SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewuszki, a powiedzcie mi czy któraś robiła wyniki GBSa w Diagnostyce? Bo ja zrobiłam jakiś czas temu (mam wgląd przez neta do wyników) i wynik niby wydano 10.07, ale nie napisane czy + czy -
No i nie wiem o co kaman.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Neyla wrote:Ja mam medele mini electric. U nas położna zdecydowanie doradzała elektryczne. I żeby wziąć ze sobą do szpitala.
On tak glosno chodzi, ze bym nerwicy dostala po minucie uzywania. Chyba ze bym uzywala ze stoperami do uszu;)
Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
lys wrote:Neyla ja miałam pobierane u mojej gin, ale oni to przekazali do diagnostyki i po zalogowaniu ściągnęłam sobie pdf i tam mam napisany wynik słownie.
No ja też miałam u gina pobierane i sama dostarczyłam do diagnostyki, wynik miał być w pt. (właśnie 10.07) i niby jest że wydany, ale nawet w pdf nic nie jest napisane.
A medela chodzi głośno - fakt, ale dostałam ją od szwagierki, a jak to mówią darowanemu koniowi... (oby się nie przydała i moje cycuchy były samowystarczalne)
-
Neyla wrote:Może zgubili...
jutro zadzwonię i się zapytam.
ale to masz pdf, a w pdf-ie nie ma wyniku?? nic nie jest napisane?
Jak by zgubili to chyba nie utworzyliby pdfu w ogóle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 23:03

-
Zadzwoń, może im coś z tym pdfem nie wyszło i Ci utworzą jeszcze raz.
Aha, ale otwierasz na kompie czy przez tel? Bo ja najpierw ściągnęłam na tel i też nie widziałam wyniku tylko krzaczki, a jak ściągnęłam na kompie to normalnie mogłam wszystko przeczytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 23:13

-
Kochane
Mam gosci, zatem pocxytam i uaktywnie sie zapewne dopiero w poniedzalek.
Buzki i wytrzymajcie do pon.,bonie chcialabym ze ominely mnie narodziny sierpniowych bobaskow!
psioszka11, magda sz, nick nieaktualny, małaMyszka, Paula_071, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
uroczyscie zawiadamiam ze dzisiaj tj.17/07/2015 o godzinie 11.20 rano urodzila sie nasza Emma
wszystko potoczylo sie ekspresowo,
czujemy sie dobrze , Emma wazy 3kg i jest przesliczna.
Pozniej napisze wiecej i oczywiscie dodam zdjecie
pozdrawiam was kochane
lys, Agaata, Pati Belgia, kasiuleek, Pulpecja, niecierpliwa, psioszka11, gosia.b, KasiaeN., magda sz, ekropka, gianna88, Ewa123, apaczka, 5ylwia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Laura, małaMyszka, bosa, aaaaga, Paula_071, Magd, Kkarolinaaaa, sylwucha89, 0na88, maaadzik1207, chcebycmama, Lady Savage, Aska87, Neyla, jesslin87, Zetka, Katarka, Aga89, Martucha86, Meggi31, witaminkab, mamasia, przyszła mama, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
I takie wiadomości lubię z rana, aż się morda cieszy!
Weridiana- wielkie Gratulacje i dużo zdrówka dla Was!
Ja już byłam z Fado na spacerku, a teraz czekam do 8, aż mi labo otworzą- muszę na świeżo zrobić morfo i APTT do cc - bo bez tego nie przyjmą. Siedzę na głodzie, a mąż śpi. Od dziś ma 3 tyg urlopu, a jutro przyjeżdża już moja mama.
gosia.b, KasiaeN., nick nieaktualny, małaMyszka, Paula_071, sylwucha89, Neyla, Weridiana lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Weridiana gratulacje :*
A ja w dniu kiedy pisałam ostatnio trafiłam do szpitala ze skurczami i chyba zostane juz do porodu ...leze pod kroplowka, bo proba odlaczenia w czwartek skonczyla sie nawrotem skurczy i goraczka
no ale teraz wszystko jest ok i moze jak donosze ciaze czyli 28.7 to zrobia mi cesarke (mala jednak ma glowke u gory). A no i we wtorek wazyla 2600 takze duza juz z niej dziewczynka
dobrze, ze wyprawka czeka gotowa w domku
psioszka11, KasiaeN., 5ylwia, niecierpliwa, nick nieaktualny, bosa, nick nieaktualny, małaMyszka, Laura, aaaaga, Paula_071, sylwucha89, Aska87, Neyla, AgaSad, jesslin87, Zetka, Aga89, mamasia, lys, kasiuleek, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Oo tak lubie zaczynac dzien
pierwsza "sierpniowa" dziewczyneczka
Weridiana wielkie gratulacje dla Was! Niby tak krtotko zostalo do porodu a juz bym tak chciala swoja dziewczynke tulic. Obawiam sie ze jak urodze to malo mnie tu bedzie bo nie bede mogla przestac sie patrzec i calowac to moje szczescie:)
Wczoraj malz pomalowal pokoj, dzis poprawki ewentulne i soft sprzatanie
soft bo w malym pokoju za duzo mebli nie ma wiec tylko kurze itp.
Milej soboty kochane
choc z takimi wiadomoaciami na dzien dobry zapewne kazda bedzie miala banana na twarzy
psioszka11, KasiaeN., nick nieaktualny, małaMyszka, Lady Savage, Neyla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Magda Ty będziesz się musiała jakoś ogarnąć szybko z Majką, bo kto będzie poszukiwaczem zaginionych ciężarnych z forum?

Także Maja przy cycu a Ty z ręką przy laptopie
KasiaeN., małaMyszka, Paula_071, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Weridiana wrote:Hej dziewczyny,
uroczyscie zawiadamiam ze dzisiaj tj.17/07/2015 o godzinie 11.20 rano urodzila sie nasza Emma
wszystko potoczylo sie ekspresowo,
czujemy sie dobrze , Emma wazy 3kg i jest przesliczna.
Pozniej napisze wiecej i oczywiscie dodam zdjecie
pozdrawiam was kochane
Weridiana wspaniałe wieści:) nasza pierwsza sierpniowa dziewczynka!! Gratuluję z całego serca i zdrówka życzę dla Ciebie i córeczki:)
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość