SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa dokładnie z tym ze ja juz się z nią pozegnalam. Och mam nadzieje ze w środę wszystkiego się dowiem.

Jeżeli 2 tygodnie przed terminem zrobią cc to może wstrzelimy się w 23.07 urodziny mojego Łukasza. Jeśli będzie to zbliżony termin poproszę aby w ten dzień właśnie zrobili cc
a tak żeby coś z tego miała - tzn nie będę musiała myśleć nad prezentem :p
magda sz, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
O tak właśnie...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10ec2a336428.jpg
Agaata, Migotkaa, Laura, Lady Savage, niecierpliwa, magda sz, Weridiana, zabka11, Pati Belgia, mamasia, aaaaga, Maniuś lubią tę wiadomość
-
psioszka powodzenia! w tym ukropie to współczuję...
ja idę w kimono... w TV nic nie ma, już zjadłam drugie śniadanie, mała troli od pół godziny, to ja też odpocznę.
Obiadu nie robię, bo i po co? M. przyjedzie z fochem, że musi jeść, a ja wciąglę carbonarę z wczoraj i będę zadowolona. Ciekawe jaka będzie reakcja jak wróci a obiadku nie będzie pod nosem...
niech sobie kanapki zrobi...
zabka11 lubi tę wiadomość
-
muszę poszukać
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11377262_848948755152151_2878714677221385713_n.jpg?oh=56dd7432a50c56d06d5c74f17a5b731f&oe=56294610 -
Rybka, normalnie się poryczalamrybka1988 wrote:Hej dziewczynki. Ale sie wyspalam:-) u rodzicow to u rodzicow. Odkad trafilam na patologie ciazy to przesypiam cala noc bez przerwy:-) jak wyszlam to tez:-) mam synka obok siebie, wczoraj jak weszlam do domu rodzicow rano to plakalismy oboje. To bylo piekne ja i moj synek po 2 tyg rozlaki plakalismy ze szczescia:-) przytulal sie do mnie i do brzuszka i normalnie powiem wam, ze mam najwspanialsze dziecko na swiecie;-) dla takich chwil sie zyje:-) milego dnia:-)

Boje się bardzo pójścia do szpitala tez ze względu na rozstanie z synkiem. Nawet na poród nie wyobrażam sobie tego. Jeszcze logistyczne nie wiem za bardzo jak to rozwiążemy ale ryczec mi się chce na samą myśl.
małaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość

-
Pati Belgia wrote:Znalazłam na czerwcowych. Świetny filmik i technikach uspokajają dzieci.
https://m.youtube.com/watch?v=ZkEtLqNwywY
Wlasnie go ogladalam
Mysle, ze to bedzie pierwszy film ktory maz obejrzy na nowym tablecie
magda sz, małaMyszka, Weridiana, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszka ale słodziocha ! ohh tylko przytulić i wycałować
Do mnie tato dzwonił że wraca właśnie ze ściągania szwów, wszystko się pięknie zrosło, wet zrobił jeszcze jej maniciure i pedicure w gratisie za bycie dzielną
także akcja operacja całkowicie za nami
niecierpliwa, małaMyszka, Laura, zabka11, mamasia, Maniuś, Y lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Dziewczyny dajcie już spokój. Temperatury dziś nie trzeba podnosić !
Swoją drogą czy któraś nie chce mnie zaprosić do siebie i ma dom i basen z wodą?! Bo jak czytam to mnie zazdrość zżera!
Odwdzięczę się
P.S Woda wróciła we Wrocławiu:)
Psioszka, zapraszam do Gdańska. Na taras wyjdę pompowany basen, może być? I mrożona kawka i lody
magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, Laura, futuremama lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Zrpbilam zakupy, ogarnelam pranie, pogadalam z bratem przez tel. Teraz zasiadlam na lezaku na balkonie, poki jeszcxze jest przyjemny cien i zajadam porzeczke
Buuuuuuu wyszedl mi wczoraj hemoroid, ktorego mam po pierwszej ciazy.....
dluuuugo sie nie odzywal, ale po moich mekach u prezesa dwa dni temu znow dal znac o sobie.
Co stosujecie na hemoroidy teraz???? Bo nie wiem czy czopki posterisan albo krem prictohemolan mozna?????
(((( masakra.....
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
A my chyba poczekamy do września ze sterylizacją, bo to jednak urojona chyba jest... Chodzi, płacze, nic nie je, układa koce, kołdrę, poduszki... Teraz nie wiem czy ona tak ze względu na mnie, czy uroiła...magda sz wrote:Myszka ale słodziocha ! ohh tylko przytulić i wycałować
Do mnie tato dzwonił że wraca właśnie ze ściągania szwów, wszystko się pięknie zrosło, wet zrobił jeszcze jej maniciure i pedicure w gratisie za bycie dzielną
także akcja operacja całkowicie za nami 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

27.07.2015

a był tydzień spokoju