SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie sądziłam, że uda mi się już ten smoczek kupić stacjonarnie, bo już większoć aptecznych rzeczy miałam i zostały tylko drobiazgi, szkoda wydawać na przesyłkę. ale chyba nie będzie wyjścia. Jak pojade na wizytę do gina, to po drodze zahacze o 2 max 3 apteki -jak nie to kupię przez internet.
Miru w końcu przyzwoite wiadomości, no to jeszcze tylko 2 tygodnie.
Ciekawe czy jutro będzie tu równie emocjonująco? Ja sie zastanawiam, czy nie wyścielić podkładu na łóżko w razie gdy chciały odejść wody, tak jak Marcie.
Dobrej nocki dziewczynki :*Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Ofka, u mnie waga w ciągu dnia waha się o kg także luzik
Madzia, czekamy na wieści.
Agata, jutro robisz te próby wątrobowe? Jakie dokładnie? Bo ja dostałam tylko skierowanie na Aspat i GGTp (ze niby przy cholestazie to najwazniejsze).małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:wazecsie za kazdym razem w kiblu, mam schize...
schiza schizą, ale ważenie wieczorem i w trakcie dnia nie ma po prostu sensubo zawsze waga będzie zależeć od tego co zjadłaś, ile zjadłaś, czy się przetrawiło i zostało wydalone, czy nadal jest w organizmie, ile wody wypiłaś, ile się wypociłaś, czy pęcherz pełny, czy pusty itd itd szkoda Twoich nerwów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 00:10
Weridiana, zabka11, Zetka, małaMyszka, Paula_071, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:U mnie sie nie waha tylko rosnie...
dziecko też rośnie, więc to nie tylko Twój "tłuszczyk" ale także bobasa
poza tym jeszcze chwila i trochę kg odejdzie po porodzie, a resztę zaczniesz zrzucać, a jeśli zamierzasz karmić piersią to pójdzie jeszcze szybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 00:17
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka ja przytylam tez duzo w pierwszej ciąży (30 nie bylo ale blisko) i wez pod uwage fakt ze urodziłam w 8 miesiacu , skonczony 34tydz.
Taka uroda, a ty sie nie glodz bo to jeszcze gorzej.
Teraz strasznie mi puchna nogi , waga okolo 18-19 na plusie 37tyg+4.
Co do butow to nawet crocksy sa ciasne - nie myslalam ze powiem crocksy mnie cisna
Pietrowe lozko, marzenie...jak teraz urzadzalismy pokoj Laury ,to tez nie chcialam sie zgodzic.
Jednak kazde dziecko zmiekczy serce rodzicai lozko stoi
z tym ze jest to takie lozko ze na górze jak sypialne 140×200cm a na dole pusto i tam stoi sofa z pufa. (Ikea biale drewniane,)
Na przeciwko na scianie telewizor (od niedawna bo tez bylam przeciwna
Jednak musze przyznac ze to sie sprawdza , lozko duze I wygodne, ale to juz 11latka.
mam tylko nadzieje ze nie zmieni zdania za rok, jak na razie twierdzi ze jej marzenie sie spelnilo
Moje tezlys, Laura, Ewa123, małaMyszka, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien do dobry!
Lozko pietro kupilismy jak starszy syn mial 3 lata a mlodszy niecaly rok.
Starszy od razu chcial spac u gory. Maly majac rok spal juz na dolnej czesci lozka. Do dzisiaj lozko pasuje, nie wyobrazaja sobie spac inaczej
Ja cos spac nie moge. Sikam na okraglo. Maly skacze. A w nosie mam taka susze ze ledwo oddycham. Pewnie krew znowu poleci
Milego dnia
Ps. Ciekawe jak tak madzik i migotka?małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
My odprawiliśmy męża do pracy ale zaraz zmykamy pod kołderkę
Dzisiaj o 19-tej wizytujemy. Trzymajcie kciuki!
Dziewczyny szpitalne co u Was? Jak minęła Wam nocka?
Może już któraś się rozpakowała??niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana, lys lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Ja juz nie spie od 5-tej. Musialam odwiezc meza do pracy.
Przed poludniem ide na pogrzeb sasiada, fajny byl z niego czlowiek, a ze siedze w domu, to specjalnie nie wypada nie isc. Jak pogoda bedzie tak paskudna, to ide tylko do kosciola, nie bede mokla na cmentarzu.
Ale chce mi sie spac...małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Malagosia wrote:Ja tez spac nie moge bo dzis wizyta i sie denerwuje. Nawet brzuch mnie przez to pobolewa. Dobrze ze jade rano przynajmniej wczesniej sie wszystkiego dowiem.
U nas tez chyba będzie padać. Może i dobrze że mąż ten urlop przełożył. W sierpniu będzie lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 06:47
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć Siostry!
U mnie też nocka nie najlepsza. Przewracanie się z boku na bok, wszystko boli, a to siku, a to pić- a tu jeszcze tydzień.
Wczoraj przeczytałam mężowi o Miru i reszcie dziewczyn i to samo powiedział- może podłożymy jakąś ceratę, jakbyś w nocy zaczęła rodzić?!
Co do swędzenia skóry- ja mam AZS i przetestowałam wszystko i powiem Wam,że tanie a dobre- Ziaja kuracja AZS, ok 20zł duży balsam. Polecam mydło jeleń i będzie spokój.
Pogoda do bani, jutro do labo, w czwartek OSTATNIA wizyta...
Dziś robię pizzę na obiad, a później może do ikei skoczymy - chcę dokupić stolik mały, na którym będę kładła wanienkę, bo stojaka specjalnie kupować nie będę.
Dziewczyny trzymajcie się dzielnie!Zetka, małaMyszka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualnyNocki sa coraz trudniejsze. Ja co godzine wstaje siku. Dzisiaj od 4tej nie spie. Co chwile jakis budzik dzwoni.
Przed chwila syn wyszedl do szkoly zaraz budze mlodszego do przedszkola a potem ide spaaaaaaaac...
jeszcze 9dni i chlopcy beda mieli wreszcie wakacje.
Powodzenia na wizytach.Laura, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
witam się z rana
ja mam nocki spokojne, śpię jak kamień, z jedną pobudką na siku przeważnie... w ogóle martwię się, że Młody zmienił położenie bo czuję go bardzo wysoko... po tym jak wypina plecki i pupe mam wrażenie, że leży jakoś poprzecznie - w czw wizyta to się okaże, a tak ładnie leżał główką do dołu.
bałam się zobaczyc +20kg na wadze i wiecie co? zobaczyłam od razu +21! w 4 dni przytyc 2kg? szok! mam nadzieję, że to woda bo stopy jak baloniki.
małaMyszka, Weridiana, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie lekarz z waga uspakajal ze teraz wiecej pije to i wody w organizmie wiecej dlatego waga rosnie.
Ja mam poki co +13.5kg. Do 16pewnie dobije.
Nocki mialam spokojne do komentu jak maly sie obrocil glowka w dol a jak glowa weszla juz w kanal to sikam na okraglo...
I jestem mega ale to mega niewyspana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 07:51
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A moja waga albo rośnie albo spada. Zaczynałam z duża waga i przytyłam 1,2kg a tydzień temu miałam plus 2.
Podbrzusze pobolewa nie jakos mocno ale bol nie należy do przyjemnych.
Ciekawe co u naszych sierpniowek które są w szpitalu. Dziewczyny odezwijcie sie.małaMyszka lubi tę wiadomość