszę Cię, ja bym nawet nie zauważyła gdybyś nie powiedziała! Noł stres:)

Ja nie jeżdżę od miesiąca, nie mam problemów z koncentracją, bardziej obawiam się innych, że wystrzeli mi poduszka w kierownicy i mój junior będzie poszkodowany. A nie ma opcji wyłączenia poduszki kierowcy (chociaż nie wiem co jest bardziej niebezpieczne). Ale tak się zastanawiam ile po cesarce będę mogła wsiąść do samochodu? W połogu się już jeździ normalnie, czy jednak jest się trochę jak potłuczonym?

Chyba zależy od tego jak się goją rany. Z nacięciem krocza może być niewygodnie siedzieć, a z kolei po cesarce pas biodrowy może podrażniać/uciskać ranę.

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    Iys takie zadrapanie ...nic się nie denerwuj.
    Ja wyjechałam z salonu nowym autem (no prawie bo 2-letnim ;-) i podkusilo mnie pojechać skrótem i tak pojechałam że zdarlam bok nad kołem (3 elementy do roboty); murek stanął mi na drodze ;-)
    Byłam załamana bo tak się cieszyłam z auta. Oczywiście mogłam robić z ubezpieczenia ale składki by poszybowaly ze ho ho. Na szczęście mąż znalazł dobrego blacharza który zrobił auto za rozsądną cenę :-)
    Ale pamiętam do dziś moją rozpacz, nie martw się :-)

A to się wstrzelilam z tymi figami haha
    ale zupy skoro działają musisz robić :-)

:) Ja na Twoim miejscu też bym przeżywała, jednak co nowe to nowe.
    Tak z figami wstrzeliłaś się w samą dziesiątkę :)

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebycmama wrote:
    Dziewczyny chyba jednak będę musiała kupić fotelik samochodowy, jaki kupiłyscie?

Bardzo proszę o odpowiedź, o pomoc. :-( miałam mieć fotelik od kuzynki, ale chyba to nie wypali...

Tak, jest kochany, ale to też zasługa ciąży, jakoś tak wszystko mi uchodzi płazem :)
    Fotelik kupiłam BeSafe Izi Go X1.

małaMyszka, Weridiana, chcebycmama lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y co u Ciebie?? Codziennie widze, ze lajkujesz posty, ale sie nie udzielasz ;) Jak dzieciatko sie rozwija, wszystko w porzadku?? :)

małaMyszka, Y lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys to jest pikus :) ja nigdy nie przywalilam o nic ale moja psiapsiola nowa honde acord ojcu przechrzcila cale przednie i tylnie drzwi wgniecione i porysowane kilka dni po odbiorze auta:) kolega wyklepal, plus pasty i ojciec zczail sie po 2 tyg myslac ze ktos go na parkingu zajechal. Maz kochaniutki moj to by zamienil mnie wzrokiem w kamien jak Hera czy jak sie ona zwala :)

My mamy maxi cosi cabrio, prezentuje sie spoko.

Y wlasnie dawno nic nie pisalas co u Was?

lys, małaMyszka, Zetka, zabka11, Weridiana, Y lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebycmama wrote:

Ja kupiłam Roemer BabySafe Plus :-)

małaMyszka, Weridiana, chcebycmama lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Lys to jest pikus :) ja nigdy nie przywalilam o nic ale moja psiapsiola nowa honde acord ojcu przechrzcila cale przednie i tylnie drzwi wgniecione i porysowane kilka dni po odbiorze auta:) kolega wyklepal, plus pasty i ojciec zczail sie po 2 tyg myslac ze ktos go na parkingu zajechal. Maz kochaniutki moj to by zamienil mnie wzrokiem w kamien jak Hera czy jak sie ona zwala :)

to nie Hera tylko Meduza corka Forkosa;))

małaMyszka, magda sz, witaminkab lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze prowadzę auto ale strasznie mnie to męczy szczególnie ze nie dawno zmieniliśmy autko z małego i zwrotnego na ogromne kombi (z myślą o powiększającej się rodzinie). Zaparkować tym wielkim przyprawia mnie o zawrót głowy i juz widziałam ze przytarlam trochę zderzak ale mojemu A. się na razie nie przyznam może nie zauważy :-D Raz tez mało nie wjechała -UWAGA- w samochód dostawczy bo byłam jakąś taka roztargniona ze Nie zauważyłam go w lusterku wstecznym :-D

A jutro jadę go giną, mam nadzieję że wrócę cala i samochód tez. Pogadam z A. żeby już teraz on mnie woził ;-)

niecierpliwa, lys, małaMyszka, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na mojego meza nie powiem slowa...nie pisal z pracy pare h, a zawsze pisze, pyta i dzwoni, to napisalam ze mi przykro, od razu po pracy dostalam kwiaty, czekoladki i jeszcze obiad zrobil jak tylko wrocil, bo mi sie w ten upal nie chcialo nic robic. jak ja sie ciesze ze sie rozwiodlam...

lys, małaMyszka, Paula_071, magda sz, 0na88, Laura, zabka11, Weridiana, mamasia, maaadzik1207, Maniuś, niecierpliwa, psioszka11, witaminkab, Y lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:

hahahah no to dopiero przypał, ale upiekło jej się :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    to nie Hera tylko Meduza corka Forkosa;))

no proszę, jaka pamięć, czyżby fanka mitologii?

małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jezdze raz w tyg na zajecia a tak to nigdzie....juz nie czuje sie na silach, poza tym maz nim jezdzi bo nasz drugi samochod jest reanimowany, bo to jest rajdowka meza i on ja teraz robi na warsztacie. Masakra, nawet na zakupy problem bo juz dla mnie za daleko a kolo domu nie wszystko kupie.

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    no proszę, jaka pamięć, czyżby fanka mitologii?
    A nieeee, raczej ksiazek w ogole;))) ja nie mam zadnych zainteresowan oprocz terapii, prawo to przypadek.

lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Ja na mojego meza nie powiem slowa...nie pisal z pracy pare h, a zawsze pisze, pyta i dzwoni, to napisalam ze mi przykro, od razu po pracy dostalam kwiaty, czekoladki i jeszcze obiad zrobil jak tylko wrocil, bo mi sie w ten upal nie chcialo nic robic. jak ja sie ciesze ze sie rozwiodlam...

super czytać o tym, jak piszesz jak odnalazłaś swoje szczęście, po pierwszym nieudanym małżeństwie :)

małaMyszka, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 1436 1437 1438 1439 1440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ