SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:Słuchajcie, co moglabym kupic dla mamy na urodzinny ? Jutro wracaja w końcu do domu a urodziny miała 5 lipca wiec w piatek jej dam
Ale nie wiem kurcze co..
album,pościel,biżuteria,perfumy-odpadają, bo ma tego duzooo..
Cos do 100zł.
A wizyta u kosmetyczki - jakieś manicure? Albo masaż?małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
To tez odpada, bo duzo takich rzeczy dla mamy robie ja- jestem po kosmetologii i mam w domu troche sprzętu.. a na masaże mama chodzi kiedy chce do fizjoterapeutów w szpitalu (jest radiologiem i jej kolezanka jest fizjoterapeutką)..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
uf, skonczyłam zamowienie na allegro, butelka termometr i inne pierdoły, w sklepie dokupie tylko wanienkę i stelaż plus kosmetyki w rosmanie i wszystko gotowe, bedzie można pakować torbę do szpitala:)
aaaaga, Laura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
euforia wrote:Dziewczyny, chcialam Was poinformowac ze wczoraj tj. 07.07 o godz 8 50 na swiat przyszedl nas syn Antos. Waga 2400 gram, miara 52 cm.
Porod odbyl sie silami natury.
Pozniej jak bedziecie chcialy to napisze cos wiecej.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
ale nas to forum zbliżyło do siebie...mi też się zakręciła łezka w oku jak przeczytałam wiadomość, że Euforia urodziłamam nadzieję, że wszystko w porządku z Wami, odpoczywajcie i odezwijcie się jak było...
Miru trzymaj się, myśl pozytywnie - udało się Wam te dwa tygodnie wytrzymać (wiem, że ordynator powiedział, że powinno być inaczej), ale maluch trochę podrósł w brzuchu przez ten czas, może będzie silniejszy jak się urodzi i szybciej do domu Was wypuszczą. Daleko macie do tego szpitala, do którego zostaliście odesłani? i można wiedzieć czemu jutro, a nie dzisiaj?
trzymaj się, będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki.
Zetka, Twój post został przyćmiony przez wpisy dziewczynale wydaje mi się, że nie powinnaś się przejmować, że chcesz taki sam jak pożyczyłaś. Jeśli nie zrozumieją, to ich problem. Znaczy, że Ty zachowujesz się w porządku pożyczając im co masz, a oni traktują to jakby im się należało...
Czasem trzeba być stanowczym, bo inaczej zawsze Ty po dupie dostaniesz. (Ja się niestety też dopiero tego uczę)ainer85, ekropka, Zetka, małaMyszka, Laura, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość
-
W sobote pakuje torbe do szpitala. Jak widzialam teraz jakie torby maja dziewczyny do szpitala i ile miejsca zajely mi rzeczy tylko dla mnie to musze spakowac sie do 2 albo pozyczyc od tesciowej duzej
Mam pytanie czy l4 moze sie nakladac?? Mialam l4 do 5.07 i w szpitalu prosilam od 6 do 9.07 i tak szybko uciekalam do domu, ze nie zauwazylam, ze to szpitalne tez jest od 5.07małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dokładnie Zetki post gdzieś się zgubił
Amysia ma rację, to ich problem, powinni Ci oddać w takim samym stanie jak dostali a jak zepsuli no to sory gregory odkupują.. nie jesteśmy dziećmi przecież. Mi by było wstyd zaproponować inny bo tańszy
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa - tak, może się nakładać.
Miru - dokładnie jak piszą dziewczyny - ważne, ze ktoś w końcu podjął decyzję. Nie ma co myśleć co mogło się wydarzyć. Nie wydarzyło się i to najważniejsze. A już niedługo będziesz tulić swój skarb. Wtedy się zapomina o wszystkim
Dziewczyny - ma która jakieś zdolności artystyczne? W sensie ja nie mam kompletnie wyobraźni a potrzebuję jakiegoś pomysłu na logo bloganiecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kwiaty niestety tez odpadają bo jest ich sporo u moich rodziców- a storczyków ma 4 ;p w kazdym pokoju jest
Chyba kupie jej wlasnie herbatki na wage jakies 2 + moze jakis dobry tusz do rzęs i np. kredke do oczu ?
Jejć tak cieżko tej mojej mamuśce coś kupic że szok..wszystko ma ...małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Euforia gratuluję
jasne że chcemy więcej informacji,
A ja w nocy złamałam mały palec u nogi ;/ prześwietlenia mi nie zrobią bo jestem w ciąży mam zrobić po porodzie, do tego czasu mam leżeć z nogami do góry smarować kremem i nie chodzic w ogóle ;/małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:To prawda. Los zdecydował ze najpiękniejszy prezent urodzinowy to będzie nasz syn ♥
Co do lekarki to pierwszy raz w życiu widziałam taki strach i trzesace się ręce. ..? Całe szczęście, że ordynator podjął decyzję!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Słuchajcie, co moglabym kupic dla mamy na urodzinny ? Jutro wracaja w końcu do domu a urodziny miała 5 lipca wiec w piatek jej dam
Ale nie wiem kurcze co..
album,pościel,biżuteria,perfumy-odpadają, bo ma tego duzooo..
Cos do 100zł.
Karola kup bon upominkowy - np. masaż albo manicure+pedicure.małaMyszka lubi tę wiadomość