X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa spokojnie, Miru miała inną sytuację. Przecież jak byłaś w szpitalu i inni lekarze widzieli Twoją historię ciąży to nic złego się nie dzieje żeby podjąć decyzję o wcześniejszym rozwiązaniu.

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Niecierpliwa spokojnie, Miru miała inną sytuację. Przecież jak byłaś w szpitalu i inni lekarze widzieli Twoją historię ciąży to nic złego się nie dzieje żeby podjąć decyzję o wcześniejszym rozwiązaniu.

Wiem, wczoraj mnie tez badal ten sam ordynator, ale ona ma mnie kroic

małaMyszka lubi tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już wszystko spakowane, muszę jeszcze reklamówkę dla męża przygotować - koszulka, kapcie, woda, no a kanapki czy coś to nie wiem ale mrozić ich nie będę :D

Martucha86, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • 0na88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najchetniej bym cos sobie lykla teraz :) za wasze dzieciatka , i mi by sie przydalo na odwage ;-)

psioszka11, magda sz, niecierpliwa, Martucha86, 5ylwia, Amberla, witaminkab, małaMyszka, Weridiana, Y lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Laura Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniusiu przyjemnej i spokojnej podróży Wam życzymy :)

małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa to popytaj jeszcze tu i tam jak ona te CC robi, może sam zabieg robi dobrze tylko nie potrafi podjąć męskiej decyzji w takich przypadkach jak dolegliwości Miru.

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru Kochana trzymaj sie dzielnie! Pozytywnie zazdroszcze, ze juz jutro Nathan bedzie z Wami. Ja mam jutro u niej wizyte i az boje sie isc :(

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Niecierpliwa to popytaj jeszcze tu i tam jak ona te CC robi, może sam zabieg robi dobrze tylko nie potrafi podjąć męskiej decyzji w takich przypadkach jak dolegliwości Miru.

Na sali lezala ze mna tez jej pacjentka, kroila niedawno jej kolezanke i byla zadowolona, ale wiesz jak to jest 100 dobrych opini, a jak taka 1 zwali Cie z nog to koniec i sie nakrecam

• Weridiana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,
    Co za emocje !

Euforia gratuluje, odpoczywaj a Antos niech rośnie zdrowo :-)
    Piekna data, dwie siodemki, podwojne szczescie :-)

Miru rowniez trzymam kciuki, będzie dobrze, szpital jest specjalistyczny,
    teraz mysl pozytywnie :-)

Niecierpliwa nie panikuj, masz jeszcze szanse zapisac sie do innego lekarza.
    Dobrze ze wiesz jak niepewna swoich umiejetnosci jest ta lekarka.
    zapisz sie najlepiej jeszcze dzisiaj do innej i mysle ze zawsze możesz podac przyklad Miru

Lady , uwazaj kochana, to musialo bolec. Ja krotko przed porodem w ferworze sprzatania wbilam sobie drzazge (w kciuk), tak niefortunnie ze nie mogłam wyjac, palec spuchl , pulsowanie. Chirurg musial miejscowo znieczulic i pokroic paluszka ;-) a jak sie bal, powtarzal tylko prosze nie zemdlec, tylko niech pani nie rodzi ....

1usasg185gkausx0.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru będzie wszystko dobrze :). Juz niedługo Synek będzie z Tobą. Będzie ślicznam i zdrowym Bobasem!

5fo2vs9.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, nawet jak 100 pozytywów i 1 negatyw to pamięta się ten negatyw reszta nie ma znaczenia. Wyczujesz na wizycie, może dostała opierdol od ordynatora za Miru i będzie bardziej myśląca

małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda Ty bedziesz sie meczyc a mąż kanapki zajadal na porodowce? :) Ja bym zabila chyba :P

aaaaga, Paula_071, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

Ewa123
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisalam do mojego ze sierpniowki zaczely sie rozpakowywac a on odpisal "no to sie zaczelo " a potem "a ty nie masz jeszcze tych koszul dzisiaj zamawiasz " heheheh

Martucha86, Paula_071, Neyla, małaMyszka, Y, zabka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana, ale chodze tez do innej lekarki na nfz, mialam 3 ×badania prenatalne, w szpitalu tez porobili mi badania, 2×dziennie ktg i usg i wszystko ok, nie chce panikowac, ale to trudne, bo mam wrazenie ze ona chyba nie radzi sobie z ciezkimi przypadkami, ale jakby poczytac o niej na necie to naprawde same dobre opinie

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh Ewa nie ma nic gorszego niż głodny facet... nie wiem ile to będzie trwało ale wole żeby miał te kanapki jakby co niż jakby w środku miał iść do sklepu. Położna mówiła na SR że były przypadki zamawiania pizzy na porodówkę, oczywiście mąż nie miał prawa wejść z tym pudłem na oddział i musiał sam zjadać pod szpitalem :D

Ewa123, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa- skoro ma dobre opinie to się nie przejmuj, to jest człowiek, kazdy człowiek popełnia błędy, najlepszym się zdarza, wiec spokojnie :)

W piątek jedziemy do kina na Ted2 dopiero koleżanka dzownila ze zbiera naszą paczke zeby wyskoczyc, pewnie nasz ostatni wypad do kina przed porodem :P

Mój mąz też panikuje ze nie mamy łóżeczka :P za 2 tyg jedziemy do bialegostoku do mojego endokrynologa i wtedy planujemy kupic łóżeczko i wszystkie rzeczy ktorych brakuje :)

Dzisiaj przyjdzie paczka z gemini, paczka z reserved z sukienka która polecalam ale teraz w niebieskim kolorze :P i paczka z bonprix z koszula nocna i 2 sukienkami :D ja cie jaka kumulacja, tyle paczek w jeden dzień :D
    Uwielbiam to :D
    A no i chyba powinna tez przyjsc paczka z kokardkami do zasłon do pokoju Poli :) Zasłony są białe, dzisiaj tez mam je odebrac od krawcowej bo skracała, a kokardki różowe :)

Maz zawsze sie smieje jak paczki przychodzą bo stawiam je w salonie na podłodze i jak dziecko rozpakowuje nie patrząc jak-byle szybciej ! i prawie skacze z radosci na kazda rzecz:P

małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam na SR położna opowiadała, że weszła na salę porodowa a tam mąż rodzącej kebab wcina...myślała ze wyjdzie z siebie :)!

Ewa123, Lady Savage, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • gianna88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru, co za wieści :/ Kurde lekarka niepoważna jakaś... ale ważne, że w porę znalazł się kompetentny lekarz! Trzymam kciuki za cc, już jutro/pojutrze będziesz tulic Synka - cudownie :)

atdcpx9izbdly3tt.png
  • Griszanka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Euforia - dlugo wytrzymaliscie w dwupaku :) Gratuluje serdecznie :D
    Antosc jest calkiem duzy, mam nadzieje, ze oboje czujecie sie dobrze. Tez z checia poczytam jak to u Ciebie wygladalo, moze jeszcze pokazesz swoj maly skarb. Teraz tylko, zeby Was szybko wypuscili do domu :)
    Miru nie zawracaj sobie teraz glowy, tym "co by bylo gdyby". W tej chwili najwazniejsze, ze w koncu lekarz podjal kategoryczna decyzje i juz lada chwila oboje bedziecie bezpieczni. Postaraj sie zrelaksowac i mysl pozytywnie. Buziaki i zaciskamy za Ciebie kciuki, zeby juz jutro rano malenstwo bylo z Toba.
    KasiaN jeszcze od rana sie nie odezwala. Mam nadzieje kochana, ze spisz, a nie odpoczywasz po porodzie ;)
    Ja to sie nawet wczoraj ucieszylam, ze Karol jeszcze nie pcha sie do kanalu rodnego. Jeszcze ma czas, a mi na porodowke nie spieszno ;)
    Milego dnia sierpnioweczki :)

małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, co moglabym kupic dla mamy na urodzinny ? Jutro wracaja w końcu do domu a urodziny miała 5 lipca wiec w piatek jej dam :)

Ale nie wiem kurcze co..
    album,pościel,biżuteria,perfumy-odpadają, bo ma tego duzooo..

Cos do 100zł.

3i49bd3mn3g76zlc.png
‹‹ 1486 1487 1488 1489 1490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ