SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula to niezly zapas tych badan, ja sie wkurzylam bo luxmed mi nie wpisal w wynikach ze byl z pochwy i odbytu i jest tylko z pochwy i powiedzieli ze i tak dadza mi antybiotyk. Zadzwonie do luxmedu nieh to poprawiaja
Ewa chca mnie trzymac do srody, ale jak tak ma wygladac ich opieka to ja sie jutro na zadanie wypisze bo ktg to jakis zart, jutro mam mocz i krew jak wyjda ok i jeszcze jedno ktg rano i badanie szyjki to sie wypisuje.
Zetka bierz te zastrzyki i bedzie dobrze.Ewa123, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Karolina twój oddzial porodowki prawie jak prywatny fajnie będziesz miała
Moja kuzynka tak samo określiła,ze jak w prywatnym szpitalu, bo podczas porodu wszystko się kreci wokół ciebie, u nas często jeżeli ktoś ma tutaj rodzine a mieszka daleko to przyjezdza przed porodem tutaj zeby tutaj urodzic.
No i moja prowadząca pracuje w tym szpitalu i mieszka 5min drogi piechotą od szpitala, wiec jak bede rodzic to kazała dzwonic i przyjdzie żeby być obok.
aaaaga, Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hehe lys małymi kroczkami ale do przodu - jeszcze tydzień - dwa i będziesz spakowana
Aaa Niecierpliwa myślałam, że nie masz jeszcze... a Ty już na wyższy level wkroczyłaś
hehe ja rozłożyłam na kupki bo będę pakowac się w 2 torby i na dziś wystarczy...
zaraz mąż wróci i pewnie będzie "opr"... no trudno, niech sam spakuje jak taki mądry ;P
w ogóle stw, że mój minimalizm chyba za bardzo mnie poniósł i mam za mało ubraneklys, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Paula to niezly zapas tych badan, ja sie wkurzylam bo luxmed mi nie wpisal w wynikach ze byl z pochwy i odbytu i jest tylko z pochwy i powiedzieli ze i tak dadza mi antybiotyk. Zadzwonie do luxmedu nieh to poprawiaja
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
gianna tak mozolnie, ale do przodu... jakby mąż był to by mnie spakował, on ma wprawę
co do ubranek to ja chyba z kolei na odwrót: myślę, że kupiłam za dużo 56 i 62 i pewnie się okaże, że Lily połowy nie ubierze bo wyrośnie, więc jesteś w lepszej sytuacji, bo zawsze możesz dokupić w razie potrzebymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8298d68fd585.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/89272aff9931.jpg
Co do pakowania torby, zrobiłam tak, że przygotowałam rzeczy, a mąż wsadził je do torby.. Ale dam sobie rękę uciąć, że gdybym go dzisiaj zapytała co znajduję się w środku to połowy rzeczy by nie wymieniłniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Nie, no właśnie chodzi mi tylko o poród i wymagania szpitali, więc nie będę robić tego po raz trzeci(robiłam przed ciążą i w ciąży).
A swoją drogą Ty nie musisz robić jakiś specjalnych dodatkowych badań w związku z cc?
Nie, raczej zadnych innych nie potrzebuje. W tym tygodniu bede sie widziec z ginem od ciecia to sie upewnie, ale położona ozadnych szczegolnych badaniach nie mowila. Tylko mocz+ morfo mają byc max 3dniowe.
Przyszly topy z h&m. Sa super jak ktos nie ma bardzo duzego biustu (ja mam teraz 85d, przed ciaza 70d), bo maja w srodku dodatkowy material z gumka i odpinany przod by nakarmic juniora. Nie trzeba wtedy nosić stanika, w sam raz na domowe warunki.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
5ylwia wrote:Ale super fotki
Co do pakowania torby, zrobiłam tak, że przygotowałam rzeczy, a mąż wsadził je do torby.. Ale dam sobie rękę uciąć, że gdybym go dzisiaj zapytała co znajduję się w środku to połowy rzeczy by nie wymienił
Moj maz nie widzi roznicy miedzy wkladkami laktacyjnymi, nakladkami na brodawki, a do majciochow to by mi wsadzil'podklad na lozkoLaura, AgaSad, Ewa123, magda sz, małaMyszka, Neyla, gianna88, 5ylwia, Aga89, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Nie, raczej zadnych innych nie potrzebuje. W tym tygodniu bede sie widziec z ginem od ciecia to sie upewnie, ale położona ozadnych szczegolnych badaniach nie mowila. Tylko mocz+ morfo mają byc max 3dniowe.
Przyszly topy z h&m. Sa super jak ktos nie ma bardzo duzego biustu (ja mam teraz 85d, przed ciaza 70d), bo maja w srodku dodatkowy material z gumka i odpinany przod by nakarmic juniora. Nie trzeba wtedy nosić stanika, w sam raz na domowe warunki.
dopytaj, bo wiem, że coś tam się robi do CC (układ krzepnięcia, elektrolity?)Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Opowiem Wam co u mnie, zrobili małej dziś szczegółowe badania wszystkie, głowy, nóg, serca, dziecko jak ma wszystko w normie i adekwatnie do swego tygodnia. Badania krwi i czegoś tam jeszcze na cukier, wyszły bardzo dobre, czemu ja mam rano cukier wysoko, za cholere nie wiadomo, czemu źle reaguje na insulinę i tu też archiwum X się kłania. Jedynie czego są pewni to to że nie widzą niebezpieczeństwa i mogę jutro iść do domu
Happy
lys, Aska87, mamasia, KasiaeN., gosia.b, Laura, la_lenka, psioszka11, Paula_071, sylwucha89, witaminkab, małaMyszka, kasiuleek, 0na88, Aga89, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Hej my znowu w szpitalu. Dostalam goraczki i prowadzacy gin kazal przyjechac narazie nie majom pojecia z kad ta goraczka. A ja mam dola ze po 3 dniach w domu znowu tu jestem...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magda z tym GBS w Luxmedzie to może Ci nie pobrali z odbytu? Bo oni to traktują jako osobne badanie - ja tam pobierałam, zapłaciłam za pochwę + odbyt 88 zł (i tak 10% taniej, szał)! Cena z kosmosu ale nie chciało mi się szukać taniej. W każdym razie trzeba zaznaczyć, że się chce i z pochwy i odbytu.
Lipcówki rozpakowują się na potęgęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:57
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:Hej my znowu w szpitalu. Dostalam goraczki i prowadzacy gin kazal przyjechac narazie nie majom pojecia z kad ta goraczka. A ja mam dola ze po 3 dniach w domu znowu tu jestem...
-
nick nieaktualny