SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cassie_DE wrote:Z ta dieta to tez zalez czy chcecie utrzymac ciazowe kg czy szybko je zgubic.
Gotowane miesko bardzo w tym pomaga.
Ja sobie bede dietowc tak dlugo az waga bedzie dla mnie satysfakconujaca
Cassie, to zależy też co kto je na co dzień. Ja w ogóle nie smażę mięsa, nie piję ani soków ani żadnych słodkich napojów, więc z tym problem mi odpada. Resztę będę sobie jeść normalnie w myśl zasady, że wszystko jest dobre w normalnych proporcjach i jeśli coś jest dobre dla mnie, to duża szansa, że dla dziecka też takie będzie.Laura, niecierpliwa, małaMyszka, Cassie_DE, Magd, zabka11 lubią tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:Czesc !
kurcze wieki mnie tu nie bylo ! ( prosze nie klikajcie "Lubie" bo potem mysle ze wiadomosci ktos mi pisze a to tylko powiadomienia)
nie wiem czy mnie pamietacie ?? termin mam na 8,8 a z usg 27,7. widzialam ze juz ktos sie rozpakowal ? GRATULUJE :*
jak sie czujecie ? mnie od paru dni dokucza okropny bol bioder w ncoy, ciekzo mi sie spi i wstaje w nocy na toalete. w ogole jestem zmeczona i brak mi sil. nie wiem czy to przez pogode czy co..Weridiana lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:To jest porazajace, ostatnio brak mi sily na cokolwiek, cala szafka rzeczy do prasowania dla Julki, a ja nijak nie umiem sie zmobilizowac i za to zabrac, wczoraj nawet deske maz mi rozlozyl, a po pracy schowal nietknieta
Dzis tez sie za to nie zabiore, ja sie pytam gdzidm moja energia???
niecierpliwa, Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Mój teściu byłby wniebowziety, gdyby Piotruś zechciał się urodzić 8.08, bo wtedy są teścia urodziny, ale to by było już w 41 tc, wiec nie wiem czy dam radę
pierwszy pocałunek i wielka miłość 16 grudnia, ślub 16.08.08, coś mi się wydaje, że mały zrobi nam prezent, ale nie na rocznicę, tylko właśnie 8 sierpniaZetka, Laura, mamasia, Magd lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:nooooooooooooo i jeszcze rozmowy z prezesem nie było... jestem w szoku...
Laura, jesslin87, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A ja mam 30te urodziny 4 sierpnia ale szczerze mówiąc wolałabym urodzić troszkę wcześniej
Adam pojechał do sklepu a ja się wzięłam za odkurzanie i mycie podłóg-bo jakby zobaczył to chyba by mnie zabiłWcześniej dałam radę posprzątać 3 pokojowe mieszkanie kuchnię, łazienkę i przedpokój w ok 5 godzin. Teraz odkurzam i myję podłogę w salonie w 5 godzin i padam na pysk
Idę zrobić obiad.Dziś penne z kurczakiem, cukinią i suszonymi pomidoramimałaMyszka, Laura, magda sz, Zetka, Magd, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
W sumie to pisząc dieta, mam na myśli ograniczenie niektórych produktów spożywczych np. Pepsi z lodem...
Dieta to w ogóle dziwne słowo. Może zastąpię je słowem menu?
Wydaje mi się, że mały nie pozwoli mi zmienić trybu dnia. Czyli co 2-3 godziny będę musiała coś zjeść, bo to on mi dyktuje kopniakami kiedy jest głodny. Jeśli spóźnię się z posiłkiem jestem pokopana i ponaciągana w każdą możliwą stronę...
Oby chciał tak jeść po porodzie...Laura, Zetka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Pranie włączone, prasowanie czeka, szafa wymyta i uprzątnięta, zostały dolne szafki w kuchni, jakiś obiad by się przydało zrobić i wygolić do gina.
Skończył mi się kwas DHA- myślicie że jest sens kupować jeszcze całe opakowanie? W ogóle jakie witaminki brać po ciąży żeby dzieciątko wszystkiego nie wyssało co mamy?
Magda, a jest jakiś związek ze sprzątaniem szafek w kuchni z urodzeniem się dziecka czy ja go nie łapię?Czy generalnie chcesz mieć wszędzie błysk jak pojawi się Maja?
Mi też mówiła położna, że bierze się kwasy jak się karmi piersią.
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A ja słuchajcie nie biorę witamin od jakiegoś czasu, a wyniki mam extra... Myślicie, że powinnam jakieś brać jeszcze?
4 sierpnia chciałabym przespać, bo to rocznica ślubu moich rodziców i nie chcę żeby było im miło... Z resztą co ja gadam. Z jakiego powodu by im miało być miło, jak jeszcze nie zapytali jak się czuję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 12:23
-
KasiaeN. wrote:A ja mam 30te urodziny 4 sierpnia ale szczerze mówiąc wolałabym urodzić troszkę wcześniej
Adam pojechał do sklepu a ja się wzięłam za odkurzanie i mycie podłóg-bo jakby zobaczył to chyba by mnie zabiłWcześniej dałam radę posprzątać 3 pokojowe mieszkanie kuchnię, łazienkę i przedpokój w ok 5 godzin. Teraz odkurzam i myję podłogę w salonie w 5 godzin i padam na pysk
Idę zrobić obiad.Dziś penne z kurczakiem, cukinią i suszonymi pomidorami
PyyychaKasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula w ostatni weekend mieliśmy mały remont kuchni- półka gipsowa w ścianie, plus malowanie no i wiadomo że jak się gipsowało to wszędzie był pył. No a po drugie to przyda się taki przegląd wszystkiego w szafkach bo się zbiera i pierdoły które zajmują miejsce niepotrzebnie
aż taką pedantką nie jestem żeby dla dziecka myć każdy zakamarek mieszkania tak po prostu
niecierpliwa, Pulpecja, Paula_071, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A Nam malutki i tak zrobi wielkachny prezent czy urodzi się 28.08 czy wcześniej
My mamy 15-tą rocznicę 16-go września więc to będzie ogromny prezent na rocznicę 15-tą
To będzie dla Nas NAJWIĘKSZY Prezent jakikolwiek dostaliśmy w życiuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 12:30
niecierpliwa, Pulpecja, mamasia, Zetka, aaaaga, Paula_071, Weridiana, Y, małaMyszka, zabka11, Maniuś, Martucha86, gosia.b lubią tę wiadomość