SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Euforia gratuluję
jasne że chcemy więcej informacji,
A ja w nocy złamałam mały palec u nogi ;/ prześwietlenia mi nie zrobią bo jestem w ciąży mam zrobić po porodzie, do tego czasu mam leżeć z nogami do góry smarować kremem i nie chodzic w ogóle ;/euforia, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Euforia gratuluję
A ja w nocy złamałam mały palec u nogi ;/ prześwietlenia mi nie zrobią bo jestem w ciąży mam zrobić po porodzie, do tego czasu mam leżeć z nogami do góry smarować kremem i nie chodzic w ogóle ;/
To co Ty za fikołki robiłaś dziewczyno ?małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Lady Savage wrote:Wracałam z sikania jeszcze nie nauczyłam się nowego mieszkania i walnęłam nogą w ściane
No to pięknie, uważaj na siebie ,bo do porodu to się cała obtłuczeszmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Euforia gratulacje cudowne wieści.
Ja po wizycie u ordynatora: skierowanie na cc w trybie natychmiastowym
Ciaza wysokiego ryzyka, zagrożenie życia dziecka i matki. Ciaza powinna być rozwiązana 2 tyg temu. I skierowanie do szpitala o 3 stopniu bo nasz ma tylko 1.
Zagrozenia: brak tętna u dziecka po przyjściu na świat, obumarcie ciąży lub zgon po porodzie. Szpital ma się zająć nim na najwyższym poziomie bo tu ordynator nie chce ryzykować życia dziecka.
popłakałam się na korytarzu ze do tej pory ciążę traktowano jako zdrowa a dziś się okazuje ze każdy dzień mógł się skończyć jego śmiercią. I tydzień przesiedzialam w domu tylko dlatego ze lekarka prowadząca uważała ze Nir z takimi chorobami kobiety rodziły.
jutro rano mamy być w Rudzie Śląskiem o 7 i cc albo jutro albo na drugi dzień.psioszka11, 0na88, magda sz, Laura, Weridiana, lys, Amberla, ainer85, Neyla, mamasia, małaMyszka, sylwucha89, Zetka, Maniuś, Y, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
Bosz... Miru trzymaj się!
Myśl pozytywnie, choć pewnie to trudne teraz- dobrze,że wreszcie ktoś mądry się tam znalazł! Jutro już będzie po wszystkim. I będziesz tuliła swojego maluszka. Ściskam Cię mocno!
Paula_071, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:W końcu ktoś podjął męską decyzję! Trzymam za Was kciuki! Będzie dobrze i wkrótce powitacie dzidziusia na świecie
To prawda. Los zdecydował ze najpiękniejszy prezent urodzinowy to będzie nasz syn ♥
Co do lekarki to pierwszy raz w życiu widziałam taki strach i trzesace się ręce. ..psioszka11, magda sz, Weridiana, Neyla, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Euforia gratuluję
A ja w nocy złamałam mały palec u nogi ;/ prześwietlenia mi nie zrobią bo jestem w ciąży mam zrobić po porodzie, do tego czasu mam leżeć z nogami do góry smarować kremem i nie chodzic w ogóle ;/
I tak by ci nic nie zrobili z tym paluszkiem, tez mialam zlamany, ganialam sie z psem i jak bieglam to sie poslizgnelam i walnelam w sciane bokiem stopy, bolalo strasznie,anajgorsze ze to byla zima, i wkladanie butow zimowych i chodzenie w nich to byla masakra, w domu w japonkach chodzilam i bolalo ale w miare ok,a na podworko wyjsc to katastrofa byla. Mialam robione zdjecie rtg no ale w szpitalu powiedzieli ze nic sie nie robi ze zlamaniem tego malutkiego paluszka,ze on szybciutko sie zrasta sam no i faktycznie,szybko wrocil do siebie
Miru- ja pierdole co za lekarka??? :odobrze ze juz jutro bedzie po wszystkim i bedziecie bezpieczni
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Euforia - gratulacje!! Dzisiaj jak szłam do laboratorium to jechała nauka jazdy "Euforia" i tak myślałam co tam u Ciebie
Dużo zdrowia dla Was:*
Migotkaa - tak, mnie też biorą biodra. Dodatkowo bolą mnie mięśnie w połowie pleców przy kręgosłupie, w piątek ma przyjść rehabilitantka, może mi pomoże. Mąż co 2-3 godziny mnie masuje, ale to pomaga tylko na chwilę.
Miru - co za nieodpowiedzialna lekarka! Ja bym złożyła na nią skargę i obsmarowała w necie. Trzeba ostrzec inne kobiety, że jest ignorantką... Trzymam kciuki za Twój poród, tyle przeszłaś, teraz może już być tylko lepiej:*
Dziewczyny, jak pakowałyście torby do szpitala to jakie ciuchy dla siebie na wyjście naszykowałyście?Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Miru wrote:Euforia gratulacje cudowne wieści.
Ja po wizycie u ordynatora: skierowanie na cc w trybie natychmiastowym
Ciaza wysokiego ryzyka, zagrożenie życia dziecka i matki. Ciaza powinna być rozwiązana 2 tyg temu. I skierowanie do szpitala o 3 stopniu bo nasz ma tylko 1.
Zagrozenia: brak tętna u dziecka po przyjściu na świat, obumarcie ciąży lub zgon po porodzie. Szpital ma się zająć nim na najwyższym poziomie bo tu ordynator nie chce ryzykować życia dziecka.
popłakałam się na korytarzu ze do tej pory ciążę traktowano jako zdrowa a dziś się okazuje ze każdy dzień mógł się skończyć jego śmiercią. I tydzień przesiedzialam w domu tylko dlatego ze lekarka prowadząca uważała ze Nir z takimi chorobami kobiety rodziły.
jutro rano mamy być w Rudzie Śląskiem o 7 i cc albo jutro albo na drugi dzień.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula , ja mam 2 małe torby- jedna dla mnie na poród, a druga po porodzie. Co do trzeciej na wyjście nie kazała nam brać kumpela, bo mówi,że nie ma miejsca na to, a mąż i tak codziennie będzie coś dowoził. Jedynie co, to do torby po porodzie włożyć reklamówkę z 3 pieluchami i jednym bodziakiem dla małego to go po porodzie wykąpią, przewiną i ubiorą w to.
Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Euforia cudowna wiadomość!!! gratulacje! Po takich trudach już niedługo będziesz w domu ze swoim synkiem
czekamy na więcej wieści i zdjęcie naszego pierwszego chłopca!
Miru trzymam mocno kciuki! Wszystko będzie dobrze :* i jutro dowiemy się o przyjściu na świat kolejnego sierpniowego zdrowego maluszka!
Dziewczyny ale się dzieje!!!Weridiana, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Miru bądź dzielna wszystko bedzie dobrze juz jutro powitasz na swiecie swoje dzieciątko
Lekarke bym chyba walnela jak bym ja następnym razem spotkala
My po wizycie i mam klopsa z długimi nogami hehe Artur wazy juz 2500 g no normalnie klopsik jak nic serduszko ok przeplywy ok infekcja prawie wyleczona
Przez 2 tyg przytylam 100 g to chyba przez upaly wypocilam chyba kg
0na88, Laura, magda sz, Paula_071, lys, Martucha86, Weridiana, Amberla, mamasia, małaMyszka, sylwucha89, Zetka, Maniuś, futuremama, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie pakowalam torby,ale wezme cos w czym hodze teraz,jakas luzna sukienke zapewne.
Na SR polozna ktora 5 lat tenu urodzila blizniaki opowiadala jak jej maz przyjechal do szpitala po nią z jeansami i kurtka sprzed ciazy,mowila ze myslala ze go zabije bo ni cholery by sie w to nie wbila :pmagda sz, Weridiana, Neyla, małaMyszka, Y, zabka11 lubią tę wiadomość