Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Ja tez się topie. Czuje się fatalnie w ta duchote. Ciężko mi się oddycha i bardzo słaba jestem. Dosyć mam, serio :/ mam wkurwa na cały świat...

O widzę że ktoś ma humor jak ja, mój jak dzis wpadł do szpitala, o wychodząc mówił: a na coś sie przydały lekcje w szkole rodzenia, teraz to wiem że to nie długo XD A ja go chciałam kapciem potraktować za ten uśmiech. XD Jak smerfy smerfa Ważniaka XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 16:37

Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spakowana. Jedyne czego nie mam to staniki do karmienia :/
    Dam rade w moich obecnych w razie czego.

AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellena wrote:
    Ewa 123 ja rowniez mam wkurwa na caly swiat. Na siebie sama tez. Juz nie moge sie samej sluchac. Tych jekow i stekow... tego marudzenia i jojczenia ze mi zle i duszno i boli itp...
    Biedny maz. Musi to znosic. Dzielny jest. A przez caly weekend to juz w ogole jest jakies apodgeum mojej niedyspozycji. A on dzielnie nawet w nocy znosi moje jojczenie.

Ojjj ja tez...
    Przestalam sie nawet spotykac ze znajomymi bo niezla jedza sie ze mnie w ciazy zrobila...

małaMyszka lubi tę wiadomość

• mamasia Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mężu wczoraj się spiął i zrobił wreszcie półki domki dla synka :) ale chodzi dumny :) wczoraj już je miał, ale dopiero dziś przytargał z bagażnika :) teraz tylko pomalować mi zostało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:22

5ylwia, lys, Paula_071, niecierpliwa, Pati Belgia, aaaaga, magda sz, AgaSad, Lady Savage, gosia.b, małaMyszka, Laura, nick nieaktualny, kasiuleek, zabka11 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    Mój mężu wczoraj się spiął i zrobił wreszcie półki domki dla synka :) ale chodzi dumny :) wczoraj już je miał, ale dopiero dziś przytargał z bagażnika :) teraz tylko pomalować mi zostało :)

9370487a434b085cm.jpg
    Super :) widzę też cotton ball :) jak będzie wszystko zamontowane poproszę o fotkę :)

mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was ma może taki dmuchany przewijak z Ikei? Ostatnio jak byłam to go widziałam, teraz próbuję znaleźć na stronie Ikei, ale ni cholery nie mogę. O coś takiego mi chodzi: http://olx.pl/oferta/dmuchany-turystyczny-przewijak-ikea-CID88-IDaMaBw.html
    Interesuje mnie ile kosztuje w Ikei i jakie ma wymiary.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula o ten chodzi?http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/50251798/

Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja mam go po chlopcach i nadal jest w ikea dostepny. Widzialam go w zeszlym miesiacu.
    Jest super, wytrzymaly itd ;) Teraz mam ten na kanape na parterze a taki nakladany ma lozeczko w pokoju malego zeby nie latac miedzy pietrami.

Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Paula o ten chodzi?http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/50251798/

Dokładnie! On się podkładka nazywa, nie wpadłam na to :) Dzięki :)

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) O zadna nie urodziła ?:P
    Wczoraj mielismy gosci, dzisiaj sami bylismy na roczku :)
    Dopiero wróciliśmy i niedlugo do teściów jedziemy, chwila odpoczynku..

Od tego siedzenia za stołem spuchly mi stopy, ale juz zeszlo jak poleżałam chwile..

Ciezko mi..
    W kosciele nie bylo gdzie usiasc i stalismy, nie wytrzymałam do końca ;/

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Aga89 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys ja też mam jeszcze torbę nie spakowana i codziennie obiecuje sobie ze ja spakuje :-P

U mnie noc tez tragiczna ze względu na ból w boku, chodź mam wrażenie ze jest ciut lepiej niż wczoraj!!! Dziś byliśmy nad jeziorkiem i całkiem przyjemnie bylo- oczywiście na leżaczku w cieniu :-)

Powoli zaczynam się oswajac z myślą że w następny weekend nie będzie już tak kolorowo - teściowa przyjeżdża :-( wcześniej było tak ze raz na pół roku się widywalysmy (odległość między nami to 250 km) a teraz jakiegoś pierdolca dostała i co miesiąc się widzimy :-( z moja własna mama się tak często nie widuje co z teściową

lys, AgaSad, Zetka, Paula_071, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość

[*] 11.04.2014 [*] 28.08.2014 - Moje małe Aniołeczki
    13.08.2015 8:40 - Natalka <3 3500g 55cm <3

3jgxskjohz999gbw.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wlasnie byli rodzice. Przywiezli 80l ogorkow, koper, chrzan i czosnek i jutro dzialamy z kiszeniem. Bede latac siku bo wcinam zielone :-) zrobilismy sobie zdjecie prawdopodobnie ostatnie w ciazy. Gorrrrraco!!!

magda sz, Lady Savage, mamasia, Paula_071, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • lys Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) czyli nie tylko ja nie spakowałam jeszcze torby :D
    bo już myślałam, że tylko mi tak mozolnie to idzie :P

9f7jtv73juycdhvl.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jeszcze nie mam torby spakowanej głowa do góry :-) :-)

lys, AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gorąco!!!!! cały tydzień taki zapowiadają, też już mam wkurwa na wszystko..
    chodzę w krótkich szortach i nie mogę patrzeć na swoje wielkie uda z cellulitem - mam jakieś 10 kg do przodu więc jest ok ale chyba 7 w udach i 3 w brzuchu.. ale dół
    do tego ciągle myślę o tych wymiarach biometrycznych synka - noga z tyłu, głowa do przodu, chyba oszaleję do tego porodu..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 18:44

Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam właśnie z patologii ciąży od koleżanki na Inflanckiej, jest po terminie tydzień no i będą działać- jej malutka się zasiedziała :)
    Załapałam się na kolacje- 3 kromki chleba, kiszony i pasztet- normalnie tylko flachy brakuje- idealna zagryszka :D Klimy nie ma... okropnie gorąco w salach, w nocy słychać wrzaski z porodówki. Jezus Maria ja chcę jechać na poród, oby mi nie musieli wywoływać bo te czekanie i leżenie po 40 tyg to jest masakra, ile stresu!

Miałam kilka bolesnych skurczy, Maja chyba napaliła się na ten pasztet...córcia siedź jeszcze z tydzień !

AgaSad, apaczka, 0na88, Zetka, mamasia, małaMyszka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiszony i pasztet..kurde faktycznie niezły zestaw szpitalny.

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • ekropka Ekspertka

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm aleście mi na pasztet smaka narobiły:) uwielbiam:) ale taki domowy, pieczony z ogóreczkiem - pychota:)

niecierpliwa, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

myblrs2.png
    zljss1v.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A za mna chodzi taka swieza bula z pasztetem i ogorem malosolnym :D

ekropka, małaMyszka lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe noo co ja zrobiłam po wyjściu? kupiłam taki zestaw na kolacje do domu haha kto by pomyślał że zainspiruje mnie szpitalne menu :)

Lady Savage, ekropka, Paula_071, mamasia, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
‹‹ 1622 1623 1624 1625 1626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ