SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati Belgia wrote:No właśnie mam tak samo. Polacy za granica sa okropni. Zazdroszczą wszystkiego i jakby mogli to w łyżce wody by nas utopiłi dlatego szukam kontaktu na forum.
Oj tak, pamietam, w NY Polak to pierwszy wrog niestety....Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Ziemniorki, kefir,koperek i jajo sadzone
mmmm
Ale obiady tu w szpitalach sa pyszne. Dostaje sie listę i sie wybiera co chce sie zjeść. Dzis jadłam rybę gotowana na parze, ryż tez na parze i do tego młoda zielona fasolka. Zupki krem z selera a na deser pudding morela-mango. Na kolacyjke zamówiłam sobie salatkee krabowa, bułeczki i marmoladę. Na deser ciasto ale nie pamietam jakieno i kawka bezkofeinowa., ale zjadlabym jajeczka sadzonego i napisanym sie kefiru albo zsiadłego mleka
magda sz, Y, mamasia, zabka11, niecierpliwa, Martucha86, Agaata, małaMyszka, Ewa123, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
U mnie szarlotka w piekarniku, mój szarlotkowy debiut ciekawe jaki będzie efekt. Za 20 min powinna skończyć się piec i jedziemy do znajomych na grila. Na deser właśnie ma być szarlotka z lodami
Edit- no jakiś olbrzym to nie będzie, mam nadzieje że przynajmniej nie zakalec, ale chyba z kruchego ciasta nie da się zakalca zrobić.. obyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 15:31
Pati Belgia, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Pati zatkałaś mnie tą listą, menu w szpitalu. O jaaa u nas to chyba nigdy tak nie będzie...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Ale bym zjadła
mmmm
Ale obiady tu w szpitalach sa pyszne. Dostaje sie listę i sie wybiera co chce sie zjeść. Dzis jadłam rybę gotowana na parze, ryż tez na parze i do tego młoda zielona fasolka. Zupki krem z selera a na deser pudding morela-mango. Na kolacyjke zamówiłam sobie salatkee krabowa, bułeczki i marmoladę. Na deser ciasto ale nie pamietam jakieno i kawka bezkofeinowa., ale zjadlabym jajeczka sadzonego i napisanym sie kefiru albo zsiadłego mleka
?
Pati Belgia, zabka11, magda sz, futuremama, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Troche mnie nie bylo mialam niespodziewanych gosci a tu tak goraco jak za oknem heheh spoko loko kobitki kazdy orze jak moze i jak mu dobrze
poczytalam was to teraz ide sie robic na bóstwo i na imprezke
Ps ale mi sie cycki poca i pod o matulu az kropelki widac no masakraPati Belgia, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa po tym jak pisałaś ze ona tylko gbs robi z pochwy darowałam sobie. Nie chciałabym tego badania powtarzać znowu za tydzień. Dlatego robie we wtorek u tej lekarki ma nfz.
a poza tym nie musze płacić. A u niej i tak straciłam kasę a nic się nie dowiedziałam.małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
O kurcze Pati ale menu! Deser? Kawa? Jeszcze tylko drinka z parasolką brakuje
Naprawdę jak w jakimś hotelu
Tak powinno być!
Oho skóra mi schodzi ze stóp! A rano odkurzałam! Wieczorem idziemy na grilla jakieś balerinki muszę założyć bo wstyda ta skóra tylko od spodu będzie schodzić, czy na górze stopy też?
Pati Belgia, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Weridiana, ja pochodzę z Mazur, ale od studiów jestem tutaj. Poznałam po studiach w pracy tu męża, on jest z Moreny. A obecnie mieszkamy na Ujescisku/Orunia Górna
i tak już 15 lat w Gdańsku
Boże jakbym chciała tam mieszkać!!!!! Moje wujostwo miało tam mieszkanie!!! Jak im zazdrościłam! Piękne! 4 pokoje na I piętrze, jeździłam tam na wakacje! Nie potrzebowałam niczego do szczęścia!
Ogromna kuchnia, łazienka! Ile bym dała, żeby mieć właśnie takiej wielkości mieszkanie!!!!!!
Wychowałam się w bloku, co prawda na 4 piętrze, ale też 4 pokoje. I tak mi chyba zostało.
Zetka lubi tę wiadomość
-
5ylwia wrote:O kurcze Pati ale menu! Deser? Kawa? Jeszcze tylko drinka z parasolką brakuje
Naprawdę jak w jakimś hotelu
Tak powinno być!
Oho skóra mi schodzi ze stóp! A rano odkurzałam! Wieczorem idziemy na grilla jakieś balerinki muszę założyć bo wstyda ta skóra tylko od spodu będzie schodzić, czy na górze stopy też?
5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zaraz mi siorabprzywiezie sushi o matko ale sie nawpierdalam... wiecie co mam dzis taka laktacje ze mam cale cyce w mleku, jakby organizm myslal ze upal i malemu chce sie pic. Tylko male sie nie urodzil. ...a w ogole to moj syn ma 3 razy dzienni. Czkawke, a po slodkim to juz obowiazkowo. Slyszalam ze niektore dzieci tak lapczywie pija wody plodowe, jesli tak to moj jest mega pazerny;))
Agaata, małaMyszka, magda sz, zabka11, lys, Weridiana lubią tę wiadomość