SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymamy kciuki i dawaj znać co i jak!!!psioszka11 wrote:Siostry szybko. Czop odszedł, szyjka krótka, Leon znowu ma tętno skaczące do 180.Skierowanie do szpitala. Właśnie się pakujemy. Gin kazała mi zostać i w razie czego robić cc dziś lub jutro. Odezwę się później.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
O ja Cię,czekam na infopsioszka11 wrote:Siostry szybko. Czop odszedł, szyjka krótka, Leon znowu ma tętno skaczące do 180.Skierowanie do szpitala. Właśnie się pakujemy. Gin kazała mi zostać i w razie czego robić cc dziś lub jutro. Odezwę się później.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kurczę, tak się z wami zżyłam. Od grudnia jestem codziennie na forum i to po kilkanaście razy. A niedługo wszystko się zmieni. Będzie syn i nie będzie czasu na przesiadywanie w necie. Bardzo się cieszę, że będę mamą, ale jakoś tam mi smutno, że etap oczekiwania się kończy.
małaMyszka, magda sz, Zetka, zabka11, nick nieaktualny, Weridiana, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Psioszka, Lady trzymam kciuki! Powodzenia!!!!
Dajcie znać co i jak...
Paula dalej będziemy się wspierać i regularnie wchodzić na forum... Bo przecież gdzie napiszesz o pierwszej kąpieli, pierwszym spacerku i pierwszym ząbku???
niecierpliwa, Paula_071, magda sz, Zetka, aaaaga, zabka11, sylwucha89, Weridiana, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Kurczę, tak się z wami zżyłam. Od grudnia jestem codziennie na forum i to po kilkanaście razy. A niedługo wszystko się zmieni. Będzie syn i nie będzie czasu na przesiadywanie w necie. Bardzo się cieszę, że będę mamą, ale jakoś tam mi smutno, że etap oczekiwania się kończy.
Ostatnio o tym samym myślałam. Bedziemy miały dzieciaczki przy sobie to albo bedziemy zamjować się nimi,w wolnej chwili bedziemy ogarniać dom albo odpoczywać. Nasze życie zmieni się diametralnie ! Tym bardziej ze teraz sobie leniuchujemy,nie pracujemy, jedyne zajecie mamy to dom, a jak bedzie dziecko to ohoho dojdzie nam zajęć!
Zetka, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość