SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa dokładnie z tym ze ja juz się z nią pozegnalam. Och mam nadzieje ze w środę wszystkiego się dowiem.
Jeżeli 2 tygodnie przed terminem zrobią cc to może wstrzelimy się w 23.07 urodziny mojego Łukasza. Jeśli będzie to zbliżony termin poproszę aby w ten dzień właśnie zrobili cca tak żeby coś z tego miała - tzn nie będę musiała myśleć nad prezentem :p
magda sz, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
O tak właśnie...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10ec2a336428.jpgAgaata, Migotkaa, Laura, Lady Savage, niecierpliwa, magda sz, Weridiana, zabka11, Pati Belgia, mamasia, aaaaga, Maniuś lubią tę wiadomość
-
psioszka powodzenia! w tym ukropie to współczuję...
ja idę w kimono... w TV nic nie ma, już zjadłam drugie śniadanie, mała troli od pół godziny, to ja też odpocznę.
Obiadu nie robię, bo i po co? M. przyjedzie z fochem, że musi jeść, a ja wciąglę carbonarę z wczoraj i będę zadowolona. Ciekawe jaka będzie reakcja jak wróci a obiadku nie będzie pod nosem...
niech sobie kanapki zrobi...zabka11 lubi tę wiadomość
-
muszę poszukać
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11377262_848948755152151_2878714677221385713_n.jpg?oh=56dd7432a50c56d06d5c74f17a5b731f&oe=56294610 -
rybka1988 wrote:Hej dziewczynki. Ale sie wyspalam:-) u rodzicow to u rodzicow. Odkad trafilam na patologie ciazy to przesypiam cala noc bez przerwy:-) jak wyszlam to tez:-) mam synka obok siebie, wczoraj jak weszlam do domu rodzicow rano to plakalismy oboje. To bylo piekne ja i moj synek po 2 tyg rozlaki plakalismy ze szczescia:-) przytulal sie do mnie i do brzuszka i normalnie powiem wam, ze mam najwspanialsze dziecko na swiecie;-) dla takich chwil sie zyje:-) milego dnia:-)
Boje się bardzo pójścia do szpitala tez ze względu na rozstanie z synkiem. Nawet na poród nie wyobrażam sobie tego. Jeszcze logistyczne nie wiem za bardzo jak to rozwiążemy ale ryczec mi się chce na samą myśl.małaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Znalazłam na czerwcowych. Świetny filmik i technikach uspokajają dzieci.
https://m.youtube.com/watch?v=ZkEtLqNwywY
Wlasnie go ogladalamMysle, ze to bedzie pierwszy film ktory maz obejrzy na nowym tablecie
magda sz, małaMyszka, Weridiana, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszka ale słodziocha ! ohh tylko przytulić i wycałować
Do mnie tato dzwonił że wraca właśnie ze ściągania szwów, wszystko się pięknie zrosło, wet zrobił jeszcze jej maniciure i pedicure w gratisie za bycie dzielną
także akcja operacja całkowicie za nami
niecierpliwa, małaMyszka, Laura, zabka11, mamasia, Maniuś, Y lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Dziewczyny dajcie już spokój. Temperatury dziś nie trzeba podnosić !
Swoją drogą czy któraś nie chce mnie zaprosić do siebie i ma dom i basen z wodą?! Bo jak czytam to mnie zazdrość zżera!
Odwdzięczę się
P.S Woda wróciła we Wrocławiu:)
Psioszka, zapraszam do Gdańska. Na taras wyjdę pompowany basen, może być? I mrożona kawka i lodymagda sz, niecierpliwa, małaMyszka, Laura, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Zrpbilam zakupy, ogarnelam pranie, pogadalam z bratem przez tel. Teraz zasiadlam na lezaku na balkonie, poki jeszcxze jest przyjemny cien i zajadam porzeczke
Buuuuuuu wyszedl mi wczoraj hemoroid, ktorego mam po pierwszej ciazy.....dluuuugo sie nie odzywal, ale po moich mekach u prezesa dwa dni temu znow dal znac o sobie.
Co stosujecie na hemoroidy teraz???? Bo nie wiem czy czopki posterisan albo krem prictohemolan mozna?????(((( masakra.....
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Myszka ale słodziocha ! ohh tylko przytulić i wycałować
Do mnie tato dzwonił że wraca właśnie ze ściągania szwów, wszystko się pięknie zrosło, wet zrobił jeszcze jej maniciure i pedicure w gratisie za bycie dzielną
także akcja operacja całkowicie za nami