SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam moskitiery w oknach, żadnych much, komarów, latających kwiatów topoli, niczego
Właśnie popatrzyłam na prognozę pogody długoterminową - w tym tygodniu mam być fajnie 22-25, ale kolejny tydzień znowu po 30 stopni. Dziecko mi się chyba ugotuje w brzuchu;)Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Laura wrote:Żabko a jak wyparzałaś? bo ja nie wiem kompletnie jak to się robi :0
Na 5min zanurzylam we wrzątku, zgodnie z instrukcja dolaczona do laktatora
Ale mam mrowienie w piersiach....
I dzis zaczela luszczyc mi sie skora na stopach ( od srodowej aplikacji skarpetek).
Wracam do zelazka....nienawidze prasowac!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 10:16
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Hej kochane babeczki
KasiaEn teraz Ty mi znów ochotę robisz na buraczkiale co najciekawsze ja tez mam na dzis kopytka tyle, ze leniwe. Wczoraj narobilam za duzo, ze i dzis bedą i zupa botwinkowa
kocham ta zupke
Karolinaaaa no rozwalilas mniehehe muchy psychopatki
poprawiłam mi humor
Ja dzis do kościoła idę pytać o chrzest. Wiem, ze to wcześnie ale nasz polski kościół chrzci dzieci tylko w jedna niedziele miesiąca a ja nie pamietam w która a muszę rezerwacje w restauracji juz w poniedziałek robic bo ja chce w październiku chrzcic... Mam nadzieje, ze nie bedzie duzo ludzi, ze powyjezdxali do polski na wakacje bo dzis dość ciepło i żebym tak nie padła
A tak wogole to witam sie w 38 tygodniu. Ciaza odnoszona. Udało mi sie !!!!!!
My lokal już też mamy zarezerwowany. Teraz tylko menu jakieś ciekawe wybrać i luzik.
Zostanie tylko ubranko do chrztu do kupienia, ale nie podobają mi się te garniturki, bety itp chciałabym znaleźć coś takiego ten... Żeby nasz przystojniak był ubrany zupełnie inaczej niż normalnie.Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
ja po wczorajszej wizycie gosci nogi mam nadal jak frodo i bola jak chodze jakbym dwa wesela na szpikach przetanczyla... okropnosc.
wczoraj bylo 35 stopni a ja dostalam zapalenie pecherzanie do wiary ..
mam furaginum - wczoraj lyklam dwie tabletki - myslicie ze moge to brac ?
Dzis jade do mamy na obiad - a niech mnie porozpieszcza troche
milego dnia !
P.S malagosia - gratuluje !!!)
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej, Malgosia gratulacje
!
Stas ma kiepski wynik moczu...czekamy na wynik posiewu i usg nerek na pierwszym usg miał powiększony jakiś kanalik...i jest to do kontroli.
Dostanie tez koncentrat czerwonych krwinek bo jest bardzo blady...anemiczny.
No i musi szybciej przybierać.
Ciągle dostaje antybiotyk.
Wynik gazometrii świetny....radzi sobie sam z oddechem, Bogu dzięki!
Podobno jesteśmy już blisko domu...trwa doleczanie...tylko cierpliwości juz brak. Jutro Małym ma dwa tygodnie. Nie wiem kiedy zleciało.
Dostaliśmy juz skierowania do 5 poradni.
Ciągle sobie mowie... jeszcze kilka dni!
W środę mam imieniny może dostane najpiękniejszy prezent...szczęśliwe chwile we troje w domu!
Laura, KasiaeN., lys, Paula_071, magda sz, małaMyszka, apaczka, Lady Savage, mamasia, Zetka, zabka11, Maniuś, sylwucha89, Y, kasiuleek, Weridiana, gosia.b lubią tę wiadomość
-
I tak w ogóle witam się w 40 tc
Żeby jeszcze ta Nasza córcia zechciała jak najszybciej wyjść
Najlepiej dzisiaj
Martucha86, Laura, KasiaeN., maaadzik1207, lys, 0na88, magda sz, małaMyszka, apaczka, Lady Savage, Cassie_DE, zabka11, Maniuś, sylwucha89, Y, kasiuleek, Weridiana, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Kochana ja tez mam 19 dni
odliczamy razem
Na pierwszej stronie jest błąd w mojej dacie porodu
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Karolina - u mnie dzisiaj lały się mewy! Jest jedna taka nawiedzona, że jak zacznie drzeć dziób od 4 rano to przez cały dzień potrafi...
Muszę ją kiedyś nagrać.
Nawołuje resztę z dachu naszego bloku...
Psychiczna to mało powiedziane... -
Cześć dziewczyny!!!
W końcu chłodno, o matko jak się cieszę, nawet się nie spodziewałam, że kiedyś będę się tak cieszyć z chłodu w lipcu
U mnie dzisiaj nawet nie najgorsza noc, dosyć dobrze spałam, miałam jedną pobudkę po 4 nad ranem.
Rano się trochę zaczęłam martwić, bo wypłynęło mi sporo wodnistej wydzieliny, więcej niż normalnie i już mam schiza czy to nie wody się sączą. Sprawdziłam papierkiem lakmusowym i się nie barwi, no ale jakoś dziwnie
Martucha trzymam kciuki za Stasia, żeby wszystko było jak najszybciej dobrze i żebyście szybciutko wrócili do domku. Mam nadzieję, że dostaniesz prezent imieninowy!
Miłego dnia!małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Dziękuję. Jest taki kremowy, a czy wyraźną nitka czerwonej krwi to tez norma?
małaMyszka, Zetka lubią tę wiadomość
-
Witamy sie w dwupaku jeszcze
Z bzykanka dupa blada bo od antybiotyku piecze mnie tam...od wczoraj aplikuje lacibiosfemina.. mogli powiedziec o tym w szpitalu to bym brala od razu. Oby przeszlo po tym, dzis cala noc snilo mi sie ze seksilam sie z mezem w roznych miejscach..nad ranem to chyba mialam orgazm przez sen. W zasadzie ciagle mysle o jednym.. pipko zdrowiej!
Marta w takim razie wszystko na dobrej drodze,bede sie modlic o ta srode dla Was
Zetka ja po kazdym badaniu delikatnie plamie ale to szybko przechodzi.
Ale mi checi na buraczki narobilysciemałaMyszka, Lady Savage, Zetka, Hermiona, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Powodzenia z załatwianiem. Mam nadzieję, że u Ciebie pójdzie to lepiej niż u mnie.
My lokal już też mamy zarezerwowany. Teraz tylko menu jakieś ciekawe wybrać i luzik.
Zostanie tylko ubranko do chrztu do kupienia, ale nie podobają mi się te garniturki, bety itp chciałabym znaleźć coś takiego ten... Żeby nasz przystojniak był ubrany zupełnie inaczej niż normalnie.co do lokalu to my robimy dosc niekonwencjonalnie bo bede miala gosci I Polakow I Belgow. Restauracje wybralismy ze szwedzkimi stolami, wszystko tam jest. Od owocow morza, po rozne rodzaje mies I dania wegetarianskie, ryby, sushi, desery.... kazdy znajdzie cos dla siebie. Mozna jesc ile sie chce I to za stala cene od goscia
Co do ubioru to mam juz sukienke dla Roxannekupilam ja wczesniej bo nie moglam sie oprzec
a co do betu to tez u mnie odpada... jakis lekki bialy kocyk.
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Pati u nas będzie 8 osób plus trzylatka, więc kameralnie. Obiadek deser kawka spacer i po.
Coraz bardziej zastanawiam się czy proboszcz będzie pamiętał o tej niedzieli... Dwa tygodnie przed pójdę i wszystko załatwię..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 11:23
Pati Belgia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witam sie z Wami. Podczytuje Was, ale nie mam weny nawet pisac, do cc zostaly 3 dni, a ja juz jestem na skaraju wyczerpania nerwowego, od wczoraj znowu bardzo slabo czuje mala, tesknie za silnymi kopniakami i strasznie sie stresuje, co pare godzin podsluchuje serduszko i jestem juz klebkiem nerwow, tak juz bym chciala zeby byl wtorek i zgosic sie juz do szpitala
Malagosia gratuluje coreczki!
Miru jak tam, jutro stawiasz sie w szpitalu?
Zetka ja 2 dni po ostatnim badaniu plamilam, ale na szczescie przeszlomałaMyszka, Zetka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Witam sie z Wami. Podczytuje Was, ale nie mam weny nawet pisac, do cc zostaly 3 dni, a ja juz jestem na skaraju wyczerpania nerwowego, od wczoraj znowu bardzo slabo czuje mala, tesknie za silnymi kopniakami i strasznie sie stresuje, co pare godzin podsluchuje serduszko i jestem juz klebkiem nerwow, tak juz bym chciala zeby byl wtorek i zgosic sie juz do szpitala
Malagosia gratuluje coreczki!
Miru jak tam, jutro stawiasz sie w szpitalu?
Zetka ja 2 dni po ostatnim badaniu plamilam, ale na szczescie przeszlo
Witamy jeszcze z domu
Tak jutro stawiamy się w szpitalu. Od przedwczoraj czuje jakbym miała głowę w kroku. Wiem ze to nierealne albo zrobiło się rozwarcie i mały zszedł tak nisko albo nie wiem co... jak idę to czuje takie uderzenia a jak siadam to tak abym coś sobie wpychala. Skurcze co 15-20 minut w nocy co 5 min ale rankiem jest cisza.
mam nadzieje ze to cc jutro wykonają a nie będą czekać do wt bo ja od 3 tygodni śpię po 2 h. Tak mnie boli brzuch obojętnie jak leżę.
Póki co nie myślę o tym ze juz jutro mnie pokroja.
Boje się tylko tej igły ze będzie problem z wkluciem albo że będzie bolała. No i cewnika a lewatywa tommoże nie będzie potrzebna bo od tyg latam po 4-5 razy dziennie.KasiaeN., małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Pati u nas będzie 8 osób plus trzylatka, więc kameralnie. Obiadek deser kawka spacer i po.
Coraz bardziej zastanawiam się czy proboszcz będzie pamiętał o tej niedzieli... Dwa tygodnie przed pójdę i wszystko załatwię..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Myślałam że mnie to ominie bo od porodu było super... Ale przyszło, mam spadek nastroju.... Siedzę i rycze. Zaczęło się jak zobaczyłam Wcześniaki w inkubqtorach i zaplakana mamę jednego z nich. Potem zw moja matka nie chce mi przywieźć Pauli do szpitala bo za duże ryzyko i nie można, a teraz już o Wszystko. I jeszcze mnie matka wkurza o Wszystko. Masakra.
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość