SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:Hej dziewczyny ,
Psioszka 4 dni Ci zostalo w dwupaku - naciesz sie kochana brzuszkiem
Ja wstalam kolo 6.00 poszwedalam sie po domu i znow sie polozylam.. teraz znow wstalam znow zjem i znow sie klade ... napiety grafik mam ostatnio , tylko spanie i jedzenie
skurczy oczywiscie brak , brzuch wysoko ... taaaa
Laura, to pewnie dlatego ze nie jadlas regularnie, dlatego wlasnie mamy jesc 7-8 razy dziennie zeby utrzymywac glukoze na jednym poziomie . Unormuje sie.. Bardzo chcę żeby się unormowało bo wcześniej miałam idealnie.
małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
To i ja sie przywitam.
Chyba kiedys cos pisalam pozniej dlugo,dlugo nic az do teraz kiedy od poprzedniej soboty zaczelam miec skurcze
Dla przypomnienia / informacji to moja druga ciaza. Starszy ma 22m a termin mam na 22.08.
Pierwsza ciaza zakonczona vacum wiec teraz prawdopodobnie bedzie cc. Zobaczymy jak duzy moj drugi Synek bedzie
Wszystkim rozpakowanym mamom serdecznie gratuluje a za te co w niedlugim czasie maja cc to trzymam kciuki a z reszta solidaryzuje sie w oczekiwaniuKasiaeN., Pati Belgia, gianna88, Paula_071, małaMyszka, magda sz, futuremama, sylwucha89, 5ylwia, AgaSad, lys, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Hej moje sierpnioweczki
U nas piękna pogoda i na forum czasu brak. Marcel tapla sie w basenie, ja moczę nogi i gramy w gry planszoweuczę tez małego tabliczki mnożenia bo w roku szkolnym na początku bedzie mi trudniej wiec staram sie teraz jakoś to ogarnąć
Mamasia wszystkiego najlepszego!!!!
Kurczę, ciekawe co u Migotki.... Jeszcze sie nie odzywała?
Ja od soboty przestaje pic magnez tak jak gin powiedział. Jesli nie urodzę do 1 sierpnia to od 2 zaczynam myć okna i podłogi na kolanach
Miłego dnia kochaneKasiaeN., Laura, Paula_071, małaMyszka, AgaSad, mamasia, Y lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Mamasia spelnienia marzen!!
Magda.sz tylko moj maz nie jest sknera, ale on mysli chyba, ze takie male dziecko nic nie potrzebuje procz paczki pieluch na tydzien, wiec oddalam mu od dzis prowadzenie budzetu domowego i niech sie przekona jak to jest
Ona88 widze, ze dasz grafik rownie napiety jak ja
Laura mnie zawsze z rana po sniadanku zmaga sen i cholera 3 dzien z rzedu godzina 8 podjezdza na ulice wielka ciezarowa i przez pare godzin pompuje cos ze studzienki i tak dziennie 1 studzienka, a pare ich zostalo i musze okno zamknac bo wlasnych mysli nie slysze
Twój mąż się baaardzo zdziwi... owszem, małe dziecko mniejsze wydatki - ale trzeba liczyć pieluchy, chusteczki, kosmetyki, mleko modyfikowane jak będzie problem z cyckiem. Potem czasem słoiczki - nawet jak nie planujesz ich to czasem wpadną - bo wygodniej wziąć jak się jedzieKaszki... co dalej? Cóż - zawsze coś wpadnie w oko - a to zabawka a to ciuch a to śliniak. Nie będę dodawać, że ciuchy- bo ekspresowo wyrasta iw ciągu roku na to nieźle idzie, do tego buty... Jakieś pierdoły - nie wiem - basen, zabawki edukacyjne, fotelik na starsze dziecko..... mata edukacyjna.... w sumie zawsze coś jest.... Powiem CI, że w miesiącu lekką ręką na same pampersy idzie 100 zł a gdzie reszta... np. dziecko to w miesiącu wydatek u mnie +/- - 300-500 zł - zależy jakie potrzeby.
niecierpliwa, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Lys-u mnie wczoraj drugi raz byla fizjoterapeutka. Po pierwszym razie bolalo mnie jeszcze bardziej, myslalam ze skonam, ale następnego bol zmniejszyl sie do prawie nieodczywalnego. Wczoraj byla "tak dla utrzymania braku bolu". Ja mialam problem z ofcinkiem piersiowym kregoslupa. Jak cos moge podac namiary na babeczke, mi pomogla.
Kwiatuszku - witamy na pokladzie
Niecierpliwie - współczuję awantury z mezem. U mnie jest odwrotnie, to ja zakladam lokaty i szukam promocji. Maz jest od wydawania
Mamasia - wszystkiego dobrego:*
Ale upal! Dlaczego we Wroclawiu musi byc zawsze tak goraco?niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11, AgaSad, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej.
Spalam od 24-4.45 jak zabita a potem bol podbrzusza i twardnienia. Dzis idę na zakupy z mama i dziecmi moze ruszy bo czuje ze cos się zbliża:) czop odchodzi ciągle:))
Mamusia najlepszego! Szybkiego i lekkiego porodu:)
Witam nowa mamusie:)
Ciekawe jak nasze mamusie szpitalne....
niecierpliwa, małaMyszka, Lady Savage, AgaSad, lys, mamasia, Y lubią tę wiadomość
-
Haha Paula pare dni temu byl wsciekly jak osa, bo skonczyla sie lokata i chcial na nowo wrzucic, a tu psikus tej oferty juz nie bylo
Smiac mi sie chce z tych lokat, bo te odsetki sa tak powalajace, ze nie wiem na co je wydac
małaMyszka, Paula_071, Y lubią tę wiadomość
-
Ja nocke mialam tragiczna. Nie dosc ze na noc najadlam sie arbuza bo jestem arbuzoholikiem i w nocy wstawalam siku pierdylion razy. To bylo mu duszno i goraco. Maz sie rozpychal ;/ Eh!!!! To jeszcze bole krzyza, kregoslupa, biadra, pachwiny, spojenia nie pozwalaly mi normalnie lezec ;(
Kocham moje dzieci ale w ciazy nie nawidze bycmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Psioszka masz tak jak ja. Jak jechaliśmy w poprzedni czwartek ze skierowaniem na cc mój się ekscytowal ze to juz ze jeszcze chwila a ja cały czas ze to na pewno tak nie będzie. Ze jeszcze nie teraz. Chyba instynkt nam podpowiada.
ja tez nadal nie mogę uwierzyć że to u nas jeszcze trochę ponad tydzień i Nathan będzie z nami...po tak długich staraniach i tyłku poronieniach dopóki nie zobaczę, nie poczuje i nie usłyszę to nie uwierzę ze ona już jest nasz na zawszeKasiaeN., małaMyszka, psioszka11, magda sz, Paula_071, mamasia, Y lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaMyszka jakbym o swoim czytala. Nie wiem czy Twoj tak ma.zawsze ale moj to nigdy nigdzie sie nie spieszy! Nie posiada trybu szybkiego. Prosze by szybko ale to szybko cos z domu przyniosl na plac zabaw dla Syna ( np.bluza bo zimno) a on do mnie " no przeciez nie bede biegl".
Eh...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z Fado- ufff jak gorąco! Ten Wrocław nas nie rozpieszcza:/
Zjadłam już pół arbuza, ale to chyba dobrze, bo to woda, więc mam już trochę z głowy z piciem. Jeszcze ze 2 litry i zaliczę dniówkęKasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
hello!! ja też ostatnio nie narzekam na spanie
zobaczymy jak upały znowu dowalą. wczoraj miałam jakoś podwyższone ciśnienie, nie wiem skąd ok 145/90 i praktycznie cały dzień było wyższe.... nie wiem może pogoda.
Mamusia najlepszego!!
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Ja mam najbliżej na Borowską i tam będę jechać. Ty rozumiem, że jakieś złe opinie o nim słyszałaś, skoro tam bardzo byś nie chciała jechać?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Ogólnie słyszałam że masówka, mają krótko mówiąc wyrąbane a jak coś nie idzie to się nie bawią tylko robią cc - ja (przynajmniej póki co) chciałabym uniknąć.
Na Borowskiej w tamtym roku zaliczyli 90% cięć cesarskich- najwięcej w Polsce.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
mamasia wrote:Byłoby fajnie
u nas plan taki, że pierw uderzamy na kliniki, ew. Kamieńskiego, a jak nie to właśnie Trzebnica, bo z Kamieńskiego szybciej będzie się przebić niż na Borowska a poza tym słyszałam dobre opinie o tym szpitalu w Trzebnicy i jedna położna na sr mieliśmy stamtąd -fajna babka
Ale wolałabym Wrocław co by nie komplikować spraw z USCmamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość