SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a mam jeszcze pytanie. Jak kupujecie te staniki sportowe, to pod katem karmienia? a dobrze się będzie cyca z tego wywalać? ale to dołem czy góra? nie jestem jakoś przekonana..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 15:40
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ainer85 wrote:a mam jeszcze pytanie. Jak kupujecie te staniki sportowe, to pod kontem karmienia? a dobrze się będzie cyca z tego wywalać? ale to dołem czy góra? nie jestem jakoś przekonana..
Ja w przymierzalni wywalalam cyca, gora spoko wychodzimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kochane na 1 stronie jest tabelka- Są już z nami,
jakbym pojechała wcześniej rodzić i nie byłoby mnie jakiś czas to proszę Was żeby w tym czasie wpisać w nią mamusie które urodziły, pózniej wkleje to na 1 stronę, bo mogę mieć pózniej problem z nadrobieniem i wyłapaniem wszystkichfuturemama, Paula_071, małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Martucha ściskam mocno kciuki za Was, a przede wszystkim za Stasia. Wierzę,że już teraz będzie tylko lepiej. Wszystkie ciotki mu kibicują z forum
Zdrówka dla Was jeszcze raz!
KasiaeN., małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
Czuje sie fatalnie. Duszno spac sie nie da brzuch boli jak na @ ogolnie lipa.
Martucha duzo zdrowka dla Was
Mamasia sto lat!
Zetka mi dwa tyg temu tak skakalo cisnienie i puls. Lekarz mnie opieprzyl ze za malo pije. Min 4L na dzien a w upaly jeszcze wiecej.
Poje wg zalecen poki co nie skacze.
Zycze Wam milego dniamamasia, małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Po pierwsze - Martucha dużo zdrowia dla synka
Tak Was czytam i jestem chyba jedyną osobą, która się dzisiaj wyspałaspałam od 24 do 9.30! Oczywiście 3 spacerki do wc zaliczone ale prawie przez sen
Nic mi nie dolega poza ogólnym zmęczeniem materiału. Nawet Natalka ze mną spała, grzeczna dziewczynka
U mnie cisza z objawami ale liczę, że zacznie się raz a konkretnie
U mnie dzisiaj równo miesiąc do terminu porodumałaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Kasia właśnie po wpisie Marty że są problemy z płuckami nawet teraz to cykam się z tymi ścianami. Nogi i ręce same mi chodzą żeby malować ale rozumek troche je hamuje. Wicie gniazda u mnie na wysokim poziomie, muszę sobie jakieś inne zajęcie znalezc zeby o tych scianach nie myslec. Może pojade do pracy l4 zawiezc..
Ewa123, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja..
Martucha fajnie że się odezwałaś, trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze z maleństwem!
Mamasia - dużo zdrówka i lekkiego porodu:)
Odnośnie staników ja też chcę kupić 1 sportowy i 1-2 typowe do karmienia bez fiszbin - trochę przerażają mnie ceny tych do karmienia - sprawdzałam w Maternity na Oławskiej (Wrocław) ale jeszcze połażę za innymi. Na pewno muszę pomierzyć, cycki mam małe wiec mam nadzieję że nie będzie jakiś większych problemów z doborem. Położna mówiła że te do karmienia najlepiej kupować po 36 tyg więc jeszcze z tydzień poczekam.
No i znowu te upały:(
Trzymajcie się dzielnie!małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Martucha86 wrote:Cześć
Nie pisałam bo działo się dużo. ...niestety.
Nie będę opisywać ze szczegółami bo wszystko było dość dramatyczne...otóż w pierwszej dobie życia Staś został przewieziony do innego szpitala ponieważ miał problemy z oddechem:(...o 3 w nocy specjalna karetka zabrała go powodując u mnie strach nie do opisania. Rano dostałam wypis i pojechaliśmy do Syna. Od wtorku jesteśmy już razem. Stan Stasia się poprawia zdiagnozowano zapalenie płuc. Przez 4 doby był wspomagany oddechowo. Dziś pierwszy raz odłączono go od aparatury. Będzie obserwowany.
Módlcie się i trzymajcie kciuki by wracal do zdrowia.
Jest wcześniakiem wiec będzie wymagał kolejnych konsultacji ale wszystko powinno być dobrze, dwa zastrzeżenia jakie ma lekarz sa norma dla dzieci urodzonych wcześniej.
Ja Fizycznie czuje się bardzo dobrze. Mam jeden szew którego nie czuje. Puchna mi tylko stopy ale to niby normalne.
Nie mogę karmić piersią wiec pokarm odciągnąć i Staś dostaje butelkę ma super apetyt:)!
Wygląda ze powoli wraca do zdrowia. Ciągle się bardzo boje!
Nie nadrobie Was ale weszłam na 1 stronę i widzę że nie ma więcej Mam?
Trzymajcie się!
Odezwę się znowu jak tylko będę mogła!
mARTUCHA trzymam mocno kciuki, będzie dobrze, mały da radę, i jak na faceta przystało ma wilczy apetytmałaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Martucha, trzymam kciuki za Stasia, na pewno będzie wszystko dobrze. Mam nadzieje, ze szybko wyjdzie ze szpitala i będziecie się nim cieszyć w domku. Dobrze, że Ty się czujesz okprzykro mi, że nie obyło się bez nerwów i stresu, ale najważniejsze, że już jest lepiej
ściskam mocno!
małaMyszka, Martucha86 lubią tę wiadomość
Ewa123