SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru wrote:Nooo
tej igły w kręgosłup. Ja mam krzywy i boję się że źle trafia albo coś. Ja na pobieraniu krwi mało nie maleje a co dopiero taka ; (
Nie bede jea widziec, wiec moze tak zle nie bedzie.
Miru o ktorej jutro masz spotkanie z ordynatorem?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
jakoś przetrwałam ten dzień, jutro ma niby padać..... oby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 15:43
lys, Martucha86, Neyla, Weridiana, Zetka, Laura, zabka11, Amberla, Maniuś, maaadzik1207, magda sz, Kkarolinaaaa, małaMyszka, mamasia, niecierpliwa, psioszka11, aaaaga, Migotkaa, bosa, Aga89, 0na88, 5ylwia, witaminkab, Y lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaa, Magda dzieki za podpowiedzi , piekne maszyny, maz zaczal przegladac
Po wizycie u ortodonty tez dobre wieści, tzn moja córka juz od zeszlego roku ma apart ale wszystko idzie w dobrym kierunku (miala przeswietlenie)
Zabki pieknie sie ukladajalys, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kiedyś o tym wspomniałam to zartobliwie powiedzieli ze jestem taka chuda ze każdy kręg mi widać i na pewno w coś trafia
jutro się wszystkiego dowiem
lys, Zetka, małaMyszka, Weridiana, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ze skoliozą jest tak, że nie jest przeciwwskazaniem do ZZO ale może ono być mniej skuteczne (słabszy efekt p/bólowy) niż przy zdrowym kręgosłupie. Oczywiście wiele zależy od stopnia skrzywienia. Pytałam gina bo sama mam skoliozę i oto co mi powiedział
Neyla z tym duphastonem to dla mnie dziwna sprawa. Przecież skurcze Braxton - Hicksa na tym etapie są fizjologią a już w szczególności nie wiem jaki wpływ na nie ma duphaston ale nie dyskutuję, ginekologiem nie jestem
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Oto słoneczko zrobione dla Dominisia przez Tatusia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6408f833216d.jpglys, Ewa123, małaMyszka, Amberla, Neyla, magda sz, Weridiana, mamasia, niecierpliwa, Zetka, psioszka11, aaaaga, Martucha86, zabka11, Maniuś, Migotkaa, bosa, Aga89, 0na88, 5ylwia, witaminkab, Y lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85f39b289db9.jpg
Hahaha hahaha hahahalys, Kkarolinaaaa, Laura, Weridiana, Zetka, aaaaga, zabka11, Maniuś, Aga89, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Ainer-jaka ladna pileczka
)
Laura- jak kolorowo ! Zdolny maz
Jejus jak goraco...
Boze co z moim libido,osiaga zenitu,maz w niebowziety z tego powodu:p
Wiec lece bo maz czeka!
Dobrej nocy!Laura, Weridiana, Paula_071, małaMyszka, ainer85, Hermiona lubią tę wiadomość
-
lys wrote:No to widzę co diagnostyka to inaczej. Ja dosłownie 3 minuty temu pobrałam z ich strony pdf z wynikiem wymazu na GBS.
DobranocWeridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Apaczka ja tego dupka to dostalam na twardy brzuch, bo mam caly czas napiety. Skurcze BH swoja droga mam. Do tej pory myslalam, ze taka moja uroda, a teraz sie troszke boje. Moja ciocia z powodu takiego twardego brzucha urodzila w 36tc (jak tylko leki odstawila). Biore tez nospe i rzeczywiscie brzuch jest po niej "elastyczniejszy". Drugi problem to taki ze mala caly czas sie wierci i wypina, wiec to tez mi utrudnia ocene sytuacji. Tak jak przez wiekszosc ciazy prawie niczego nie lykalam, to teraz mam kolorowych cukiereczkow bez liku do brania
Na szczescie juz blizej niz dalej...
Dobranoc dziewczyny.Weridiana, małaMyszka, Zetka, Laura lubią tę wiadomość
-
Laura jak to jest zrobione? Wyglada cudnie.
Mi wlasnie rece opadaja od pomponow, ale jurtro to skoncze:)
Karolina ale mi narobilas checi, ja od wczoraj na wojennej sciezcejakze mogloby byc inaczej...no ale nie mysle o nim. Mam zajecie:) dziwi mnie tylko ze maz jedyne o co zapytal dzis to czy jest cos do jedzenia zero pytan o to jak sie czuje, co u corci... Ahh szkoda gadac... Za to powiem Wam ze danie wyszlo przepysznie:)
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda to jest ze sklejki, pomalowane farbami i podświetlone ledami.
Mój mąż zawsze miał zdolności do rozmaitych robótek ręcznych.
W zeszłym roku wyszył mi Misia na WalentynkiPaula_071, małaMyszka, lys, Weridiana, Zetka, Amberla, witaminkab, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Pierwsza dziewczyna z mojej grupy ze szkoły rodzenia pojechała na porodówkę. Miała termin na 23 lipca
Ponoć tłumnie jest i wyrwała ostatnie wolne łóżko, a po niej przyszło kilka dziewczyn i odprawili je z kwitkiem.
Oprócz okradzionych piwnic włamali się też u mnie w bloku do mieszkania sąsiada. Wakacje się zaczęły, więc zamykajcie dobrze drzwi dziewczyny, żeby nie kusić.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Karolina - my też nie wytrzymaliśmy i było
Relaks... Jeszcze nie było tak dziko...
Ale jak nie ma przeciwwskazań to co się będziemy ograniczać...Weridiana lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Ja robilam w punkcie na Krzyckiej. A to moze w jajo mnie zrobila. Ile czekalas na wynik? Bede sprawdzac on-line, moze akurat dowiem sie wczesniej
Dobranoc
Ja robiłam u mojej gin w Medfeminie 02.07.15
Dziś dostałam maila, że mogę się zgłosić do Medfeminy po odbiór wyniku. Z racji, że wiem że oni to dostarczają gdzieś do diagnostyki to weszłam sobie na wyniki on-line diagnostyki na Weigla i tam był pdf z wynikiem utworzony w dniu wczorajszym, to sobie pobrałam.
No, ale po odbiór Coombsa i tak muszę się przejechać na Weigla, bo to niby zastrzeżone.małaMyszka lubi tę wiadomość