X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • lys Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak kusicie tym pasztetem, że właśnie pożarłam świeżą bułeczkę z pasztecikiem i ogóreczkiem :P

ekropka, magda sz, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda sz ja lezalam w zasadzie 3 dni czekajac na wywolanie i dostawalam pierdolca tym bardziej ze mialam sale drzwi obok sali porodowej...

małaMyszka lubi tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasztet z ogorkiem - cholera , tez bym zjadla ! :)

ja dostalam pierdolca dzis , caly dom wysprzatalam na blysk - maz lezy w lozku i puka sie w czolo jak widzial mnie z odkurzaczem czy z mopem. Upocona okropnie jestem , stopy mam jak nadmuchane ... ale nie moglam odpoczywac w takim upierdzielonym mieszkaniu - dopiero teraz moge siasc i zaczac odpoczywac :)

Zetka, magda sz, niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Dziewczyny:)

Jestem Lipcówką 2015 i z ciekawości do Was zajrzałam:) mam termin na 30 lipca i widzę,że Weridiana taki sam miała i była u Was:) i już urodziła:) u mnie totalna cisza, więc jeszcze mogę zostać sierpniówką:) Hehe ja akurat jem pasztet i się śmieję,że akurat trafiłam z Waszym menu na kolację:)
    Trzymam kciuki za wszystkie i szczęśliwe rozwiązania:)

Lady Savage, Zetka, maaadzik1207, magda sz, niecierpliwa, Paula_071, 0na88, małaMyszka, Cassie_DE, KasiaeN., Laura, AgaSad, sylwucha89, 5ylwia, psioszka11, gianna88, Y, zabka11 lubią tę wiadomość

• gosia.b Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    U mnie w szpitalu nawet wiatraka nie ma... ale prysznic na szczęście też nie na monety ;) dowiedziałam sie dziś ze jak z dzidzia będzie dobrze wszystko - waga odpowiednia itp to rozlacza mnie od kroplowki już w tym tygodniu i jak dostane skurczy to cc od razu... nie spodziewalam sie ze to już może nastąpić ;) ale jeśli nie dostane skurczy to wracam jeszcze do domu :) a co do jedzenia to codziennie zupa ta sama tylko raz z ziemniakami a raz z makaronem :( drugie dania trochę lepsze ale bez szału... ciezka ta szpitalna egzystencja :p

magda sz, lys, mamasia, Lady Savage, małaMyszka, Laura, AgaSad lubią tę wiadomość

r44n84s.png

Aniołek [*] 16.09.14 r. 12tc (9tc)

• Zetka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja patrząc na dziewczyny tutaj zastanawiam się czy nie lepiej zamiast torby wziąć walizke. I tak mam nadzieję że będę musiala się przepakować wiec chyba tak zrobię. Wygodniej i więcej miejsca.
    Ja chcę żeby Michaś jeszcze conajmniej 3tyg posiedział :) no i mógłby sie obrocic ta główka na dół. Albo mogliby mi powiedzieć ze cc wtedy i wtedy i byłabym spokojniejsza.
    Już nie mogę, czekam na obchod który trwa kilkanaście sekund :)

lys, małaMyszka, Cassie_DE lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia.b wrote:
    Witam :)
    U mnie w szpitalu nawet wiatraka nie ma... ale prysznic na szczęście też nie na monety ;) dowiedziałam sie dziś ze jak z dzidzia będzie dobrze wszystko - waga odpowiednia itp to rozlacza mnie od kroplowki już w tym tygodniu i jak dostane skurczy to cc od razu... nie spodziewalam sie ze to już może nastąpić ;) ale jeśli nie dostane skurczy to wracam jeszcze do domu :) a co do jedzenia to codziennie zupa ta sama tylko raz z ziemniakami a raz z makaronem :( drugie dania trochę lepsze ale bez szału... ciezka ta szpitalna egzystencja :p

Gosia a jakie Ty skurcze miałaś? Dlugo jesteś już w szpitalu? I jaka ostatnio miałaś wagę córci?
    Ja miałam 40-50% i raz tylko nospe dostałam. O żadnej kroplowce nikt nawet nie wspomniał.

O właśnie był obchod: wszystko dobrze u pań? To milej i spokojnej nocy.

Sorki, już wszystko wiem, doczytałam :)
    To mamy podobnie, tez główki u góry. U Ciebie 5dni starsza córcia :) u mnie Michaś na usg w pt na IP 2500-2660g.
    A jaka to jest odpowiednia waga?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 20:33

magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Ellena Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solidaryzuje sie z niespakowana torba ;)

I rowniez solidaryzuje sie z ochota na pasztecik i ogoreczka malosolnego.

Przeszla u Nas mega burza. Mam nadzieje ze nic bedzie lepsza niz poprzednia ale co z tego jakjutro znow upal :(

niecierpliwa, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

qb3co7ese836ar93.png
  • gosia.b Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka moja ważyła 2600 niecałe w dniu przyjęcia czyli we wtorek. Co do tej wagi to nie wiem dokładnie ale słyszałam, że ponoć 2800 jest już ok ;)

małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

r44n84s.png

Aniołek [*] 16.09.14 r. 12tc (9tc)

• mamasia Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    :) czyli nie tylko ja nie spakowałam jeszcze torby :D
    bo już myślałam, że tylko mi tak mozolnie to idzie :P
    Jeśli Cię to pocieszy to ja dopiero wczoraj się spakowalam :-) ale czułam, że synuś nie będzie się spieszył :-P

lys, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

ja dostalam pierdolca dzis , caly dom wysprzatalam na blysk - maz lezy w lozku i puka sie w czolo jak widzial mnie z odkurzaczem czy z mopem. Upocona okropnie jestem , stopy mam jak nadmuchane ... ale nie moglam odpoczywac w takim upierdzielonym mieszkaniu - dopiero teraz moge siasc i zaczac odpoczywac :)
    Ona czyżbyś chciała juz powitać Zosienke ;-)?

małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

Mnie też nosi. Wychodziliśmy do teściów, ale mój mąż sobie przypomniał, że musi pilnie zadzwonić. Tak stałam w przedpokoju i patrzę, że okno w kuchni jest brudne (mam świra z tymi oknami) i wykorzystując czas kiedy mąż rozmawiał umyłam okno. Starsza pani szła ulicą i prawie w żywopłot weszła jak zobaczyła mnie z brzuchem szorującą okno;) Teraz wróciliśmy i poleciałam po mopa, podłoga w kuchni i w przedpokoju umyta. Zaraz poskładam pranie. A później rozpakuję torbę do szpitala, żeby mąż ją spakował.

0na88, małaMyszka, Cassie_DE, Zetka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usiadlam na ose i boli! Piecze! Cholera wielką dupe mam skoro cala lawka wolna a ja akurat na nia musialam. :-(

lys, Paula_071, małaMyszka, Zetka, Laura, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    Ona czyżbyś chciała juz powitać Zosienke ;-)?

chciec byc chciala - ale nie zapowiada sie niestety ;-)

małaMyszka, mamasia, magda sz lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    chciec byc chciala - ale nie zapowiada sie niestety ;-)
    Witaj w klubie :-) w Sumie jeden dzień różnicy między naszymi tp, ciekawe która pierwsza powita maleństwo

0na88, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka1988 wrote:
    Usiadlam na ose i boli! Piecze! Cholera wielką dupe mam skoro cala lawka wolna a ja akurat na nia musialam. :-(

o jejku dobrze że nie jesteś uczulona.

małaMyszka lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka1988 wrote:

Jak jezdzilam na kolonie to usiadlam na baka zakopanegomw piachu... plaza dluuuuga i szeroka a moja mala wtedy dupa wycelowala tak ze mialam ja gigantyczna...

Lacze sie w bolu.

Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Laura Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Doczytałam Uff ale naprodukowałyście dzisiaj ;)

Ja też nie mam torby do szpitala spakowanej jeszcze, ale mam zamiar spakować się jeszcze w tym tygodniu.

A i odnośnie szpitala w którym będziemy rodzić to tam jest klima :) także będzie dobrze :D

Dzisiaj synek był mało ruchliwy jak nigdy, denerwowałam się strasznie, ale teraz już jest ok, rusza się jak zawsze :)

lys, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my z dzisiaj :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/68fa27d6fae3.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 21:26

Zetka, 0na88, Katarka, Agaata, mamasia, sylwucha89, rybka1988, lys, KasiaeN., Paula_071, maaadzik1207, Miru, AgaSad, Cassie_DE, Kkarolinaaaa, gosia.b, magda sz, aaaaga, apaczka, Ewa123, Maniuś, niecierpliwa, Y, Neyla, ainer85, Amberla, kasiuleek, Aga89, Aga89, bosa, witaminkab, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekna mamusia:)

Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
‹‹ 1623 1624 1625 1626 1627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ