SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa123 wrote:Ja tez się topie. Czuje się fatalnie w ta duchote. Ciężko mi się oddycha i bardzo słaba jestem. Dosyć mam, serio
mam wkurwa na cały świat...
O widzę że ktoś ma humor jak ja, mój jak dzis wpadł do szpitala, o wychodząc mówił: a na coś sie przydały lekcje w szkole rodzenia, teraz to wiem że to nie długoA ja go chciałam kapciem potraktować za ten uśmiech.
Jak smerfy smerfa Ważniaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 16:37
Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEllena wrote:Ewa 123 ja rowniez mam wkurwa na caly swiat. Na siebie sama tez. Juz nie moge sie samej sluchac. Tych jekow i stekow... tego marudzenia i jojczenia ze mi zle i duszno i boli itp...
Biedny maz. Musi to znosic. Dzielny jest. A przez caly weekend to juz w ogole jest jakies apodgeum mojej niedyspozycji. A on dzielnie nawet w nocy znosi moje jojczenie.
Ojjj ja tez...
Przestalam sie nawet spotykac ze znajomymi bo niezla jedza sie ze mnie w ciazy zrobila...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mój mężu wczoraj się spiął i zrobił wreszcie półki domki dla synka
ale chodzi dumny
wczoraj już je miał, ale dopiero dziś przytargał z bagażnika
teraz tylko pomalować mi zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:22
5ylwia, lys, Paula_071, niecierpliwa, Pati Belgia, aaaaga, magda sz, AgaSad, Lady Savage, gosia.b, małaMyszka, Laura, Y, kasiuleek, zabka11 lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:
widzę też cotton ball
jak będzie wszystko zamontowane poproszę o fotkę
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może taki dmuchany przewijak z Ikei? Ostatnio jak byłam to go widziałam, teraz próbuję znaleźć na stronie Ikei, ale ni cholery nie mogę. O coś takiego mi chodzi: http://olx.pl/oferta/dmuchany-turystyczny-przewijak-ikea-CID88-IDaMaBw.html
Interesuje mnie ile kosztuje w Ikei i jakie ma wymiary.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPaula ja mam go po chlopcach i nadal jest w ikea dostepny. Widzialam go w zeszlym miesiacu.
Jest super, wytrzymaly itdTeraz mam ten na kanape na parterze a taki nakladany ma lozeczko w pokoju malego zeby nie latac miedzy pietrami.
Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej
O zadna nie urodziła ?
Wczoraj mielismy gosci, dzisiaj sami bylismy na roczku
Dopiero wróciliśmy i niedlugo do teściów jedziemy, chwila odpoczynku..
Od tego siedzenia za stołem spuchly mi stopy, ale juz zeszlo jak poleżałam chwile..
Ciezko mi..
W kosciele nie bylo gdzie usiasc i stalismy, nie wytrzymałam do końca ;/AgaSad, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Lys ja też mam jeszcze torbę nie spakowana i codziennie obiecuje sobie ze ja spakuje
U mnie noc tez tragiczna ze względu na ból w boku, chodź mam wrażenie ze jest ciut lepiej niż wczoraj!!! Dziś byliśmy nad jeziorkiem i całkiem przyjemnie bylo- oczywiście na leżaczku w cieniu
Powoli zaczynam się oswajac z myślą że w następny weekend nie będzie już tak kolorowo - teściowa przyjeżdżawcześniej było tak ze raz na pół roku się widywalysmy (odległość między nami to 250 km) a teraz jakiegoś pierdolca dostała i co miesiąc się widzimy
z moja własna mama się tak często nie widuje co z teściową
lys, AgaSad, Zetka, Paula_071, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
U mnie wlasnie byli rodzice. Przywiezli 80l ogorkow, koper, chrzan i czosnek i jutro dzialamy z kiszeniem. Bede latac siku bo wcinam zielone
zrobilismy sobie zdjecie prawdopodobnie ostatnie w ciazy. Gorrrrraco!!!
magda sz, Lady Savage, mamasia, Paula_071, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Ale gorąco!!!!! cały tydzień taki zapowiadają, też już mam wkurwa na wszystko..
chodzę w krótkich szortach i nie mogę patrzeć na swoje wielkie uda z cellulitem - mam jakieś 10 kg do przodu więc jest ok ale chyba 7 w udach i 3 w brzuchu.. ale dół
do tego ciągle myślę o tych wymiarach biometrycznych synka - noga z tyłu, głowa do przodu, chyba oszaleję do tego porodu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 18:44
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wróciłam właśnie z patologii ciąży od koleżanki na Inflanckiej, jest po terminie tydzień no i będą działać- jej malutka się zasiedziała
Załapałam się na kolacje- 3 kromki chleba, kiszony i pasztet- normalnie tylko flachy brakuje- idealna zagryszkaKlimy nie ma... okropnie gorąco w salach, w nocy słychać wrzaski z porodówki. Jezus Maria ja chcę jechać na poród, oby mi nie musieli wywoływać bo te czekanie i leżenie po 40 tyg to jest masakra, ile stresu!
Miałam kilka bolesnych skurczy, Maja chyba napaliła się na ten pasztet...córcia siedź jeszcze z tydzień !AgaSad, apaczka, 0na88, Zetka, mamasia, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość