X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa spokojnie, Miru miała inną sytuację. Przecież jak byłaś w szpitalu i inni lekarze widzieli Twoją historię ciąży to nic złego się nie dzieje żeby podjąć decyzję o wcześniejszym rozwiązaniu.

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Niecierpliwa spokojnie, Miru miała inną sytuację. Przecież jak byłaś w szpitalu i inni lekarze widzieli Twoją historię ciąży to nic złego się nie dzieje żeby podjąć decyzję o wcześniejszym rozwiązaniu.

Wiem, wczoraj mnie tez badal ten sam ordynator, ale ona ma mnie kroic

małaMyszka lubi tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już wszystko spakowane, muszę jeszcze reklamówkę dla męża przygotować - koszulka, kapcie, woda, no a kanapki czy coś to nie wiem ale mrozić ich nie będę :D

Martucha86, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • 0na88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najchetniej bym cos sobie lykla teraz :) za wasze dzieciatka , i mi by sie przydalo na odwage ;-)

psioszka11, magda sz, niecierpliwa, Martucha86, 5ylwia, Amberla, witaminkab, małaMyszka, Weridiana, Y lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Laura Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniusiu przyjemnej i spokojnej podróży Wam życzymy :)

małaMyszka, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa to popytaj jeszcze tu i tam jak ona te CC robi, może sam zabieg robi dobrze tylko nie potrafi podjąć męskiej decyzji w takich przypadkach jak dolegliwości Miru.

Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru Kochana trzymaj sie dzielnie! Pozytywnie zazdroszcze, ze juz jutro Nathan bedzie z Wami. Ja mam jutro u niej wizyte i az boje sie isc :(

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Niecierpliwa to popytaj jeszcze tu i tam jak ona te CC robi, może sam zabieg robi dobrze tylko nie potrafi podjąć męskiej decyzji w takich przypadkach jak dolegliwości Miru.

Na sali lezala ze mna tez jej pacjentka, kroila niedawno jej kolezanke i byla zadowolona, ale wiesz jak to jest 100 dobrych opini, a jak taka 1 zwali Cie z nog to koniec i sie nakrecam

• Weridiana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,
    Co za emocje !

Euforia gratuluje, odpoczywaj a Antos niech rośnie zdrowo :-)
    Piekna data, dwie siodemki, podwojne szczescie :-)

Miru rowniez trzymam kciuki, będzie dobrze, szpital jest specjalistyczny,
    teraz mysl pozytywnie :-)

Niecierpliwa nie panikuj, masz jeszcze szanse zapisac sie do innego lekarza.
    Dobrze ze wiesz jak niepewna swoich umiejetnosci jest ta lekarka.
    zapisz sie najlepiej jeszcze dzisiaj do innej i mysle ze zawsze możesz podac przyklad Miru

Lady , uwazaj kochana, to musialo bolec. Ja krotko przed porodem w ferworze sprzatania wbilam sobie drzazge (w kciuk), tak niefortunnie ze nie mogłam wyjac, palec spuchl , pulsowanie. Chirurg musial miejscowo znieczulic i pokroic paluszka ;-) a jak sie bal, powtarzal tylko prosze nie zemdlec, tylko niech pani nie rodzi ....

1usasg185gkausx0.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru będzie wszystko dobrze :). Juz niedługo Synek będzie z Tobą. Będzie ślicznam i zdrowym Bobasem!

5fo2vs9.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, nawet jak 100 pozytywów i 1 negatyw to pamięta się ten negatyw reszta nie ma znaczenia. Wyczujesz na wizycie, może dostała opierdol od ordynatora za Miru i będzie bardziej myśląca

małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda Ty bedziesz sie meczyc a mąż kanapki zajadal na porodowce? :) Ja bym zabila chyba :P

aaaaga, Paula_071, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

Ewa123
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisalam do mojego ze sierpniowki zaczely sie rozpakowywac a on odpisal "no to sie zaczelo " a potem "a ty nie masz jeszcze tych koszul dzisiaj zamawiasz " heheheh

Martucha86, Paula_071, Neyla, małaMyszka, Y, zabka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana, ale chodze tez do innej lekarki na nfz, mialam 3 ×badania prenatalne, w szpitalu tez porobili mi badania, 2×dziennie ktg i usg i wszystko ok, nie chce panikowac, ale to trudne, bo mam wrazenie ze ona chyba nie radzi sobie z ciezkimi przypadkami, ale jakby poczytac o niej na necie to naprawde same dobre opinie

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh Ewa nie ma nic gorszego niż głodny facet... nie wiem ile to będzie trwało ale wole żeby miał te kanapki jakby co niż jakby w środku miał iść do sklepu. Położna mówiła na SR że były przypadki zamawiania pizzy na porodówkę, oczywiście mąż nie miał prawa wejść z tym pudłem na oddział i musiał sam zjadać pod szpitalem :D

Ewa123, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa- skoro ma dobre opinie to się nie przejmuj, to jest człowiek, kazdy człowiek popełnia błędy, najlepszym się zdarza, wiec spokojnie :)

W piątek jedziemy do kina na Ted2 dopiero koleżanka dzownila ze zbiera naszą paczke zeby wyskoczyc, pewnie nasz ostatni wypad do kina przed porodem :P

Mój mąz też panikuje ze nie mamy łóżeczka :P za 2 tyg jedziemy do bialegostoku do mojego endokrynologa i wtedy planujemy kupic łóżeczko i wszystkie rzeczy ktorych brakuje :)

Dzisiaj przyjdzie paczka z gemini, paczka z reserved z sukienka która polecalam ale teraz w niebieskim kolorze :P i paczka z bonprix z koszula nocna i 2 sukienkami :D ja cie jaka kumulacja, tyle paczek w jeden dzień :D
    Uwielbiam to :D
    A no i chyba powinna tez przyjsc paczka z kokardkami do zasłon do pokoju Poli :) Zasłony są białe, dzisiaj tez mam je odebrac od krawcowej bo skracała, a kokardki różowe :)

Maz zawsze sie smieje jak paczki przychodzą bo stawiam je w salonie na podłodze i jak dziecko rozpakowuje nie patrząc jak-byle szybciej ! i prawie skacze z radosci na kazda rzecz:P

małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam na SR położna opowiadała, że weszła na salę porodowa a tam mąż rodzącej kebab wcina...myślała ze wyjdzie z siebie :)!

Ewa123, Lady Savage, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • gianna88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru, co za wieści :/ Kurde lekarka niepoważna jakaś... ale ważne, że w porę znalazł się kompetentny lekarz! Trzymam kciuki za cc, już jutro/pojutrze będziesz tulic Synka - cudownie :)

atdcpx9izbdly3tt.png
  • Griszanka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Euforia - dlugo wytrzymaliscie w dwupaku :) Gratuluje serdecznie :D
    Antosc jest calkiem duzy, mam nadzieje, ze oboje czujecie sie dobrze. Tez z checia poczytam jak to u Ciebie wygladalo, moze jeszcze pokazesz swoj maly skarb. Teraz tylko, zeby Was szybko wypuscili do domu :)
    Miru nie zawracaj sobie teraz glowy, tym "co by bylo gdyby". W tej chwili najwazniejsze, ze w koncu lekarz podjal kategoryczna decyzje i juz lada chwila oboje bedziecie bezpieczni. Postaraj sie zrelaksowac i mysl pozytywnie. Buziaki i zaciskamy za Ciebie kciuki, zeby juz jutro rano malenstwo bylo z Toba.
    KasiaN jeszcze od rana sie nie odezwala. Mam nadzieje kochana, ze spisz, a nie odpoczywasz po porodzie ;)
    Ja to sie nawet wczoraj ucieszylam, ze Karol jeszcze nie pcha sie do kanalu rodnego. Jeszcze ma czas, a mi na porodowke nie spieszno ;)
    Milego dnia sierpnioweczki :)

małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, co moglabym kupic dla mamy na urodzinny ? Jutro wracaja w końcu do domu a urodziny miała 5 lipca wiec w piatek jej dam :)

Ale nie wiem kurcze co..
    album,pościel,biżuteria,perfumy-odpadają, bo ma tego duzooo..

Cos do 100zł.

3i49bd3mn3g76zlc.png
‹‹ 1486 1487 1488 1489 1490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ