SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
W szpitalu, w którym byłam klima jest na IP. Ale wczoraj na oddziale jak byliśmy to pot po dupie leci z samego stania. Masakra! Patrzyłam na 21lipca i zapowiadają 24 stopnie, może jakoś dam radę
bosa, chcebycmama, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
O taki news mąż mi wysłał właśnie:
http://forsal.pl/artykuly/881484,koniec-dlugiej-batalii-ciezarne-beda-mogly-rodzic-ze-znieczuleniem.htmlaaaaga, Lady Savage, magda sz, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny - witam w 37 tyg
niecierpliwa - dobrze ze cisnienie Ci sie unornowalo , to pewnie przez te francowate upaly.
rybka- trzymam kciuki !
Ja w koncu spedzilam dwa dni nad woda , co prawda schowalam sie w cieniu i jedyny kontakt ze sloncem mialam jak szlam pomoczyc stopy lub w drodze do lazienki.
co do pelni 31 lipca to sama jestem ciekawa czy faktycznie sie to sprawdzi i czesc dziewczyn sie rozpakuje !
Strasznie czekam na pierwsze dzieciatko na forum ( oczywiscie urodzone w odpowiednim terminie) Psioszka licze na Ciebiejak zobacze tu zdjecie noworodka to na bank sie poplacze !
Aga89, Laura, Maniuś, psioszka11, niecierpliwa, Paula_071, Zetka, kasiuleek, lys, Lady Savage, magda sz, Y, bosa, chcebycmama, małaMyszka, mamasia, sylwucha89, zabka11, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
rybka odezwij się! Niecierpliwa, dobrze że zdecydowałas się zostać w szpitalu. Co do pełni księżyca to to podobno bzdury i nie ma związku między faza księżyca a ilością porodów. Wpiszcie w Google lunar effect on birth rate, na Wikipedii można poczytać
nie mogę wkleić linka bo pisze z telefonu
co nie zmienia faktu, że też bym chciała pod koniec lipca rodzic
niecierpliwa, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Ja na prawdę jestem pierwsza w kolejce?!!
Wydawało mi się,że któraś była przede mną?!
Lecę pod prysznic i na wizytę. Trzymajcie kciuki co by ktg wyszło ok i moja dr mnie nie zjebała jak psa
Odezwę się później.
Spokojnej reszty dnia!Maniuś, 0na88, Laura, Paula_071, futuremama, magda sz, Y, Neyla, bosa, chcebycmama, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane po tropikalnym weekendzie
wczoraj bylo 44 stopnie na termometrze o godz 16!!!wiec nie wiem ile bylo w poludnie...nad ranem popadalo ale mimo to duchota straszna...
Jutro wizyta-nie moge sie doczekac
Dziewczyny w szpitalach trzymajcie sie
Zycze wszystkim milego dnia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 10:17
niecierpliwa, 0na88, Laura, Paula_071, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!!!
Znowu upał... Wczoraj myślałam, że się wykończę, nawet nie spodziewałam się, że w ciąży tak źle zniosę upały. W nocy pobudka o 2.20 na prysznic i moczenie nóg w zimnej wodzie, później jakoś udało się usnąć.
Dziewczyny w szpitalach, trzymajcie się, choć domyślam się, że Wam trudno... Ale pomyślcie, że to przejściowe i nie ma innego wyjścia. Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze.bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wstałam przed 10. Deszczowo i przyjemnie dzisiaj... Oczywiście już zdążyłam się mega wqrwić...
Idę z małą i biorę się za odkurzanie, może odreaguję. Później Was nadrobię!
Paula czy Brita, którą kupiłaś to maxtra? Jak się sprawuje?bosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylys wrote:Dziewczyny jakiego macie operatora tv i internetu? Dopiero co podpisałam umowę z Vectra i od wczoraj nie mam ani tv ani netu. Zgłaszam kilka razy. Miało być naprawione nadal nie działa. Tu gdzie mieszkam chyba nie mam dużego wyboru ale może jakaś tv cyfrowa satelitarna do tego net. Nie wiem cyfrowy polsat czy coś w ten deseń. Może ktoś coś polecić?
lys, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa ordynator wpisze Ci l4 mi ez zawsze się pytał bo mogą wypisac tylko 3 dni wprzódy 3 dni w tył. .. A ty masz 7 dni na dostarczenie. Ja tak brałam kilka razy.
-
Hej!niestety zostanę tu do porodu. Mają mnie obserwować ,póki co kroplowka.a za tydzień mnie odlacza i jeśli się zaczną skurcze to mam rodzic. Lekarz mówi ze Marta jest już duża, dziś jej waga to 3026.glowka jest juz bardzo nisko.ake lekarze są dobrej myśli. Ja trochę gorszej bo dziś mam kryzys. No ale trzeba to przetrwać. Miłego dnia!
lys, Lady Savage, magda sz, Y, Neyla, bosa, małaMyszka, psioszka11, mamasia, sylwucha89, zabka11, Martucha86, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam zakupy w gemini, zamówiłam sudocrem, pampersy premium care, chusteczki pampers sensitive, patyczk do uszu,cążki dla siebie jeszcze jedna paczke majtek wielorazowych bo sie nasluchałam na SR jakie są super;p wiec bede miała 2 paczki i podkłady z canpola, wiec juz z aptecznych rzeczy mam wszystko bo wczesniej juz robilam część zakupów
za 2 tyg jedziemy po łóżeczko
Kurde az mi sie chce płakać przez te upały, jest mi tak żle przez to..mam sztywne palce,stopy bolą..porażkaY, bosa, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Niecierpliwa ordynator wpisze Ci l4 mi ez zawsze się pytał bo mogą wypisac tylko 3 dni wprzódy 3 dni w tył. .. A ty masz 7 dni na dostarczenie. Ja tak brałam kilka razy.
Ordynator dzis wrocil, jejku ale on budzi moj postrachbosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Paula czy Brita, którą kupiłaś to maxtra? Jak się sprawuje?
Ja wzięłam Britę Elemaris XL, ale moim zdaniem można kupić spokojnie tańszą wersję. Woda do picia jest super, jeśli chodzi o herbatę to mój mąż woli z twardej wodyAle wczoraj robiłam z niej rosół i wyszedł baaaardzo dobry
Niecierpliwa - szpital wystawi Ci L-4 za pobyt w szpitalu, mogą wystawić Ci też dłuższe. Ja dostałam 4 dni za szpital i 26 poszpitalne. Ważne, że jesteś pod dobrą opieką
Kasia - trzymaj się, dziecię już duże, wszystko będzie dobrze:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 11:00
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
wróciłam ze sklepu, na ochłode kupiłam sobie loda:) cos brzucho zaczyna ciągnąć , chwilkę sie położe a pozniej biorę sie za sznycelki, do tego ziemniaki i mizeria:)
aa i czekam na kuriera zeby mi łaskawie ten wózek dostarczył, ciekawe czy bedzie ten sam czy inny.. zapisałam sobie nr telefonu to zobacze który bedzie dzwonił
Kasia 3 kg to już duża dziewczyna:)magda sz, Y, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ordynator dzis wrocil, jejku ale on budzi moj postrach
Duży chłop
Ale bardzo dobry lekarz i wbrew pozorom zartobliwy
Kasiu duża juz jest Marta wiec na pewno będzie wszystko dobrzeniecierpliwa, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Hej dziewczyny
rybka odezwij się! Niecierpliwa, dobrze że zdecydowałas się zostać w szpitalu. Co do pełni księżyca to to podobno bzdury i nie ma związku między faza księżyca a ilością porodów. Wpiszcie w Google lunar effect on birth rate, na Wikipedii można poczytać
nie mogę wkleić linka bo pisze z telefonu
co nie zmienia faktu, że też bym chciała pod koniec lipca rodzic
To nie bzdury,sama byłam świadkiem, w zeszłym miesiącu, kiedy trafiłam na IP i na oddział patologi ciąży, właśnie w pełnię, i widziałam co się dzieje
magda sz, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Hej!niestety zostanę tu do porodu. Mają mnie obserwować ,póki co kroplowka.a za tydzień mnie odlacza i jeśli się zaczną skurcze to mam rodzic. Lekarz mówi ze Marta jest już duża, dziś jej waga to 3026.glowka jest juz bardzo nisko.ake lekarze są dobrej myśli. Ja trochę gorszej bo dziś mam kryzys. No ale trzeba to przetrwać. Miłego dnia!
Będzie dobrze, dacie sobie radę2 kobietki to nie jedna. Powodzenia i szczęśliwego rozwiązania!
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość