SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Weridiana Gratuluje
U mnie jak zwykle slaba noc ;/ Eh. I niech nikt nie radzi bym sie przed porodem wyspala!!!
Zastanawiam sie czy to bole miesiaczkowe mnie budzily i od razu sie zalatwialam skoro wstalam. Czy wstajac na siku lapaly mnie te bole ??
Eh...Zagadka
Mam pytanie. Moze niezbyt przyjemnie... ale czy podczas tych skurczy BH czujecie parcie jakby Wam sie chcialo Dwójki ??
małaMyszka, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hej ho!
No cudowne wieści! Weridiana gratulacje!!!!!!!Dużo zdrowia dla Ciebie i Emmy, jak tylko będziesz mogła to napisz "jak było". Tak rozpoczęty weekend musi być dobry
Słuchajcie, wyspałam się!!!!Wieczorem obejrzeliśmy film, potem poszliśmy do sypialni i wierciłam się i kręciłam, było mi gorąco. Myśle sobie "no to kolejna noc...pospane..." W końcu zasnęłam, wstałam tylko dwa razy na siku, obudziłam się koło 6.30 i jestem cudownie wyspana!
Umyłam włosy a teraz jadę po coś na śniadanie bo wczoraj zapomnieliśmy kupić chleba. A koło 11.00 jedziemy na działeczkę
Mięcho przygotowane, warzywa zaraz pokroję i w drogę
Miłego weekendu moje kochane!psioszka11, małaMyszka, Paula_071, Neyla lubią tę wiadomość
-
Ellena wrote:
Mam pytanie. Moze niezbyt przyjemnie... ale czy podczas tych skurczy BH czujecie parcie jakby Wam sie chcialo Dwójki ??
Ellena, ja tak właśnie mam! bardzo specyficzne doznanie!
U mnie nocka też ciężka, ale chyba już się przyzwyczaiłam..
Czas na śniadanie i spacerek z psiakiem
miłej soboty:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
My jeszcze lezymy poki Mlody spi. Choc zrobil falstart o 6.40 ale po chwili zasnal
Glodna jestem a na sama mysl o otwieraniu lodowki robi mi sie nie dobrze ;/
A... i mialam sen ze juz urodzilam i najwazniejsze w nim bylo jak wyglada moj brzuch...
Przerazajace jakie takie prawdziwe obawy siedza mi w glowie.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Hej ho!
No cudowne wieści! Weridiana gratulacje!!!!!!!Dużo zdrowia dla Ciebie i Emmy, jak tylko będziesz mogła to napisz "jak było". Tak rozpoczęty weekend musi być dobry
Słuchajcie, wyspałam się!!!!Wieczorem obejrzeliśmy film, potem poszliśmy do sypialni i wierciłam się i kręciłam, było mi gorąco. Myśle sobie "no to kolejna noc...pospane..." W końcu zasnęłam, wstałam tylko dwa razy na siku, obudziłam się koło 6.30 i jestem cudownie wyspana!
Umyłam włosy a teraz jadę po coś na śniadanie bo wczoraj zapomnieliśmy kupić chleba. A koło 11.00 jedziemy na działeczkę
Mięcho przygotowane, warzywa zaraz pokroję i w drogę
Miłego weekendu moje kochane!
Ze Wam sie chce z rana takie czynnosci wykonywac.Podziwiam.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam Kochane, mam mega doła i nie jest to związane z małym... Jestem rozbita na miliony kawałków.
Nadrabiam zaległości.
Mamasia - wszystkiego najwspanialszego!!!
Marta - Staś jest silny. Dacie radę. Trzymam mocno kciuki!!! Dużo zdrówka Wam życzę!!!
Ofka - zadek będzie zbadany, to będzie wiadomo. Kochana muszę przyznać, że ja bym sto lat myślała i bym nie wymyśliła takiego zajebistego prezentu!!!!! Dałaś mi do myślenia, bo zaczęłam się zastanawiać za co ja kocham mojego męża. Powiedzieć że za wszystko, to takie oklepane, a wymienić 356 konkretnych powodów to już spory wysiłek i oddanie!!!
Nadrabiam dalej...
Aaaa no i witam z raju. Siedzę na ławeczce. Sama. Z herbatką i kanapeczką. Ptaszki śpiewają i korzystam z tego że reszta śpi i teść za mną nie chodzi non stop, więc mogę bączka puścić w spokoju...Laura, Neyla, AgaSad, jesslin87, magda sz, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Weridiana serdeczne gratulacje! dużo zdrówka dla Emmy i Ciebie :*
Cudowne wieści z rana
W ogole witam sie w 37 tygodniu
I zycze miłego weekendu dziewczynymy weekend spędzamy na działce wiec bede Was nadrabiać w pn
ciekawe czy do tego czasu pojawi sie jakies sierpniowe dzieciątko
Zetka jak tam u Ciebie??Cassie_DE, małaMyszka, Laura, Paula_071, Zetka, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Weridiana super wieści, gratulacje
cudownie zacząć dzień od takich wiadomości
U mnie szalonych snów ciąg dalszy! Śniło mi się, że Myszka urodziła, później żabka i tak wszystkie jedna po drugiej! Co kilka minut zdjęcie jakiegoś dziecka na forumA ja parłam z całych sił i nie mogłam urodzić.. Chyba boję się braku objawów, przenoszenia i wywoływania porodu!
Miłego weekendu kochanemałaMyszka, zabka11, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjjj cudowne wiesci z rana!
Weridana gratulacje!!!
Kwiatuszek mam kolezanke ktora mieszka w Sztokcholmie intam juz urodzila dwojke dzieci jest bardzo zadowolona z opieki.
Czy mierza dno? Tak na kazdej wizycie.
Ellena a psychicznie jak sie czujesz po vaccum z mysla ze prawdopodobnie bedziesz miala sn?
Ja sobie nawet tego wyobrazic nie moge po tym co przeszlam a to bylo ponad 6 lat temu...
Nocka straszna. Burza byla taka ze jak pierdyklo to nawet maly w brzuchu zaczal sie bardzo nerwowo wiercic a zazwyczaj spi cale noce.
Nie chce nawet wiedziec jaki ja w nocy mialam puls.
U mnie nikt juz nie spi, wszystko pootwierane tak duszno.
Zycze Wam spokojnej soboty
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Weridiana super wieści, gratulacje
cudownie zacząć dzień od takich wiadomości
U mnie szalonych snów ciąg dalszy! Śniło mi się, że Myszka urodziła, później żabka i tak wszystkie jedna po drugiej! Co kilka minut zdjęcie jakiegoś dziecka na forumA ja parłam z całych sił i nie mogłam urodzić.. Chyba boję się braku objawów, przenoszenia i wywoływania porodu!
Miłego weekendu kochane
Coś czuję, że się razem rozpakujemy... -
Weridiana weszłam na forum zaraz po twoim poście ale z wrażenia aż mi tel się zawiesil i nie dało się nic napisać
Gratulacje dla Was dziewczyny.
Ja poszłam spać o 24.30 wstałam o 1,45 i od tej pory nie śpię. No jakaś masakra. Brzuch boli i plecy. Umieram. Jeśli tak dalej będzie to ten tydzień nie wiem jak przeżyje. To jakiś koszmar. Nie wiem co górze te bóle czy ta bezsenność
A no i witamy się w 38 tc ♥
małaMyszka, Lady Savage, Neyla, Cassie_DE, magda sz, mamasia, kasiuleek, Laura, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hej,
Weridiana ogromne gratulacje ☺
Marta dużo zdrówka dla Ciebie i Stasia ☺
Ja nadal w szpitalu. Skurcze sie wyciszyly ale nadal mam leżeć.
Miłego dnia :*
0na88, Paula_071, małaMyszka, Neyla, Cassie_DE, Martucha86, magda sz, gosia.b, lys, kasiuleek, Laura, sylwucha89, Weridiana lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."