SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Uchhhh po takich wiesciach nie moge dojsc do siebie.... No to pierwsze koty za ploty moje drogie;)
Witam sie po sredniej nocce.wiatrak jednak przyniosl sporo ulgi, ale i tak 3pobudki byly i od 6 juz nie spie.
Przeszla 2minutowa burza z gradem wlasnie i znow duchota....
Czekam az julcia sie obudzi i jedziemy do hurtowni po tiul.
Obiad mam z wczoraj, a nie mam pojecia co zrobic na jutro i w weekend
Podrzuccie jakies pomysly.
Jutro ma byc chlodniej i bede robic korniszony do sloikow.
małaMyszka, euforia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Oooo wchodze a tu takie wspaniale wiesci
Euforia dzielna z Ciebie kobietkazdrowka dla Was. Jak bedziesz miala chwile to napisz cos wiecej I pochwal sie zdjeciem synka. Gratulacje jeszcze raz
No to mamy pierwsze dzieciatko
A u mnie wszystko sie wyciszylo. Bardzo sie z tego cieszeczasem zlapie mnie jakis pojedynczy skurcz ale to raczej braxton-hicks. Wiec moze uda mi sie do terminu dotrwac
Milego dnia brzuchatkimagda sz, małaMyszka, euforia, Laura, Weridiana, lys, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zabka ja chyba zrobie faszerowane cukinie zapiekane.
Moje dziecko chyba przestraszylo sie CC i wrocila na miejsce, myslalam ze dzis w nocy jak burza byla urodze jak sie obkrecala i wlozyla glowke w kanal, spadlam z lozka i nie moglam nic zrobic, zero ruchow bo tak nisko zeszla. Teraz ma giga czkawke i cala miednica skacze. Nie wiem czy to grzmoty tak na nia podzialaly czy co.małaMyszka, Weridiana, Zetka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Euforia kochana gratulacje!!!jestes wielka!!!tyle czasu spedzilas w szpitalu ale juz mozecie sie soba cieszyci jaka fajna data 07.07
U mnie nocka taka srednia-cos niby polalo ale powietrze nadal ciezkie...
A wieczorkiem jedziemy do Pl
Zycze wszystkim milego dniazajrze pozniej jeszcze
Pati Belgia, małaMyszka, psioszka11, euforia, Laura, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane, o rany ale wieści z rana. Euforia - gratuluję Ci z całego serca, tez się wzruszyłam
Koniecznie opisz dokładnie nam wszystko, jak się czujecie, jak było. Jak tylko dojdziesz do siebie daj nam znać - w końcu przetarlas dla nas sierpniowek szlaki
małaMyszka, euforia lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Euforia!!!!
Gratulacje!!!!
Popłakałam się ze szczęścia! Tak długo czekałaś i wytrwałaś. Jesteś wielka mamusia! Teraz odpoczywaj i jak znajdziesz chwilkę to opowiedz co i jak!euforia lubi tę wiadomość
-
Worek z bobaskami rozwiazany! Euforia gratuluje
"Nasz" pierwszy dzidzius. Czekam na wiesci i zdjecie Antosia.
Ja po nocy czuje sie jak kupa... Patrze na moj brzuch i sie glowie gdzie ja pomieszcze te moje dziecie przez kolejne 7 tyg. Chyba musze pozbyc sie jakis narzadow by zrobic miejsce...bo juz mam jej nogi pod zebrami. Ktos chetny na kawalek watroby?
Za oknem duchota, po pracy meza jedziemy na noc pod domek nad jeziorkiem. Powiem Wam, ze boje sie juz tych wyjazdow.
Ale mi wiadomosc euforii humor poprawila.
Na obiad zrobie (wyjatkowo dzisiaj ja gotuje) nalesniki z owocami i serem.
Milego dzionka.małaMyszka, euforia, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Euforia gratulacje ! Dużo zdrówka dla WAs !
Jejku mamy pierwszego bobaska:)
Powiem Wam, że mój brzuch jest tak napięty, że mam wrażenie jak by skóra miała mi pęknąć, strasznie swędzi na dole..
Dokładnie za miesiąc mój termin porodu:)
Idę pod prysznic po nocy bo upocona jestem jak nie wiemeuforia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Euforia cudowne wieści!
Gratuluję i zdrówka dla Was
Będziemy czekały na więcej wieści
A więc nasze pierwsze "sierpniowe" dziecko jest już z nami
U nas wczoraj przyszło łóżeczko. Nie wytrzymałam do powrotu męża i je poskładałamWcześniej się nałaziłam w upale i z tym łóżeczkiem chyba przesadziłam, bo noc tragedia. Dopiero jak burza zaczęła mijać udało mi się zasnąć.
Teraz jestem nieprzytomna.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Czy WAs też tak bolą biodra od spania na boku?
Ale dostałam powera dzis:)! To przez poranne wiadomości; )!
Dziś przyjedzie wózek!
Nie wiem jak wytrzymam z rozpakowaniem do powrotu Krzyska...obiecałam, że bez niego zacznę.
Zagroził, że się pogniewa wiec nie mam wyjścia.
Na obiad ryba, młode ziemniaki i kwaśna kapustka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 09:24
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Euforia gratulacje, witamy Antosia!!!!!
Zabka upadlosc to taki rozlegly temat, macierzynski bedziesz miala, przejmie go zus, w razie zwolnienia z pracy przysluguje Ci odparawa, jesli masz do niej prawa, i to zglaszasz na liste do syndyka....bedziemy sie martwic jak juz bedzie wniosek o upadlosc, bo to naprawde zalezy...
Karola i malamyszka, my juz dzisial po porannym bzykanku, mnie tez libido nie spadlo...
Na obiad hamburgery domowe, i kukurydza, bo juz jest biedronce i jemy od dwoch dni...
Wizyta wczoraj super. To juz ostatnia, nastepna to juz przyjecie do szpitala, 3 sierpnia, 4 ciecie. Maly wazy 2700 prawie. Ulozony prawidlowo, wszystko super mowi, ze moge w ciazy chodzic co roku;), dostalam tylko jakies globulki raz w tyg do porodu. Do szpitala tylko ciuchy na wyjscie, pampersy i oliwka do smarowania. Po cc daja mi malego od razu nawet do piersi, potem wazenie i od razu na sale z mezem...dopytywala sie nawet czy maz chce.byc przy cieciu, nie pociagnelismy tematu bo poszla po klucze ale zrozumialam ze.moglaby to zalatwic...musimy ja przycisnac. No i tyle...ostatnia prosta ptzed nami...acha pytalam o ponczochy uciskowe i mowila ze nie ma potrzeby oraz wspolzyc mozna do konca. Lewatywy mam noe robic sama w domu bo moge sobie narobic klppotow. Jezeli mam problemy z zaparciami to dzien wczesniej czopek glocerynowy wystarczy.euforia, psioszka11, Weridiana, Laura, lys, Martucha86, Amberla, witaminkab, mamasia, małaMyszka, zabka11, Y lubią tę wiadomość
-
Ofka super wieści
Amberla zgadzam sie...trzeba to wpisać na pierwszą stronę))
Od 2 mam twardnienia brzucha,skurcze nie regularne wiec czekamy.
Mąż chce zrezygnować z wczasów nad morzem bo boi sie ze na dniach urodzę,brzuszek mam nisko...zaczynam się bać porodu a raczej tego bólu.euforia, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość