SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Czesc witamy sie w 35 tc
Zetka w Wojewodzkim daja koszule szpitalna do porodu czy rodzisz w swojej ? Wiesz może? Kupilam dwie i obawiam sie ze jak by trzeba bylo rodzic w swojej to musze kupic jeszcze jedna
Dają, taka piękna zielona
Aga, czemu termin masz dzień po mnie a suwaczki mamy takie same?masz ostatnia @ 17.11?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 11:46
aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
kasiuleek wrote:Dzień dobry. A my właśnie w drodze na chrzciny sprawie 3 miesięcznego synka siostry męża
Jedziemy juz 1,5h i jeszcze 0,5 zostało. Ale czujemy się dobrze i Was nadrabiamy
Karolina pisałaś ze idziecie na urodzinki Huberta. My cały czas zastanawiamy się nad imieniem. Tzn myślimy między Michałem a Hubertem właśnie. Nie znam nikogo z takim imieniem i powiedz mi jak się do niego zwracja? Zdrabniaja czy mówić po prostu Hubert? Boję się tylko ze będą mówić na niego Bercik a to z akurat nie bardzo mi sie podoba. Jak to jest u Was?
Miłego dnia dziewczyny!
Ja mam w rodzinie Huberta i większość na niego mówi Huba, mnie się nie podoba, no ale kwestia gustumałaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Zetka wlasnie nie wiem czemu om 16.11 ternin mi ginka wyliczyla na 24.08 i ovuf tez pokazuje 24 .08
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 11:55
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Dokładnie. Ja zaczęłam od spraw kuchennych: kubek, talerz, sztućce, herbata, inka, cukier, sól etc. Dzisiaj skończę na tym etapie chyba:P
Haha ja o zadnej z tych rzeczy nawet nie pomyslalam
Maz zobaczyl ten obraz nedzy i rozpaczy i mnie spakowal, a najwiekszy problem ma z naszykowaniem ciuchow dla siebie hahahaod 20 minut lazi i rozmysla wszystkie warianty pogodowe. Ja mu mowie, ze najlepiej ciemna koszulke, bo jak dostanie mala umiziana to na takiej jak on sobie wybral kazda plamke bedzie widac
Zetka u nas facet wchodzac na porodowke musi sie przebrac od stop do glow, wszystjo czyste zalozycWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 12:05
Zetka, mamasia, Paula_071, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:A jakie badania?
Aspat, alat i te kwasy? Czy coś jeszcze? I jakie mniej więcej ceny?
w internecie czytałam i w laboratorium też mówili że te próby wątrobowe wystarczą w tym miałam ALAT Aspat fosfataza zasadowa i bilirubina całkowita za te cztery dałam coś koło 20zł, ale mojej gin to nie wystarczyło i nawet jak już mnie nie swędzi to się uparła na te kwasy żółciowe u nas najtaniej znalazłam za 80 zł i tydzień czekania bo do Krakowa wysyłają... w większych miastach może jest taniej i szybciej
ja mam tak że jak o tym nie myśle to nic mnie nie swędzi a jak tylko sobie przypomne to jest masakra, taka siła sugestii...
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej milego dnia
Ludzie starsi dziwnie patrza na kobiety w ciazy bo za ich czasow chodzilo sie w namiotach. A elegancka uczesana i umalowana ciezarna to chyba dla nich dziwadlo.
Wczoraj az moj sie zdenerwowal i mowi co Ci ludzid tak na Ciebie patrza? Kobiety w ciazy nie widzieli?
Pomijam fakt ze mialam luzniejsza sukienke wiazana pod biustem, japonki, lekki makijaz i wlosy w warkocz spiete...
Atrakcja na ulicy
Moja torba czeka na staniki i klapki cala reszta stoi.
Komoda juz naszykowana z ciuszkami, lozeczko rozkladamy za tydzien.
Na poczatek w sypialni.
Milego dnia
Ps. Wpadam w panike jak widze Naszd suwaczki i jak poszecie ciaza donoszonaZetka, KasiaeN., aaaaga, mamasia, Paula_071, małaMyszka, Weridiana, Laura lubią tę wiadomość
-
Moje wszystkie przyjaciółki się już rozpakowały, teraz kolej na mnie
Zuzia ma w czym wybierać
Oto Karolek 4.07.2015
Kamil 04.07.2015
I Natan 11.07.2015
jeszcze czekamy na jedną dziewczynkę która ma się urodzić 18 sierpnia no a potem moja ZuziaLaura, magda sz, mamasia, Cassie_DE, zabka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:w internecie czytałam i w laboratorium też mówili że te próby wątrobowe wystarczą w tym miałam ALAT Aspat fosfataza zasadowa i bilirubina całkowita za te cztery dałam coś koło 20zł, ale mojej gin to nie wystarczyło i nawet jak już mnie nie swędzi to się uparła na te kwasy żółciowe u nas najtaniej znalazłam za 80 zł i tydzień czekania bo do Krakowa wysyłają... w większych miastach może jest taniej i szybciej
ja mam tak że jak o tym nie myśle to nic mnie nie swędzi a jak tylko sobie przypomne to jest masakra, taka siła sugestii...
Ja tak samo z ta autosugestia
Mój gin z kolei na luzak niewiele mi vadan zleca.
Niecierpliwa u bas przy porodzie pierwszym (SN) mąż dostał fartuszek i czepek i chyba kapcie nawet
Ja póki co nam sportowy stanik bo jeszcze nie wiem co z rozmiarem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 12:47
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
A ja znowu witam się z łóżka. Dobrze, że mam niedługo wizytę to zapytam czy to normalne, że nie mam na nic siły i co chwilę robi mi się słabo i musze się położyć. Do tego zauważyłam lekkie krwawienie z nosa i non stop bym spala.ale nie ma co narzekać, bo przynajmniej mam taką możliwość.
wczoraj się zmobilizowalam i poszłam na ciuszki i coś dokupilam , ale wieczorem byłam tak zmęczona, że na ognisku u teściów nawet się nie odzywalam i pi 2 godz pojechałam do domu.
Kurcze ja dalej nie skompletowalam rzeczy do szpitala a co dopiero mówić o pakowaniu, ale mi się wydaje ze mam jeszcze mnóstwo czasu.
miłej niedzieli ☺małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ja na początek kupie 1 stanik bez fiszbin, a po jakimś tygodniu od porodu kupie jeszcze ze 2 juz jakies lepsze. Na SR położna mówiła zeby kupić jeden a nie wiecej bo dopiero po jakimś czasie od porodu piersi sie unormują i wtedy dopiero będziemy wiedziały jaki rozmiar jest nam potrzebny, koleżanki tez mi tak doradziły
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
ja mialam tragiczna noc - wlasciwie jak zbliza sie pora wieczornego snu to mam dosc na sama mysl.... rowno co godzine musze zmienic pozycje , tak bola mnie te pieprzone biodra , przy kazdym poruszeniu w nocy slysze jak mi chrzastki chrupia, przeskakuja , jak leze na boku to boli miednica , jak chce na plecy to wiazadla mnie ciagna jak cholera... poczekam jeszcze z tydzien i zaczne myc okna , lazic po schodach , molestowac meza.. nie wiem co jeszcze .
Najgosze ze ja nie mam tych skurczy chyba.. albo nie umiem ich odroznic , nie wiem tez co oznacza "stawianie brzucha" itd...lys, Laura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Zetka no mozliwe ze roznica w dlugosci cyklu
Ja to bym chciała zrobić sobie prezent na 30 i urodzić 16.08hehe marzenie
0na88, magda sz, Zetka, mamasia, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość