SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Psioszka, Lady trzymam kciuki! Powodzenia!!!!
Dajcie znać co i jak...
Paula dalej będziemy się wspierać i regularnie wchodzić na forum... Bo przecież gdzie napiszesz o pierwszej kąpieli, pierwszym spacerku i pierwszym ząbku???
Tak,ale to juz zapewne nie bedzie +10stron na dzień, chociaz na początku moze byc inaczej bo dzieciaczki sporo spią..
Ale wystarczy zwrócic uwage na nasze mamusie, dostałysmy tylko info ze dzieciaczki sie urodziły i od tamtej pory cisza, bo jednak co innego teraz jest priorytetem, nie mówie ze nie ebde tu zaglądac, bo ja jestem uzalezniona od tego forum,ale myśle ze bedzie tych wizyt jednak mniej..Zetka, KasiaeN., Weridiana, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Psioszka zaciskam kciukasy z calych sil, jak bedziesz miala mozliwosc to pisz. Jak sie nie bedziesz oddzywac, to Magda detektyw nie bedzie musiala Cie szukac, bo nr do Ciebie mam
Lady za Ciebie tez kciuki, mam nadzieje, ze jednak skonczy sie tylko na histerii lekarki i do poniedzialku Cie wypuszcza. No i mam nadzieje, ze jednak szpital spelni Twoje oczekiwania
Karolina powiem szczerze, ze na takich zwyrodnialcow nie ma odpowiedniego okreslenia. Ja tez staram sie nie ogladac wiadomosci, bo zbyt emocjonalnie podchodze do wielu spraw, a w ciazy to jednak nie za bardzo wskazane.
Tak poza tym pewnie ucieklo Ci moje pytanie. Wczoraj dyskutowalyscie na temat tych sportowych stanikow z pepco. Wspominalas, ze masz cyce jak doniceMoglabys mi powiedziec jak duzy Ty masz biust i ktory rozmiar jest na Ciebie dobry? Zastanawiam sie czy jest sens fatygowac sie do pepco, a w sumie przydalyby mi sie jeszcze ze dwa staniki.
Acha i jeszcze jedno dziewczyny, ja jeszcze nigdy nie korzystalam z czopkow glicerynowych - generalnie nie mam problemow z zaparciami, a i tak mam jakiegos hemoroida. Mozecie powiedzie jak one dzialaja. Chcialabym sobie zapodac go przed porodem na przeczyszczenie, a pozniej na drugi dzien po porodzie, bo ponoc ulatwia wyproznienie, a normalnie po ma sie zaparcia. Z tego co pisalyscie boje sie sobie sama zrobic lewatywe, a jednak ten czopek chyba bezpieczniejszy.
Rozumiem, ze trzeba go sobie zaaplikowac do odbytu i jak szybko mozna oczekiwac efektow?
Sorki za gowniane pytanie, ale same rozumiecieZetka, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Przegapiłam twoje pytanie, wybacz !
Ja przed ciażą nosiłam 75E/F -zależy od stanika,firmy itp.
Teraz jak kupowałam to 80F bo przeszkadzało jak wbijał sie w brzuch.. Rozmiar stanika z pepco mam L/XL i mam w nim sporo zapasumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
To przy moim 80G sprzed ciazy tez powinno byc ok. To chyba zaraz jeszcze skocze do Pepco i przymierze. Skoro mowilas, ze sa wygodne, to sie skusze
Poki co, to co polecalas zawsze dziewczyny chwalily
Edit. Przy tej ilosci postow, nie ma sie co dziwic, ze cos umyka, nie gniewam sie i nie mam czego wybaczacDlatego tylko niesmialo przypominam. Jednakze dziekuje :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 18:08
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ciesze sie
Przy wiekszym biuscie lepiej sprawdzą się te po kolorowe, co na plecach mają wycięcie jak koszulki bokserkiTen bezszwowy gorzej trzyma duzy biust, ja mam fioletowy z różową lamówką, jakies inne kolory tez chyba były
-
Dziewczyny a nie boicie się czy taki biustonosz wytrzyma ładunek z mlekiem? słyszałam że sportowe są jak najbardziej super do karmienia, (sama takowy mam) ale żeby zainwestować w taki porządny żeby trzymał dobrze cyce bo pozniej będą zwiski. Nie mówię żeby od razu taki kupować bo nie wiadomo jaki rozmiar będziemy miały finalnie ale tak wiele mam mnie przestrzega że jak już sie cyc ustabilizuje to nie oszczędzać na stanikach bo będziemy pozniej płakać i zbierać na silikony
-
Magda_sz - Kajtkowi brakuje jakies 900 zl
) strona jest przeciazona.. udalo sie maluchowi !
EDIT: zebrane !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 18:10
Zetka, Paula_071, zabka11, magda sz, Laura, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda- tak tak, ja ten sportowy nosze teraz bo mnie denerwuje jak zwykły stanik wbija się w brzuch..wiec po domu chodze w sportowym a jak wychodze gdzies to zakładam zwykły
Myśle ze ten sportowy bede tez zakładac na noc jak bede karmić, zeby nie zalać
A dzisiaj zamówiłam takie:
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-benefit-mama-lisa-80f-i5545965895.html
Miekki żeby miec w szpitalu i w domu
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-wygodne-odpiecie-80-f-i5341127988.html
Jak ktos bedzie miał przyjść albo ja bede miała wyjść z domu
Bo jednak duże piersi ładnie nie wyglądają w miekkich stanikach wiec kupiłam taki i taki.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Dziewczyny a nie boicie się czy taki biustonosz wytrzyma ładunek z mlekiem? słyszałam że sportowe są jak najbardziej super do karmienia, (sama takowy mam) ale żeby zainwestować w taki porządny żeby trzymał dobrze cyce bo pozniej będą zwiski. Nie mówię żeby od razu taki kupować bo nie wiadomo jaki rozmiar będziemy miały finalnie ale tak wiele mam mnie przestrzega że jak już sie cyc ustabilizuje to nie oszczędzać na stanikach bo będziemy pozniej płakać i zbierać na silikony
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Coś na pocieszenie- Kajtusiowi zostało 355 tyś z 6mln.. to jest niesamowite
Udało sie))
Mi w "żebrach" przybyło 10 cm. I tak się zastanawiam jak szybko wrócę do mojego 70 które miałam przed ciążą. "Ponoć" już na 2-3 dobę po ma się te 5 cm mniej. Więc też nie będę inwestować, zrobię to 2 tygodnie po porodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 18:22
0na88, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Został mi jeszcze wózek do ogarnięcia. Czyściłyście go? Bo w instrukcji BH jest napisane, żeby nie moczyć dnia gondoli ani innych elementów tylko przetrzeć wilgotną ścierką z płynem. I mam dylemat - prać czy nie prać?
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
ehh staram się ogarnąc torbe do szpitala i się poddałam
jak Wy to robicie że się do jednej mieścicie ... nawet połowy rzeczy nie spakowałam jeszcze a już się nic nie zmieści
oczywiście Patryk ma swoją osobną
-
Zetka wrote:Ja tez zobaczę jak będzie z karmieniem i wtedy lepszy stanik.
Boli mnie krzyż jak na @. Wzięłam nospe.
Czy to uznajecie za skurcze?
Zetka u mnie to byly skurcze porodowe -na 3 dni przed terminem.
Ale moze cos dzwigalas albo za duzo sie schylalas?????małaMyszka lubi tę wiadomość