SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Pierwsza dziewczyna z mojej grupy ze szkoły rodzenia pojechała na porodówkę. Miała termin na 23 lipca
Ponoć tłumnie jest i wyrwała ostatnie wolne łóżko, a po niej przyszło kilka dziewczyn i odprawili je z kwitkiem.
Oprócz okradzionych piwnic włamali się też u mnie w bloku do mieszkania sąsiada. Wakacje się zaczęły, więc zamykajcie dobrze drzwi dziewczyny, żeby nie kusić.
Z którego to szpitala odsyłali?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru w takim razie trzymam mocno kciuki i czekamy na wiesci!
Ale u nas burza wlasnie przeszla, ze o spaniu mowy nie bylo, gorac w trzy dupy, poduch cala mokRa, ehh ta pogoda nas wykonczy
Gratuluje wczorajszych wizyt, dzieciaczki ladnie rosna i teraz niech zdrowo przychodza na swiatManiuś, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
My wczoraj o północy wylądowałam z synkiem na dyżurze. Miał jakąś wysypke swedzaca, a ze dziś mąż do Wawy pojechał to nie chciałam sama z tym zostawać. Pan doktor nawet dobry wieczór nie odpowiedział
w sumie niepotrzebnie jechaliśmy, bo kazał podawać fenistil co już wcześniej zrobiłam, ale wolelismy sprawdzić. Na szczęście dziś już widzę ze lepiej. Za to mnie wszystko swędzi, ale to chyba autosugestia.
Mam takiego dola moralnego.. Pożyczylismy znajomym 2 lata temu jak im się córka urodziła nianie el. z monitorem oddechu. Po takim czasie nawet nie zapytali czy oddać, a 2 mce temu urodziła im się druga córka. Dopiero teraz się zreflektowali żeby oddać i wczoraj ta koleżanka dzwoni i mówi że dawno jej nie używali i ze coś się zepsuło, bo wyświetlacz miga i monitor nie działa, niania chyba działa. Chciała przedyskutować ta sprawę.. i zaproponowała ze odkupia czy może być inna. Tommee Tippee, a my mieliśmy 2 razy droższa Angelcare. Kupiliśmy ja dlatego bo wtedy miała najlepsze opinie, nawet pediatra polecala. I powiedziałam ze wolałabym ten sam model. Teraz mi głupio, ale kurcze nawet się wcześniej nie zapytali czy mogą ja jeszcze potrzymać u siebie. Jeszcze mate edu mają nasza i inne rzeczy. Wkurzyl am się wczoraj na maxa, a potem jeszcze ta przychodnia z małym. Byliśmy w domu przed pierwszą
A teraz myślę o tym i wiem ze relacje się pochrzania. No ale chyba trudno, oni ostatnio i tak jacyś dziwni byli i wszystkich naokoło wykorzystywali. Sory, musiałam sie wygadać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 06:50
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, chcialam Was poinformowac ze wczoraj tj. 07.07 o godz 8 50 na swiat przyszedl nas syn Antos. Waga 2400 gram, miara 52 cm.
Porod odbyl sie silami natury.
Pozniej jak bedziecie chcialy to napisze cos wiecej.apaczka, gianna88, Amberla, Agaata, Laura, niecierpliwa, lys, psioszka11, aaaaga, magda sz, zabka11, Martucha86, Pati Belgia, Maniuś, AgaSad, monaaa85, małaMyszka, Ewa123, sylwucha89, Neyla, bosa, Migotkaa, maaadzik1207, tomania2806, ainer85, Kkarolinaaaa, Lady Savage, Miru, Aga89, Paula_071, 0na88, Weridiana, 5ylwia, Griszanka, amysia, witaminkab, mamasia, rybka1988, Zetka, Meggi31, Cassie_DE, Magd, Y, latte, przyszła mama, gosia.b, kasiuleek, Aska87, Hermiona, Pulpecja, jesslin87, chcebycmama, Katarka lubią tę wiadomość
-
Jezuuu jakie wieści!
Euforia serdeczne GRATULACJE !!! Dużo zdrówka dla Was!
Ależ mi się morda cieszy- nawet do męża napisałam z tą wiadomością
U nas noc koszmarna, wyczekałam do 2 -przyszła burza i zrobiło się lżej,a teraz jest cudownie we Wro.
Rano poleciałam oddać siusiu, a jutro wizyta.
Nie mogę uwierzyć,że już Euforia się wypakowałaCzyli nie będę pierwsza i dobrze
małaMyszka, Neyla, euforia, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Aaaaaaa jakie wiadomosci z rana az sie poplakalam Euforia gratulacje duzo zdrowka dla Ciebie i synka !!! Dzielna super mama z Ciebie
Ja wizytuje o 9 3majcie kciuki i dzien dobrymałaMyszka, euforia, Paula_071, Laura, mamasia lubią tę wiadomość
-
euforia wrote:Dziewczyny, chcialam Was poinformowac ze wczoraj tj. 07.07 o godz 8 50 na swiat przyszedl nas syn Antos. Waga 2400 gram, miara 52 cm.
Porod odbyl sie silami natury.
Pozniej jak bedziecie chcialy to napisze cos wiecej.
Gratulacje kochana!!! Ale sie wzruszylam!!!!
Jejciu....małaMyszka, euforia lubią tę wiadomość