SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
psioszka11 wrote:Siostry szybko. Czop odszedł, szyjka krótka, Leon znowu ma tętno skaczące do 180.Skierowanie do szpitala. Właśnie się pakujemy. Gin kazała mi zostać i w razie czego robić cc dziś lub jutro. Odezwę się później.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Siostry szybko. Czop odszedł, szyjka krótka, Leon znowu ma tętno skaczące do 180.Skierowanie do szpitala. Właśnie się pakujemy. Gin kazała mi zostać i w razie czego robić cc dziś lub jutro. Odezwę się później.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kurczę, tak się z wami zżyłam. Od grudnia jestem codziennie na forum i to po kilkanaście razy. A niedługo wszystko się zmieni. Będzie syn i nie będzie czasu na przesiadywanie w necie. Bardzo się cieszę, że będę mamą, ale jakoś tam mi smutno, że etap oczekiwania się kończy.
małaMyszka, magda sz, Zetka, zabka11, Cassie_DE, Weridiana, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Psioszka, Lady trzymam kciuki! Powodzenia!!!!
Dajcie znać co i jak...
Paula dalej będziemy się wspierać i regularnie wchodzić na forum... Bo przecież gdzie napiszesz o pierwszej kąpieli, pierwszym spacerku i pierwszym ząbku???niecierpliwa, Paula_071, magda sz, Zetka, aaaaga, zabka11, sylwucha89, Weridiana, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Kurczę, tak się z wami zżyłam. Od grudnia jestem codziennie na forum i to po kilkanaście razy. A niedługo wszystko się zmieni. Będzie syn i nie będzie czasu na przesiadywanie w necie. Bardzo się cieszę, że będę mamą, ale jakoś tam mi smutno, że etap oczekiwania się kończy.
Ostatnio o tym samym myślałam. Bedziemy miały dzieciaczki przy sobie to albo bedziemy zamjować się nimi,w wolnej chwili bedziemy ogarniać dom albo odpoczywać. Nasze życie zmieni się diametralnie ! Tym bardziej ze teraz sobie leniuchujemy,nie pracujemy, jedyne zajecie mamy to dom, a jak bedzie dziecko to ohoho dojdzie nam zajęć!Zetka, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość