SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pasztet z ogorkiem - cholera , tez bym zjadla !
ja dostalam pierdolca dzis , caly dom wysprzatalam na blysk - maz lezy w lozku i puka sie w czolo jak widzial mnie z odkurzaczem czy z mopem. Upocona okropnie jestem , stopy mam jak nadmuchane ... ale nie moglam odpoczywac w takim upierdzielonym mieszkaniu - dopiero teraz moge siasc i zaczac odpoczywac
Zetka, magda sz, niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
hejka Dziewczyny:)
Jestem Lipcówką 2015 i z ciekawości do Was zajrzałam:) mam termin na 30 lipca i widzę,że Weridiana taki sam miała i była u Was:) i już urodziła:) u mnie totalna cisza, więc jeszcze mogę zostać sierpniówkąHehe ja akurat jem pasztet i się śmieję,że akurat trafiłam z Waszym menu na kolację
Trzymam kciuki za wszystkie i szczęśliwe rozwiązania:)Lady Savage, Zetka, maaadzik1207, magda sz, niecierpliwa, Paula_071, 0na88, małaMyszka, Cassie_DE, KasiaeN., Laura, AgaSad, sylwucha89, 5ylwia, psioszka11, gianna88, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witam
U mnie w szpitalu nawet wiatraka nie ma... ale prysznic na szczęście też nie na monetydowiedziałam sie dziś ze jak z dzidzia będzie dobrze wszystko - waga odpowiednia itp to rozlacza mnie od kroplowki już w tym tygodniu i jak dostane skurczy to cc od razu... nie spodziewalam sie ze to już może nastąpić
ale jeśli nie dostane skurczy to wracam jeszcze do domu
a co do jedzenia to codziennie zupa ta sama tylko raz z ziemniakami a raz z makaronem
drugie dania trochę lepsze ale bez szału... ciezka ta szpitalna egzystencja :p
magda sz, lys, mamasia, Lady Savage, małaMyszka, Laura, AgaSad lubią tę wiadomość
-
A ja patrząc na dziewczyny tutaj zastanawiam się czy nie lepiej zamiast torby wziąć walizke. I tak mam nadzieję że będę musiala się przepakować wiec chyba tak zrobię. Wygodniej i więcej miejsca.
Ja chcę żeby Michaś jeszcze conajmniej 3tyg posiedziałno i mógłby sie obrocic ta główka na dół. Albo mogliby mi powiedzieć ze cc wtedy i wtedy i byłabym spokojniejsza.
Już nie mogę, czekam na obchod który trwa kilkanaście sekundlys, małaMyszka, Cassie_DE lubią tę wiadomość
-
gosia.b wrote:Witam
U mnie w szpitalu nawet wiatraka nie ma... ale prysznic na szczęście też nie na monetydowiedziałam sie dziś ze jak z dzidzia będzie dobrze wszystko - waga odpowiednia itp to rozlacza mnie od kroplowki już w tym tygodniu i jak dostane skurczy to cc od razu... nie spodziewalam sie ze to już może nastąpić
ale jeśli nie dostane skurczy to wracam jeszcze do domu
a co do jedzenia to codziennie zupa ta sama tylko raz z ziemniakami a raz z makaronem
drugie dania trochę lepsze ale bez szału... ciezka ta szpitalna egzystencja :p
Gosia a jakie Ty skurcze miałaś? Dlugo jesteś już w szpitalu? I jaka ostatnio miałaś wagę córci?
Ja miałam 40-50% i raz tylko nospe dostałam. O żadnej kroplowce nikt nawet nie wspomniał.
O właśnie był obchod: wszystko dobrze u pań? To milej i spokojnej nocy.
Sorki, już wszystko wiem, doczytałam
To mamy podobnie, tez główki u góry. U Ciebie 5dni starsza córciau mnie Michaś na usg w pt na IP 2500-2660g.
A jaka to jest odpowiednia waga?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 20:33
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Solidaryzuje sie z niespakowana torba
I rowniez solidaryzuje sie z ochota na pasztecik i ogoreczka malosolnego.
Przeszla u Nas mega burza. Mam nadzieje ze nic bedzie lepsza niz poprzednia ale co z tego jakjutro znow upalniecierpliwa, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:
czyli nie tylko ja nie spakowałam jeszcze torby
bo już myślałam, że tylko mi tak mozolnie to idzieale czułam, że synuś nie będzie się spieszył
lys, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:pasztet z ogorkiem - cholera , tez bym zjadla !
ja dostalam pierdolca dzis , caly dom wysprzatalam na blysk - maz lezy w lozku i puka sie w czolo jak widzial mnie z odkurzaczem czy z mopem. Upocona okropnie jestem , stopy mam jak nadmuchane ... ale nie moglam odpoczywac w takim upierdzielonym mieszkaniu - dopiero teraz moge siasc i zaczac odpoczywac?
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:pasztet z ogorkiem - cholera , tez bym zjadla !
ja dostalam pierdolca dzis , caly dom wysprzatalam na blysk - maz lezy w lozku i puka sie w czolo jak widzial mnie z odkurzaczem czy z mopem. Upocona okropnie jestem , stopy mam jak nadmuchane ... ale nie moglam odpoczywac w takim upierdzielonym mieszkaniu - dopiero teraz moge siasc i zaczac odpoczywac
Mnie też nosi. Wychodziliśmy do teściów, ale mój mąż sobie przypomniał, że musi pilnie zadzwonić. Tak stałam w przedpokoju i patrzę, że okno w kuchni jest brudne (mam świra z tymi oknami) i wykorzystując czas kiedy mąż rozmawiał umyłam okno. Starsza pani szła ulicą i prawie w żywopłot weszła jak zobaczyła mnie z brzuchem szorującą okno;) Teraz wróciliśmy i poleciałam po mopa, podłoga w kuchni i w przedpokoju umyta. Zaraz poskładam pranie. A później rozpakuję torbę do szpitala, żeby mąż ją spakował.0na88, małaMyszka, Cassie_DE, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Usiadlam na ose i boli! Piecze! Cholera wielką dupe mam skoro cala lawka wolna a ja akurat na nia musialam.
lys, Paula_071, małaMyszka, Zetka, Laura, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka1988 wrote:Usiadlam na ose i boli! Piecze! Cholera wielką dupe mam skoro cala lawka wolna a ja akurat na nia musialam.
Jak jezdzilam na kolonie to usiadlam na baka zakopanegomw piachu... plaza dluuuuga i szeroka a moja mala wtedy dupa wycelowala tak ze mialam ja gigantyczna...
Lacze sie w bolu.Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć! Doczytałam Uff ale naprodukowałyście dzisiaj
Ja też nie mam torby do szpitala spakowanej jeszcze, ale mam zamiar spakować się jeszcze w tym tygodniu.
A i odnośnie szpitala w którym będziemy rodzić to tam jest klimatakże będzie dobrze
Dzisiaj synek był mało ruchliwy jak nigdy, denerwowałam się strasznie, ale teraz już jest ok, rusza się jak zawsze
lys, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A to my z dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/68fa27d6fae3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 21:26
Zetka, 0na88, Katarka, Agaata, mamasia, sylwucha89, rybka1988, lys, KasiaeN., Paula_071, maaadzik1207, Miru, AgaSad, Cassie_DE, Kkarolinaaaa, gosia.b, magda sz, aaaaga, apaczka, Ewa123, Maniuś, niecierpliwa, Y, Neyla, ainer85, Amberla, kasiuleek, Aga89, Aga89, bosa, witaminkab, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość