X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Słuchajcie, co moglabym kupic dla mamy na urodzinny ? Jutro wracaja w końcu do domu a urodziny miała 5 lipca wiec w piatek jej dam :)

Ale nie wiem kurcze co..
    album,pościel,biżuteria,perfumy-odpadają, bo ma tego duzooo..

Cos do 100zł.

A wizyta u kosmetyczki - jakieś manicure? Albo masaż?

małaMyszka lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina moze ksiazke o jakims kraju gdzie jeszcze nie byli a moze chca jechac wiesz taka motywacja do spelnienia kolejnego celu :-) plyta z ulubiona muzyka

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez odpada, bo duzo takich rzeczy dla mamy robie ja- jestem po kosmetologii i mam w domu troche sprzętu.. a na masaże mama chodzi kiedy chce do fizjoterapeutów w szpitalu (jest radiologiem i jej kolezanka jest fizjoterapeutką)..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra herbata lub kawa i do tego fajny kubek /filizanka

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uf, skonczyłam zamowienie na allegro, butelka termometr i inne pierdoły, w sklepie dokupie tylko wanienkę i stelaż plus kosmetyki w rosmanie i wszystko gotowe, bedzie można pakować torbę do szpitala:)

aaaaga, Laura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, a storczyk? chyba ze mama nie lubi kwiatów

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ramka na pierwsze zdjecie Poli

Neyla, ekropka, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może jakąś książeczkę o Poli? Zdjęcia z usg, wpisy Wasze, do tego jakiś gadżet dla dziecka- smoczek czy coś?!

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    euforia wrote:
    Dziewczyny, chcialam Was poinformowac ze wczoraj tj. 07.07 o godz 8 50 na swiat przyszedl nas syn Antos. Waga 2400 gram, miara 52 cm.
    Porod odbyl sie silami natury.
    Pozniej jak bedziecie chcialy to napisze cos wiecej.
    O ja, ale się poryczalam! Gratuluje Kochana z całego serca :-*

bzkxskf.png
  • amysia Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

ale nas to forum zbliżyło do siebie...mi też się zakręciła łezka w oku jak przeczytałam wiadomość, że Euforia urodziła :) mam nadzieję, że wszystko w porządku z Wami, odpoczywajcie i odezwijcie się jak było...

Miru trzymaj się, myśl pozytywnie - udało się Wam te dwa tygodnie wytrzymać (wiem, że ordynator powiedział, że powinno być inaczej), ale maluch trochę podrósł w brzuchu przez ten czas, może będzie silniejszy jak się urodzi i szybciej do domu Was wypuszczą. Daleko macie do tego szpitala, do którego zostaliście odesłani? i można wiedzieć czemu jutro, a nie dzisiaj?
    trzymaj się, będzie dobrze, wszystkie trzymamy kciuki.

Zetka, Twój post został przyćmiony przez wpisy dziewczyn :P ale wydaje mi się, że nie powinnaś się przejmować, że chcesz taki sam jak pożyczyłaś. Jeśli nie zrozumieją, to ich problem. Znaczy, że Ty zachowujesz się w porządku pożyczając im co masz, a oni traktują to jakby im się należało...
    Czasem trzeba być stanowczym, bo inaczej zawsze Ty po dupie dostaniesz. (Ja się niestety też dopiero tego uczę)

ainer85, ekropka, Zetka, małaMyszka, Laura, Maniuś, Weridiana lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2f3aermr.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobote pakuje torbe do szpitala. Jak widzialam teraz jakie torby maja dziewczyny do szpitala i ile miejsca zajely mi rzeczy tylko dla mnie to musze spakowac sie do 2 albo pozyczyc od tesciowej duzej

Mam pytanie czy l4 moze sie nakladac?? Mialam l4 do 5.07 i w szpitalu prosilam od 6 do 9.07 i tak szybko uciekalam do domu, ze nie zauwazylam, ze to szpitalne tez jest od 5.07

• magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Zetki post gdzieś się zgubił :) Amysia ma rację, to ich problem, powinni Ci oddać w takim samym stanie jak dostali a jak zepsuli no to sory gregory odkupują.. nie jesteśmy dziećmi przecież. Mi by było wstyd zaproponować inny bo tańszy :/

małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ja też jestem za jakimś kwiatkiem, do tego jakaś dobra aromatyczna herbatka i jakieś pralinki ?

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa - tak, może się nakładać.

Miru - dokładnie jak piszą dziewczyny - ważne, ze ktoś w końcu podjął decyzję. Nie ma co myśleć co mogło się wydarzyć. Nie wydarzyło się i to najważniejsze. A już niedługo będziesz tulić swój skarb. Wtedy się zapomina o wszystkim ;)

Dziewczyny - ma która jakieś zdolności artystyczne? W sensie ja nie mam kompletnie wyobraźni a potrzebuję jakiegoś pomysłu na logo bloga :D

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiaty niestety tez odpadają bo jest ich sporo u moich rodziców- a storczyków ma 4 ;p w kazdym pokoju jest :P

Chyba kupie jej wlasnie herbatki na wage jakies 2 + moze jakis dobry tusz do rzęs i np. kredke do oczu ?

Jejć tak cieżko tej mojej mamuśce coś kupic że szok..wszystko ma ...

małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Euforia gratuluję :) jasne że chcemy więcej informacji,
    A ja w nocy złamałam mały palec u nogi ;/ prześwietlenia mi nie zrobią bo jestem w ciąży mam zrobić po porodzie, do tego czasu mam leżeć z nogami do góry smarować kremem i nie chodzic w ogóle ;/
    Uuu.. współczucia, ja w tej ciąży w 12 tc tez złamałam palca u nogi i tez bez prześwietlenia tylko okłady z altacetu i w razie co apap

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    To prawda. Los zdecydował ze najpiękniejszy prezent urodzinowy to będzie nasz syn ♥

Co do lekarki to pierwszy raz w życiu widziałam taki strach i trzesace się ręce. ..
    A kto jutro świętuje urodziny? Ty czy mąż :-) ? Całe szczęście, że ordynator podjął decyzję!

bzkxskf.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru, ale przeciez lezalas niedawno w szpitalu i bylas pod opieka tego ordynatora i wtedy nie widzial tego zagrozenia???

małaMyszka, lys, Weridiana lubią tę wiadomość

• amysia Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ambrela, logo zależy od tego o jakiej tematyce będzie blog. Tak może łatwiej będzie dziewczynom coś Ci podpowiedzieć.

Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2f3aermr.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Słuchajcie, co moglabym kupic dla mamy na urodzinny ? Jutro wracaja w końcu do domu a urodziny miała 5 lipca wiec w piatek jej dam :)

Ale nie wiem kurcze co..
    album,pościel,biżuteria,perfumy-odpadają, bo ma tego duzooo..

Cos do 100zł.

Karola kup bon upominkowy - np. masaż albo manicure+pedicure.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 1487 1488 1489 1490 1491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ