SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati Belgia wrote:No właśnie mam tak samo. Polacy za granica sa okropni. Zazdroszczą wszystkiego i jakby mogli to w łyżce wody by nas utopiłi dlatego szukam kontaktu na forum.
Oj tak, pamietam, w NY Polak to pierwszy wrog niestety....
Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ale bym zjadłazabka11 wrote:Ziemniorki, kefir,koperek i jajo sadzone

mmmm
Ale obiady tu w szpitalach sa pyszne. Dostaje sie listę i sie wybiera co chce sie zjeść. Dzis jadłam rybę gotowana na parze, ryż tez na parze i do tego młoda zielona fasolka. Zupki krem z selera a na deser pudding morela-mango. Na kolacyjke zamówiłam sobie salatkee krabowa, bułeczki i marmoladę. Na deser ciasto ale nie pamietam jakie
no i kawka bezkofeinowa., ale zjadlabym jajeczka sadzonego i napisanym sie kefiru albo zsiadłego mleka
magda sz, Y, mamasia, zabka11, niecierpliwa, Martucha86, Agaata, małaMyszka, Ewa123, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
U mnie szarlotka w piekarniku, mój szarlotkowy debiut ciekawe jaki będzie efekt. Za 20 min powinna skończyć się piec i jedziemy do znajomych na grila. Na deser właśnie ma być szarlotka z lodami

Edit- no jakiś olbrzym to nie będzie, mam nadzieje że przynajmniej nie zakalec, ale chyba z kruchego ciasta nie da się zakalca zrobić.. obyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:31
Pati Belgia, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Madziu tu właśnie tak jest. I powiem Ci, ze maz nic mi nie donosi. Tylko owoce bo jem bardzo duzomagda sz wrote:Pati zatkałaś mnie tą listą, menu w szpitalu. O jaaa u nas to chyba nigdy tak nie będzie...

małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pati a to nie czasem hotel all inclusivePati Belgia wrote:Ale bym zjadła
mmmm
Ale obiady tu w szpitalach sa pyszne. Dostaje sie listę i sie wybiera co chce sie zjeść. Dzis jadłam rybę gotowana na parze, ryż tez na parze i do tego młoda zielona fasolka. Zupki krem z selera a na deser pudding morela-mango. Na kolacyjke zamówiłam sobie salatkee krabowa, bułeczki i marmoladę. Na deser ciasto ale nie pamietam jakie
no i kawka bezkofeinowa., ale zjadlabym jajeczka sadzonego i napisanym sie kefiru albo zsiadłego mleka 
?
Pati Belgia, zabka11, magda sz, futuremama, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Troche mnie nie bylo mialam niespodziewanych gosci a tu tak goraco jak za oknem heheh spoko loko kobitki kazdy orze jak moze i jak mu dobrze
poczytalam was to teraz ide sie robic na bóstwo i na imprezke
Ps ale mi sie cycki poca i pod o matulu az kropelki widac no masakra
Pati Belgia, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa po tym jak pisałaś ze ona tylko gbs robi z pochwy darowałam sobie. Nie chciałabym tego badania powtarzać znowu za tydzień. Dlatego robie we wtorek u tej lekarki ma nfz.
a poza tym nie musze płacić. A u niej i tak straciłam kasę a nic się nie dowiedziałam.
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
O kurcze Pati ale menu! Deser? Kawa? Jeszcze tylko drinka z parasolką brakuje
Naprawdę jak w jakimś hotelu
Tak powinno być!
Oho skóra mi schodzi ze stóp! A rano odkurzałam! Wieczorem idziemy na grilla jakieś balerinki muszę założyć bo wstyd
a ta skóra tylko od spodu będzie schodzić, czy na górze stopy też?
Pati Belgia, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
mieszkasz na Ujeścisku?Zetka wrote:Weridiana, ja pochodzę z Mazur, ale od studiów jestem tutaj. Poznałam po studiach w pracy tu męża, on jest z Moreny. A obecnie mieszkamy na Ujescisku/Orunia Górna
i tak już 15 lat w Gdańsku 
Boże jakbym chciała tam mieszkać!!!!! Moje wujostwo miało tam mieszkanie!!! Jak im zazdrościłam! Piękne! 4 pokoje na I piętrze, jeździłam tam na wakacje! Nie potrzebowałam niczego do szczęścia!
Ogromna kuchnia, łazienka! Ile bym dała, żeby mieć właśnie takiej wielkości mieszkanie!!!!!!
Wychowałam się w bloku, co prawda na 4 piętrze, ale też 4 pokoje. I tak mi chyba zostało.
Zetka lubi tę wiadomość
-
5ylwia schudniecie mi nie grozi5ylwia wrote:O kurcze Pati ale menu! Deser? Kawa? Jeszcze tylko drinka z parasolką brakuje
Naprawdę jak w jakimś hotelu
Tak powinno być!
Oho skóra mi schodzi ze stóp! A rano odkurzałam! Wieczorem idziemy na grilla jakieś balerinki muszę założyć bo wstyd
a ta skóra tylko od spodu będzie schodzić, czy na górze stopy też?
5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zaraz mi siorabprzywiezie sushi o matko ale sie nawpierdalam... wiecie co mam dzis taka laktacje ze mam cale cyce w mleku, jakby organizm myslal ze upal i malemu chce sie pic. Tylko male sie nie urodzil. ...a w ogole to moj syn ma 3 razy dzienni. Czkawke, a po slodkim to juz obowiazkowo. Slyszalam ze niektore dzieci tak lapczywie pija wody plodowe, jesli tak to moj jest mega pazerny;))
Agaata, małaMyszka, magda sz, zabka11, lys, Weridiana lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

27.07.2015