SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Laura - a gdzie Ty będziesz rodzić? Bo pisałaś, że u Ciebie jest klimatyzacja i jestem bardzo ciekawa gdzie takie luksusy:)
ps. klima nie szkodzi maluszkom? Ja mam w mieszkaniu, ale mam obawy że dziecko przeziębie. Oby nie było upałów i żeby nie kusiło włączyć...
Dlatego też bardzo zależy mi żeby zostać na diecie bez insuliny bo tam nie ma diabetologa, gdybym miała insulinę już bym nie mogła tam rodzić.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Maaadzik-a ktos znajomy, moze z rodziny moze cie podwiesc???
Malamyszka- juz zalatwiasz chrzest??? Ja planuje po porodzie, jak wzglednie juz sytuacja ze mna i malutka sie unormuje.
Ja siedze na allegro i szukam poszewki na poduszke do karmienia i pasa poporodowego- z tym pasem to mam metlik i kompletnie nie wiem, jaki kupic....
zabka11 lubi tę wiadomość
-
mamasia wrote:
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
A i miałam napisać że cukier po leniwych wyszedł 110
Zjem sobie jeszcze kilka na podwieczorek a co mi tam
Leniwych nie jadłam od bardzo dawna....0na88, mamasia, Aska87, Y, małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Matko nie moge sobie dogodnej pozycji do siedzenia znalezc.....
Poduchga za plecami, nogi wyciagniete na pufie, a i tak niewygodnie...to kosc ogonowa boli, to brzuch....jak sie zsune nizej, to viezko oddychac, jak siedze prosto, to podbrzusze boli...
Wykoncze sie....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zabka - mi skóra złazi od niedzieli ale zlazło już to co najbardziej widać czyli tak dookoła stóp, teraz złazi pod spodem - pewnie jeszcze z 2 dni.
Mamasia super te pompony Twój chłop się nie zna i już..
A widzę że masz fajny fotel, ja własnie szukam czegoś i nie wiem czy kupować fotel czy jakąś małą sofę z opcją spania bo też by się przydała w pokoju.. muszę coś kupić bo nie mam gdzie karmić małego..mamasia, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Zabka - mi skóra złazi od niedzieli ale zlazło już to co najbardziej widać czyli tak dookoła stóp, teraz złazi pod spodem - pewnie jeszcze z 2 dni.
Mamasia super te pompony Twój chłop się nie zna i już..
A widzę że masz fajny fotel, ja własnie szukam czegoś i nie wiem czy kupować fotel czy jakąś małą sofę z opcją spania bo też by się przydała w pokoju.. muszę coś kupić bo nie mam gdzie karmić małego..dostaliśmy ja jak się wprowadzalismy ( dwa lata temu) od męża bratanicy a teraz akurat pasuje
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mamasia - a no właśnie nie byłam pewna.. fajna.. mi mąż marudzi że lepiej sofę rozkładaną żeby był pokój z opcją spania jakby np moja mama przyjeżdżała.. w sumie ma rację bo mamy tylko łóżko w sypialni i sofę w salonie i jak ktoś przyjeżdża to odstępujemy łóżko i śpimy w salonie i tak na dłuższą metę to nas zawsze męczyło..
-
Siedzę i się poce no masakra a jeszcze na jakies zakupy musimy jechać bo jutro na sniadanie to chyba szron z zamrazalnika zjem o matko nie chce mi się a maz sam to kupi coś czego nie zjem
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Siedzę i się poce no masakra a jeszcze na jakies zakupy musimy jechać bo jutro na sniadanie to chyba szron z zamrazalnika zjem o matko nie chce mi się a maz sam to kupi coś czego nie zjem
w mojej lodówce plus 20
zabka11, aaaaga, futuremama, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
mamasia - mój mąż twierdzi, że jak dziecko jest takim niemowlakiem to nie ma znaczenia czy to chłopiec czy dziewczynka, bo wszystko dla takich maluchów jest po prostu dziecięce:)
mamasia, 0na88, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Moim zdaniem nie, a kto ci takich głupot naopowiadał
-
Zamowilam taka poduszke klin: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b09d5b899872.jpg
I taka poszewke na poduszke rogal: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbfbdb3464cd.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 16:00
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość