SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Niecierpliwa spokojnie, Miru miała inną sytuację. Przecież jak byłaś w szpitalu i inni lekarze widzieli Twoją historię ciąży to nic złego się nie dzieje żeby podjąć decyzję o wcześniejszym rozwiązaniu.
Wiem, wczoraj mnie tez badal ten sam ordynator, ale ona ma mnie kroicmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Niecierpliwa to popytaj jeszcze tu i tam jak ona te CC robi, może sam zabieg robi dobrze tylko nie potrafi podjąć męskiej decyzji w takich przypadkach jak dolegliwości Miru.
Na sali lezala ze mna tez jej pacjentka, kroila niedawno jej kolezanke i byla zadowolona, ale wiesz jak to jest 100 dobrych opini, a jak taka 1 zwali Cie z nog to koniec i sie nakrecammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny,
Co za emocje !
Euforia gratuluje, odpoczywaj a Antos niech rośnie zdrowo
Piekna data, dwie siodemki, podwojne szczescie
Miru rowniez trzymam kciuki, będzie dobrze, szpital jest specjalistyczny,
teraz mysl pozytywnie
Niecierpliwa nie panikuj, masz jeszcze szanse zapisac sie do innego lekarza.
Dobrze ze wiesz jak niepewna swoich umiejetnosci jest ta lekarka.
zapisz sie najlepiej jeszcze dzisiaj do innej i mysle ze zawsze możesz podac przyklad Miru
Lady , uwazaj kochana, to musialo bolec. Ja krotko przed porodem w ferworze sprzatania wbilam sobie drzazge (w kciuk), tak niefortunnie ze nie mogłam wyjac, palec spuchl , pulsowanie. Chirurg musial miejscowo znieczulic i pokroic paluszkaa jak sie bal, powtarzal tylko prosze nie zemdlec, tylko niech pani nie rodzi ....
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Napisalam do mojego ze sierpniowki zaczely sie rozpakowywac a on odpisal "no to sie zaczelo " a potem "a ty nie masz jeszcze tych koszul dzisiaj zamawiasz " heheheh
Martucha86, Paula_071, Neyla, małaMyszka, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Weridiana, ale chodze tez do innej lekarki na nfz, mialam 3 ×badania prenatalne, w szpitalu tez porobili mi badania, 2×dziennie ktg i usg i wszystko ok, nie chce panikowac, ale to trudne, bo mam wrazenie ze ona chyba nie radzi sobie z ciezkimi przypadkami, ale jakby poczytac o niej na necie to naprawde same dobre opinie
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
heh Ewa nie ma nic gorszego niż głodny facet... nie wiem ile to będzie trwało ale wole żeby miał te kanapki jakby co niż jakby w środku miał iść do sklepu. Położna mówiła na SR że były przypadki zamawiania pizzy na porodówkę, oczywiście mąż nie miał prawa wejść z tym pudłem na oddział i musiał sam zjadać pod szpitalem
Ewa123, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa- skoro ma dobre opinie to się nie przejmuj, to jest człowiek, kazdy człowiek popełnia błędy, najlepszym się zdarza, wiec spokojnie
W piątek jedziemy do kina na Ted2 dopiero koleżanka dzownila ze zbiera naszą paczke zeby wyskoczyc, pewnie nasz ostatni wypad do kina przed porodem
Mój mąz też panikuje ze nie mamy łóżeczkaza 2 tyg jedziemy do bialegostoku do mojego endokrynologa i wtedy planujemy kupic łóżeczko i wszystkie rzeczy ktorych brakuje
Dzisiaj przyjdzie paczka z gemini, paczka z reserved z sukienka która polecalam ale teraz w niebieskim kolorzei paczka z bonprix z koszula nocna i 2 sukienkami
ja cie jaka kumulacja, tyle paczek w jeden dzień
Uwielbiam to
A no i chyba powinna tez przyjsc paczka z kokardkami do zasłon do pokoju PoliZasłony są białe, dzisiaj tez mam je odebrac od krawcowej bo skracała, a kokardki różowe
Maz zawsze sie smieje jak paczki przychodzą bo stawiam je w salonie na podłodze i jak dziecko rozpakowuje nie patrząc jak-byle szybciej ! i prawie skacze z radosci na kazda rzecz:PmałaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Euforia - dlugo wytrzymaliscie w dwupaku
Gratuluje serdecznie
Antosc jest calkiem duzy, mam nadzieje, ze oboje czujecie sie dobrze. Tez z checia poczytam jak to u Ciebie wygladalo, moze jeszcze pokazesz swoj maly skarb. Teraz tylko, zeby Was szybko wypuscili do domu
Miru nie zawracaj sobie teraz glowy, tym "co by bylo gdyby". W tej chwili najwazniejsze, ze w koncu lekarz podjal kategoryczna decyzje i juz lada chwila oboje bedziecie bezpieczni. Postaraj sie zrelaksowac i mysl pozytywnie. Buziaki i zaciskamy za Ciebie kciuki, zeby juz jutro rano malenstwo bylo z Toba.
KasiaN jeszcze od rana sie nie odezwala. Mam nadzieje kochana, ze spisz, a nie odpoczywasz po porodzie
Ja to sie nawet wczoraj ucieszylam, ze Karol jeszcze nie pcha sie do kanalu rodnego. Jeszcze ma czas, a mi na porodowke nie spieszno
Milego dnia sierpnioweczkimałaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie, co moglabym kupic dla mamy na urodzinny ? Jutro wracaja w końcu do domu a urodziny miała 5 lipca wiec w piatek jej dam
Ale nie wiem kurcze co..
album,pościel,biżuteria,perfumy-odpadają, bo ma tego duzooo..
Cos do 100zł.małaMyszka lubi tę wiadomość