X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebycmama wrote:
    Dziewczyny mam dla Was propozycje.

Włączcie sobie piosenkę JANUSZ RADEK - NAPRAWDĘ JESTEŚ PIĘKNA

I zamknijcie oczy i sluchajcie ze swoim maluszkiem.

Piosenka dla ciezarnych :-)

Ja się troszke wzruszyłam...

Ale sie rozbeczałam ..

małaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie zamierzam dziś wychodzić i się smażyć, ogarnę troszk e w domku, na obiad do tesciów i mam zamiar leniuchować, u mnie w mieszkaniu znośnie i przyjemnie:)

zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=9LKfcWkfHZs

Mnie zawsze to rozczula, takie prawdziwe..

Migotkaa, małaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    https://www.youtube.com/watch?v=9LKfcWkfHZs

Mnie zawsze to rozczula, takie prawdziwe..
    piękna:)

małaMyszka lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • amysia Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, dziewczyny tak się nie robi :) ja sobie puściłam też tą piosenkę, ładna bo dotyczy naszego stanu, ale mnie jakoś nie porwała, co nie znaczy,że się nie wzruszyłam...gorzej, bo puściłam sobie inną, na którą mnie naszło i się rozbeczałam całkiem. jak mój wróci od fryzjera to się zmartwi jak mnie zobaczy, a przecież właściwie nic się nie stało...ach te nasze hormony.

Nie wiem, czy się Wam suwaczki nie uaktualniają ale maaadzik1207 napisała,że jest w 36tc, a na suwaczku ma 34+3, a Migotka ma 33+5 i napisała, że zaczyna 9 miesiąc. - nie aktualizuje się, czy macie inaczej ustawione suwaczki?

f2w3rjjg2f3aermr.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj idziemy o 17 na ślub.. Współczuję tym Młodym w taki upał w sukni i garniaku! Dobrze, że nie zdecydowaliśmy się żeby iść ma wesele bo chyba bym padła! :)

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te suwaczki mnie też denerwują.. Codziennie muszę aktualizować! Dzisiaj powinnam mieć 34+1.. Dobrze, że u Myszki jest aktualny to zawsze u niej sobie sprawdzam ;-)

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze ustawcie sobie suwaczki z tej strony co ja mam, bo dla mnie ani razu sie nie zaciął, zawsze o 8 rano juz mam zaktualizowany :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny!witamy sie i my:)ja zaraz do banku, pozniej zronbie jakis obiad na szybko i zaczynam pakowanie, jutro przeprowadzka:)mala tanczy jak szalona, chyba czuje moja radosc:)
    pati belgia mysle o Was i zaciskam kciuki ile sie da, wiem zemto tylko slowa male musi byc dobrze!

małaMyszka, Pati Belgia, Weridiana lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Hej sierpniowczki...

Wczoraj skurcze sie wyciszyly bo jeszcze tabletkie dostalam ale.dzis juz leze pod ktg I skurcze pisza sie na 110... czuje, ze mala jest juz nisko... od dzis nie dostaje juz tabletek. Lekarze nie bede ju powstrzymywali skurczy I wydaje mi sie, ze na dniach urodze.... mam strasznego dola... boje sie bardzo o mala bo to jeszcze nie jest jej czas....

Pati dacie radę! Jesteś już w 34 tyg, 4 tyg to faktycznie za wcześnie, ale na 100% dzidzia będzie zdrowa! Trzymam za Was kciuki, będzie dobrze ;) powodzenia w rozwiązaniu :)

małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Hermiona Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, zmartwiłyście mnie tym basenem... Ja się bardziej bałam wczoraj pływać w jeziorze, bo tam to nie wiadomo, co jest i pomyślałam, że w chlorowanym basenie żadna bakteria nie przeżyje. Muszę o tym poczytać jeszcze. Z drugiej strony, z tego co pamiętam akurat w sierpniu ostatnio mój basen był zamknięty, bo akurat wtedy spuszczają wodę i go konserwują, jakby nie można tego zrobić zimą :/

ijpbo7esx952zvu4.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja dzidzia mało aktywna w te upały i strasznie się tym martwię. Wykoncze się nerwowo do porodu, serio :/ naprawdę wole jak ni dziury próbuje zrobić w brzuchu od takiego lenistwa. No ale pocieszam się, że może ma taki spokojny charakter. Idę zrobić jakiś obiad na szybko, wieczorem wpadają znajomi i grillujemy nad Odrą :)

Ewa123
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    hej dziewczyny,
    ja od 4 juz nie spie - jestem na wsi w domku u tesciow i kuzwa nie moge sobie miejsca znalesc.... niby ogrod , nawet basen zostawili rozlozony dla ochlody a ja siedzialam wczoraj caly dzien zamknieta w tym domu i nie wiedzialam co ze soba zrobic, do sklepu daleko , zywej duszy na okolo nie ma a ja czuje sie jakbym za kare tu siedziala - pierdziele ! jade z mezem nad rzeke a po powrocie ciagne go do domu - to nie dla mnie.

Ruchy Zoski sa coraz bardziej bolesne , i jej napor na moja miednice , biodra tez... co 30 minut w nocy sie krece i musze zmienic bok tak bola mnie te biodra , a ona przeciez bedzie jeszcze ciezsza - nie wiem czy wy tez tak macie czy moze jakas malo wytrzymala jestem na takie rzeczy?. Naszczescie te bole odczuwam tylko w nocy , w dzien jak chodze jest dobrze.

Milego dnia !

Moja mała, mnie nie kopie, raczej mizia, jakby głaskała od wewnątrz swoją mamusie, widzę jak przesuwa nóżką albo rączką, czuję gdy ma czkawkę, ale mocnych kopniaków to ona mi od miesiąca już nie daje.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymam kciuki mocno, nie zamartwiaj się. Wiadomo, że lepiej urodzić w terminie, ale po 34 tygodniu dziecko jest już bezpieczne i z pewnością sobie świetnie poradzi pp tej stronie brzucha.

małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Ewa123
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Te suwaczki mnie też denerwują.. Codziennie muszę aktualizować! Dzisiaj powinnam mieć 34+1.. Dobrze, że u Myszki jest aktualny to zawsze u niej sobie sprawdzam ;-)
    Heheheheh suwaczki potrafią się zawieszać...
    Sprawdzaj, sprawdzaj...
    Jak dobrze pójdzie, to później będziemy sobie sprawdzać ile dni mają nasze chłopaki, potem miesiące... lata...

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymam kciuki! Obyś mogła jeszcze troszkę małą przetrzymać...

Pati Belgia lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18f14ffc3b4f.jpg oj dziewczynki w te upaly ja juz nie moge wytrzymac z brzuszkiem. Malutka sie wierci jak nigdy, po szpitalu dostala jakies adhd ;-) tejpy na spojenie troche pomogly juz az tak nie boli, ale co 5 dni musze zmieniac. Wczoraj uslyszalam niemily komentarz od znajomej. "oj toczysz sie toczysz, zle wygladasz na buzi ty dotrzymasz jeszcze te 3 tygodnie? Przytylo sie co? No cholera. Widziala mnie pierwszy raz od poltora miesiaca, przytylam 9 kg ale okropnie spuchlam przez upaly. Poczulam sie jak cos obrzydliwego... Mimo ze jej do pieknosci tez duzo brakuje:-(

Hermiona, małaMyszka, lys, magda sz, Laura, Zetka, zabka11, chcebycmama, Y, Weridiana, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okolo 13 ma byc lekarz, zobacze co mi powie.. dzieki dziewczyny za wsparcie

małaMyszka, Neyla, Paula_071, chcebycmama lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymam kciuki:-) dacie rade. Jestes w dobrych rekach i tam zrobia wszystko co konieczne. Ja po tym pobycie uwierzylam w szpital w ciazy, najpierw bronilam sie rekami i nogami a teraz wiem ze gdyby nie oni to moja dzidzia juz by nie byla w brzuszku...

małaMyszka, Pati Belgia, magda sz, chcebycmama lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa... A ja w cieniu przed domem. Wymoczylam się w basenie. Uff.. Ciężko jest. Pojechałam dzisiaj do lekarza endokrynologa to myślałam że zejde jak musiałam przejść z auta do przychodni. Upal straszny. Potem odebrałam P z siłowni a ze obok siłowni jest ciuszek to tam go znalazłam. I 50 zł poszło się.... A pamiętam jak przed urodzeniem Pauli Twierdził że jego Dziecko tylko nowe będzie nosić :P choć prawda jest taka ze im starsze Dziecko to mniej tam dobrych ładnych ciuchów jest na nie. Wiec siła rzeczy i tak teraz Większość kupujemy nowych. A po skarpetkach P ma spektakularny efekt. Mi schodzi ale znacznie słabiej :/

małaMyszka, Paula_071, Laura, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość

‹‹ 1457 1458 1459 1460 1461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ