SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdole no kurwa mac !!! Oglądam Wydarzenia, jakis skurwysyn gwałcił 8 miesięczna dziewczynke !! Malutka ma połamane rączki i chyba nóżki i rozerwana pochwe..
no skad ci huje sie biorą !! przepraszam ze tyle takich słów ale mnie szlag trafia normalnie jak słysze o czyms takim..
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Futermama, a ty w ktorym szpitalu zamierzasz rodzic? Mamy ten sam termin, wiec moze spotkamy sie na porodowce
Psioszka ja tak sie zastanawiam nad ta torba na Kamienskiego. Jak przyjade z kompletna torba zapakowana dla mnie i malego, to chyba mnie nie wygonia. W sumie caly czas mysle o tej Borowskiej, bo ode mnie autkiem jest blizej niz Kamienskiego, ale w razie jakby mnie odeslali z powodu braku miejsc, to bedziemy uderzac chyba na Kamienskiego.
I jakis taki bez sensu mi sie wydaje argument, ze nie ma miejsca na salach, bo w zasadzie torbe mozna wrzucic pod lozko, wiec nawet spora nie powinna stanowic problememu. Mimo wszystko musza zachowac jakies standardy odstepow miedzy lozkami, chocby na szerokosc szafki i te mobilne lozeczka musza sie zmiescic przy lozku.
A w kwestiach znieczylenia ZZO, to od 1 lipca jest dostepne w kazdym szpitalu i teoretycznie kazda pacjentka powinna otrzymac znieczulenie na zyczenie. Teraz im za to placa 400zl, wiec nie powinni marudzicCassie_DE, małaMyszka, niecierpliwa, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka przy ulozeniu posladkowym polozna czy lekarz wychwyca to palpitacyjnie.
Caly czas trzymam kciuki za obrot, a moze juz sie obrocil? Kto wie.
Tak tak ja dzisiaj pije jak smok po zakrapianej imprezie...
Coli juz nie pije bo po niej 2x bardziej mnie suszy.
Miru micha mi sie smieje jak czytam Twojego posta
futuremama fajne takie ADHDsuper
apaczka super
Magda sz jestes serio agentkamałaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie w sumie czy to w ciaży czy nie w ciązy tak samo to rusza, takich zwyrodnialców powinni tak samo traktowac no i w sumie to beda, z tego co wiem to w więzieniach pedofile mają przesrane i dobrze, niech mu dupe rozerwa
małaMyszka, aaaaga, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Madzik skurcze są ale 2 na godzinę, także raczej przy nich nie urodzę bynajmniej dziś
Spadam myć okna (nie muszę się gimnastykować bo kanapa stoi przy nich i wszystko mam na wysokości rąk) czuje że muszę się ruszyć bo śpiączka mnie bierze a pozniej mam problem z zaśnięciem w nocymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Ofka fajnie brzmi, podasz przepis na ta Twoja wersje z jabłkami?
aaaaga, małaMyszka, Ewa123 lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Ofka fajnie brzmi, podasz przepis na ta Twoja wersje z jabłkami?
-
Karolina ja nie mogę takich rzeczy słuchać ;( to jest coś niepojęte dla mnie, jestem w 100% za kodeksem Hammurabiego. Nie wiem dlaczego kara śmierci jest tak mało popularna na świecie, może te skurwysyny by się bardziej zastanowili zanim zrobią coś...
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ja pierdole no kurwa mac !!! Oglądam Wydarzenia, jakis skurwysyn gwałcił 8 miesięczna dziewczynke !! Malutka ma połamane rączki i chyba nóżki i rozerwana pochwe..
no skad ci huje sie biorą !! przepraszam ze tyle takich słów ale mnie szlag trafia normalnie jak słysze o czyms takim..
Straszne, biedna maleńkaja na szczęście nie mam tv więc wiadomości nie oglądam ale czytałam o tym w internecie. Najlepsze, że gościa skazali na 9 lat (max możliwa kara 12) bo ... sam zaproponował tyle...a jak by zaproponował 1 rok to też by tyle dostał? Szlag mnie trafia...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Masakra, brak słów.
Zmusiłam się do zrobienia obiadu i nawet deseru. Dziewczyny podziwiam ze macie siłę i ochotę na sprzątanie.
Ja juz mam dość siebie, byle co i panikę sieje. Młody mi skacze nóżkami po pęcherzu i strasznie piecze.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Siostry szybko. Czop odszedł, szyjka krótka, Leon znowu ma tętno skaczące do 180.Skierowanie do szpitala. Właśnie się pakujemy. Gin kazała mi zostać i w razie czego robić cc dziś lub jutro. Odezwę się później.
5ylwia, apaczka, Y, Aska87, bosa, Laura, maaadzik1207, 0na88, Paula_071, KasiaeN., magda sz, Meggi31, niecierpliwa, mamasia, aaaaga, lys, Zetka, sylwucha89, małaMyszka, zabka11, Cassie_DE, Weridiana, futuremama, gianna88, jesslin87, Katarka, Neyla, kasiuleek, Maniuś, witaminkab lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:Siostry szybko. Czop odszedł, szyjka krótka, Leon znowu ma tętno skaczące do 180.Skierowanie do szpitala. Właśnie się pakujemy. Gin kazała mi zostać i w razie czego robić cc dziś lub jutro. Odezwę się później.
Powodzenia! Ja też się zbieram do szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 16:36
mamasia, małaMyszka, Cassie_DE, Weridiana lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Siostry szybko. Czop odszedł, szyjka krótka, Leon znowu ma tętno skaczące do 180.Skierowanie do szpitala. Właśnie się pakujemy. Gin kazała mi zostać i w razie czego robić cc dziś lub jutro. Odezwę się później.
Trzymamy kciuki za kolejną mamusiemałaMyszka lubi tę wiadomość