SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej my dalejbw szpitalu... Bez zmian szlak mnie tu trawia.... Magda odezwij sie jak u ciebie !!??
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Cassie, Ty pijesz ten sok
http://www.aptekagemini.pl/rabenhorst-rumiane-policzki-sok-classic-bio-750ml.html
I 100ml dziennie jak pisza?
Dziewczyny, ja sie stresowalam ze cos jest nie tak z koscia udowa. Synek urodzil sie zdtowy
Olinka ale rozwarcie i skurcze sa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 12:48
lys lubi tę wiadomość
-
Olinka trzymaj sie tam! Co mowia lekarze, chca Cie przetrzymac do porodu??
Moje meksykanskie nalesniki nie dotrzymaly ostatniej fazy przygotowan - zapiekaniaByly tak pyszne, ze nie umialam sie im oprzec i pozarlam
KasiaeN., Pati Belgia, witaminkab, Paula_071, 0na88, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:Hej my dalejbw szpitalu... Bez zmian szlak mnie tu trawia.... Magda odezwij sie jak u ciebie !!??
-
Nic nie mowiom skurcze mam wieczorem a ktg robiom rano na ktorym nic nie wychodzi. Rozwarcie na 4cm od soboty nikt tego nie sprawdzal. Lekarze mowiom ze w kazdej chwili moge rodzic wiec kazom czekac
0na88, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Maz zadzwonil caky spanikowany ja odrazu nerwa zalapalam ze cos sie stało o on do mnie ze wlasnie robi zamowienie w firmie i liczyl dni w kalendarzu i uswiadomil sobie że za miesiąc możemy być już w 3 i dotarlo do niego ze to już w krótce
Mężczyźni
Zetka, KasiaeN., Lady Savage, lys, Paula_071, zabka11, magda sz, Maniuś, futuremama, Weridiana lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Zetka ja mam jalowe gaziki do osuszania i w razie jak by coś się działo to octenisept
Bo ja wlasnie nie pamietam jak sie ten pepuszek pielegnuje
Moczyc mozna? Potem osuszyc gazikiem i odgiac do gory, czy cos pochrzanilam?
Kurcze po ponad 5 latach niewiele pamietamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 13:12
-
Zetka wrote:Czyli na powstrzymanie nie dostajesz nic?
Dziewczyny, co macie do pielegnacji pepka?
woda i gaziki, oraz takie patyczki do uszu ale dla dziecki, położna mówiła że to wystarczy, chyba że zacznie się babrać to wtedy mamy użyć octenisept i ja mam zakupiony na wszelki wypadekZetka lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Bo ja wlasnie nie pamietam jak sie ten pepuszek pielegnuje
Moczyc mozna? Potem osuszyc gazikiem i odgiac do gory, czy cos pochrzanilam?
Kurcze po ponad 5 latach niewiele pamietam
przypomisz sobieZetka lubi tę wiadomość
-
Ja się ruszyć dziewczyny nie mogę! Przeholowałam z tym sprzątaniem. Kręgosłup mi pęka, brzuch to mam wrażenie ,że spadł mi na kolana i zrobił się twardy,ale skurczy nie czuję. Leżę i jęczę
Mówię Wam,że czuje,że to moje ostatnie dni i wcale tu nie myślę o cc we wtorek. Oby nie godziny...
lys, zabka11, KasiaeN., magda sz, 0na88, Zetka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Cześć dziewczyny.
Nie jestem w stanie was czytać.
Od 5 rano mam silne skurcze jelita grubego, ból straszny.
Nie pomaga espumisan ani nospa forte.
Dzwoniłam do mojego gin i mówił że jak nie pomogą leki to mam jechać do szpitala.
Czekam za mężem do 17 i pojedziemy.
Najbardziej martwię się o synka bo nie mogę nic jeść, nie mam apetytu wogóle
Nie wiem co się dzieję. Martwię się i do tego ten ból nie do wytrzymania.
Weridiana lubi tę wiadomość