SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie noc tragedia niby burza a duszno. I znow robi sie goraco. Ale aby dyo srody
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, dziekuje za troske. My jeszcze w dwupaku na szczescie i modle sie zeby tak zostalo do 4go chociaz. Maz jest w domu ale niestety lezy, siedzi. Wiec od rana podac sniadanie, leki, mycie zebow, umyc go, wyniesc siki bo sika do butelki itd. Wstaje raz dziennie o kulach do lazienki. Na tych moich opuchnietych girach to dramat. Jeszcze pies 3 razy dziennie. rodzina nam pomaga, robia zakupy, ale wiekszosc np umyc go musze sama. Najgorsze jest to moje przeziebienie, robilam inhalacje ale chyba jeszcze pogorszylam sprawe, bo w nocy mialam ataki kaszlu co 15 sekund. Myslalam ze bede dzwonic po pogotowie. Jestem zmeczona i nie spalam od dwoch dni. Maz tez, jest w nienajlepszym stanie psychicznym. Pomalu staramy sie ogarniac.
aaaaga, AgaSad, lys, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Idziemy do domu!Leon zdrowy bez zoltaczki:) Yupppppiiii;))))
0na88, aaaaga, niecierpliwa, Pulpecja, Ewa123, Zetka, gianna88, Amberla, Griszanka, Cassie_DE, AgaSad, mamasia, magda sz, KasiaeN., Paula_071, rybka1988, witaminkab, jesslin87, gosia.b, zabka11, Laura, Maniuś, Aga89, Katarka, Pati Belgia, Y, lys, małaMyszka, kasiuleek, bosa lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
niecierpliwa, 0na88, gianna88, Cassie_DE, kasiuleek, ekropka, maaadzik1207, magda sz, mamasia, chcebycmama, aaaaga, KasiaeN., Paula_071, jesslin87, gosia.b, 5ylwia, futuremama, zabka11, Laura, Maniuś, Lady Savage, Aga89, Katarka, Pati Belgia, Y, sylwucha89, lys, małaMyszka, Zetka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Amberla - ale masz nisko brzuszek
moj nadal na szczycie
To zdjęcie 4 czerwcaWiec pewnie jeszcze był nisko
Potem poszedł jednak trochę do góry. A zdjęcie było robione tego dna gdy myślałam że mi opadł... ale przecież po opadnięciu rodzi się do 3-4 tyg a już prawie sierpień
0na88, małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
ja wczoraj miałam wizytę i mały waży 3200g, czyli od ostatniej przybrał ok.100g. Zmartwiłam się, ale lekarz mnie uspokajał, że to są pomiary szacunkowe i ta granica błędu, która wcale nie jest mała...przepływy ok. Waga zgadza się z terminem porodu, a nie tak jak wcześniej wyprzedzała. No i pytałam lekarza - teraz pod koniec już mniej będą przybierać nasze maluchy.
Żadne znaki nie przepowiadały, że poród już...mój P niepocieszony, bo liczył na konkretną informację od lekarzaon już faktycznie w stresie, że będzie w pracy a ja zacznę rodzić i co wtedy. Ja optymistycznie podchodzę do sprawy - zdążymy
0na88, Cassie_DE, magda sz, mamasia, Paula_071, witaminkab, jesslin87, futuremama, zabka11, Laura, Maniuś, Lady Savage, Pati Belgia, sylwucha89, lys, małaMyszka, Zetka, kasiuleek, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Dobre, dobre - tylko na zegarku powinno byc za piec dwunasta :p Byloby o wiele bardziej wymownie.
Psioszka super, ze Leos zdrowy. Pierwsza podroz bedzie za Wami - teraz bedzie musial sie oswoic z nowym otoczeniem jakim jest Wasze mieszkanko
Ofka dzielna z Ciebie kobieta. Jeszcze na koniec ciazy taka kompleksowa obsluga meza. Jak mus to mus, wiem nie ma wyboru, ale podziwiam szczerze, ja dzis bez sil. Dobrze, ze masz jakakolwiek pomoc, bo chyba bys sie zajechala. Myslisz, ze do tego 4-tego mezu bedzie juz bardziej samodzielny?
Amberla, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Dobre, dobre - tylko na zegarku powinno byc za piec dwunasta :p Byloby o wiele bardziej wymownie.
Psioszka super, ze Leos zdrowy. Pierwsza podroz bedzie za Wami - teraz bedzie musial sie oswoic z nowym otoczeniem jakim jest Wasze mieszkanko
Ofka dzielna z Ciebie kobieta. Jeszcze na koniec ciazy taka kompleksowa obsluga meza. Jak mus to mus, wiem nie ma wyboru, ale podziwiam szczerze, ja dzis bez sil. Dobrze, ze masz jakakolwiek pomoc, bo chyba bys sie zajechala. Myslisz, ze do tego 4-tego mezu bedzie juz bardziej samodzielny?
małaMyszka lubi tę wiadomość