SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A to mój mały foch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 22:30
mamasia, magda sz, małaMyszka, KasiaeN., niecierpliwa, Laura, witaminkab, Lady Savage, aaaaga, chcebycmama, Neyla, Aska87, gianna88, Martucha86, Meggi31, lys, 0na88, Y, Magd, Weridiana, futuremama, zabka11, Aga89, 5ylwia, Amberla, Paula_071, kasiuleek, Pati Belgia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
chyba muszę iść do parku, bo mała mi śpi cały dzień, jeszcze nic nie jadła... w plenerze zje może trochę...
po drodze wymyślę pewnie bób na kolację hahahahahahahaah
a na obiad nie wiem co zrobię... jak się trochę dotlenię, to może coś mi przyjdzie do głowy -
Cos mi sie przywiesza komorka
Wlasnie sprawdzilam wynik GBS, jednak w labo babka zrobila mnie w jajo, bo wynik dostepny on-lineChyba jestem pierwsza, ktora jednak ma tego GBS - to na pewno dlatego, ze psiochy nie wietrze :p
Trzeba bedzie sie przeantybiotykowac przy porodzie
Malamyszko szczesliwie, to zadna z moich "przyjaciolek", nawet specjalnie za nimi nie przepadam, wiec niech sie dalej wietrza
Sylwucha jaki slodziak naburmuszonyJej, moj tez wiecznie sie nakrywa jak nie rekami, to nogami. Ostatnio dostalam tylko zdjecie z woreczkiem mosznowym - lekarz nam pokazal, ze jaderka juz zeszly do woreczka, wiec nie bedziemy sie borykac z problemem wnetrostwa
Nic innego nie chcial pokazac tak skrzetnie sie wykrecal :p
Lady bardziej chodzi o to, ze cyce i brzuch w jednym wymiarze, wiec moglabym robic jako walecsylwucha89, małaMyszka, Lady Savage, Zetka, Neyla, lys, Magd, Weridiana, zabka11, Amberla, Paula_071, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Ja też nie mam pomysłu na obiad, choć mam chęć na naleśniki. leże cały dzień i kwiczę, czuję taką niemoc, nawet spać mi się nie chce.
Dziś zaczynamy mały remont, odświeżenie kuchni, przedpokoju a za tydzień pokoiku córci. Boze jak mi sie nie chcę, jak myślę że muszę opróżnić szafki kuchenne to słabo mi. No leń konkretnymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Cos mi sie przywiesza komorka
Wlasnie sprawdzilam wynik GBS, jednak w labo babka zrobila mnie w jajo, bo wynik dostepny on-lineChyba jestem pierwsza, ktora jednak ma tego GBS - to na pewno dlatego, ze psiochy nie wietrze :p
Trzeba bedzie sie przeantybiotykowac przy porodzie
Malamyszko szczesliwie, to zadna z moich "przyjaciolek", nawet specjalnie za nimi nie przepadam, wiec niech sie dalej wietrza
Sylwucha jaki slodziak naburmuszonyJej, moj tez wiecznie sie nakrywa jak nie rekami, to nogami. Ostatnio dostalam tylko zdjecie z woreczkiem mosznowym - lekarz nam pokazal, ze jaderka juz zeszly do woreczka, wiec nie bedziemy sie borykac z problemem wnetrostwa
Nic innego nie chcial pokazac tak skrzetnie sie wykrecal :p
Lady bardziej chodzi o to, ze cyce i brzuch w jednym wymiarze, wiec moglabym robic jako walec
ale spoko przecież nie może być ciągle różowo i pięknie! -
Griszanka ja też mam GBSa a dowiedziałam się będąc w kwietniu w szpitalu.
Teraz we wtorek mam wizytę i mój gin też pobierze wymaz na GBSa mimo to że on wie że go mam bo widział wyniki badań z kwietnia.
Ileś procent kobiet ma tego GBSa on jest z przewodu pokarmowego.
A antybiotyk podają dwie godziny przed porodem żeby go uśpić na czas porodu. Tak nam mówiła nasza połozna.
Niestety nie da się go wyelimonować na dobremałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Griszanka heh mój synek też zdecydowanie woli się chwalić klejnotami rodzinnymi niż buźką, już od 13 tygodnia dumnie je prezentował na każdym usg
podobno córki są bardziej wstydliwe..
zabka u mnie też opuchlizna na maxa i nic nie pomaga, ale już to olałam, przez te upały prawie 3 kg na plus skoczyło a jestem na diecie cukrzycowej więc to raczej nie tłuszczprzestałam się ważyć, rano opuchlina taka sama jak wieczorem oprócz nóg puchną mi strasznie dłonie i twarz podobno taki mój urok, co ma być to będzie najważniejsze że dzieciaczki zdrowe
magda sz, Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Griszanka a zrobili Ci antybiogram?? Bo ja dzis oddawalam gbsa i pani w labo powiedziala, ze jak bedzie dodatni to bede musiala doplacic 15 zl za antybiogram.
Ja dzis na obiad robie fasolke szparagowa, ziemniaczki i jajo sadzone. Musze sie najesc fasoli na zapasmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Griszanka a zrobili Ci antybiogram?? Bo ja dzis oddawalam gbsa i pani w labo powiedziala, ze jak bedzie dodatni to bede musiala doplacic 15 zl za antybiogram.
Ja dzis na obiad robie fasolke szparagowa, ziemniaczki i jajo sadzone. Musze sie najesc fasoli na zapas
Moze rzeczywiscie fasolka szparagowa. Maz zaraz wraca z pracy, to skoczymy na szybkie zakupy - nic nie mam w lodowce :pniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura poplakalam sie ze smiechu fajny filmik ma gosciu pomysly
Ja mam zupke jarzynowa z kluseczkami domowej roboty i do tego ziemniaczki tluczone ze skwarkami sama zupka doa mojego to ostatnio za malo
Wazyl sie i chyba w ciazy tyje ze mna 3 kg na plusie ma byle laktacji nie dostalLaura, Zetka, gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość