SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Ewa GRATULACJE!!!!!!
I tak już będzie codziennie...
aż do końca miesiąca...
Paula nie będę Cię straszyć... Ja mam bóle okresowe już co 50 min... Trwają ok.12-15 oczywiście nie ciągiem, ale może z minutę czy dwie... Przez 15 minut
A na koniec odczuwam ukłucie w szyjce...
A ja mam ciągiem, ani na chwilę nie przestaje boleć, ale żadnych skurczy. Idę zaraz pod prysznic, może rozluźnią mi się mięśnie.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
lys wrote:Odnośnie cudownego działania Sab Simplex. Okazuje się, że nie ma w tym nic cudownego, kwestia dawkowania/stężenia. Polecam dla zainteresowanych:
http://tatowymokiem.blogspot.com/2014/08/sab-simplex-kontra-espumisan-bobotic.html
http://farmamama.blogujaca.pl/tag/bobotic-forte/
Właśnie mąż też znalazł ten artlys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:A ja mam ciągiem, ani na chwilę nie przestaje boleć, ale żadnych skurczy. Idę zaraz pod prysznic, może rozluźnią mi się mięśnie.
jesli przepowiadajace to mina albo zelzeja
zabka11 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ewa piekne wiesci
Amberla czytac, ze czujesz sie tak swietnie, to miod na serce. Wszystko mozna zdzialac
Cassie widzisz wszystko zalezy od tego z jaka polozna masz do czynienia. Tak jak napisala Amberla po pierwszym porodzie zle ja poinstruowali, przy drugim miala doswiadczenie, choc nie wspomniala o tym, czy inna technike podpowiedziala jej jakas polozna, czy doradca laktacyjny. Ja uwazam, ze trafilam na swietna osobe i dzieki niej jestem spokojna, ze i rozkreci sie laktacja, i karmienie do tygodnia powinno sie ustabilizowac. Wszystkie kolezanki, ktorymi sie zajmowala bezproblemowo karmily piersia i zadna na nia zlego slowa nie powiedziala. A jak dziewczyny wracaly ze szpitala i fdokarmialy mm, to podczas wizyt patronazowych pomogla im skorygowac bledy, po kilku dniach cwiczen KP stalo sie przyjemnoscia. Wiec nie ma co wyrokowac i generalizowac... I tak wiem, Ty polozna pogonilas po.pierwszej wizycie - nie wzbudzila Twojego zaufania i tyle.
Magda Sz ten Twoj maz to duze dzieckoA w jakim celu zrobil dziure w parkiecie? Bedzie cos mocowal, czy to w celach przetestowania nowego sprzetu?
Ja tez czekam do 10-tego , co by porodowki sie rozluznily. Ale nie wiem czy moje dziecko bedzie chcialo tyle czekac. Mam nadzieje, ze doczeka do wizyty 4-tego sierpnia
Dobrej nocki dziewczynkimałaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:A ja mam ciągiem, ani na chwilę nie przestaje boleć, ale żadnych skurczy. Idę zaraz pod prysznic, może rozluźnią mi się mięśnie.
-
Ewa, gratulacje
Z bolami okresowym ja około 2-3tyg temu też walczyłam. Bolało czasami mocno kilka godzin. Raz w nocy w szpitalu dopiero po zastrzyku przeszło. Nospa nie pomagała.
Czy Wasze dzieciaki tez mniej aktywne? Czuję ze lekko się porusza, czasem wygina i napręża ale mniej niż tydzień, dwa temu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 21:58
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
oj dziewczyny czyzby jednak u was cos sie zapowiadalo ?
jak nie chcecie to ja z checia bole przejme od was !!
wczoraj byl seksik moze cos sie ruszy, dzis meza nie ma poki co jest w pracy wiec dzis juz nic nie bedzie bo za pozno wiec jutro jedynie, a jutro planuje intensywny dzien z myciem podlog itp. moze to mi pomoze ?Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Ewa, gratulacje
Z bolami okresowym ja około 2-3tyg temu też walczyłam. Bolało czasami mocno kilka godzin. Raz w nocy w szpitalu dopiero po zastrzyku przeszło. Nospa nie pomagała.
Czy Wasze dzieciaki tez mniej aktywne? Czuję ze lekko się porusza, czasem wygina i napręża ale mniej niż tydzień, dwa temu.Zetka lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:a wiadomo skad te bole ?
Właśnie nie wiem. Wcześniej miałam ale mniejsze. Do jutra z tego powodu biorę duphaston, od niedzieli ciąża donoszona wiec mam odstawić.
Może tak po prostu mam, choć w pierwszej ciąży nie pamiętam, pierwsze bóle to porodowe były nawet BH nie miałam albo nie zauważyłammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Ewa, gratulacje
Czy Wasze dzieciaki tez mniej aktywne? Czuję ze lekko się porusza, czasem wygina i napręża ale mniej niż tydzień, dwa temu.Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ewa gratulacje!!
no dziewczyny spinać tyłki i rodzić! pełnia dzisiaj
a ja idę spać, bo mi dzisiaj mycie okien, pucowanie podłogi, i odkurzanie nie pomogło ;/ nie ma wyjścia trzeba będzie się w pon stawić na patoli i znowu czekać na ich łaskę kiedy zechcą wywołać mi poród.
goodnight ladiesZetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Zetko mój ostatnio od kilku dni zrobił się bardzo aktywny, wcześniej ruszał się co dwie albo godzinę a teraz to prawie non stop. Czasami tak się wierci że aż brzuch boli w pewnych miejscach.
Właśnie czytałam wcześniej ze pisałaś ze Twój odwrotnie. Ech te dzieciaczki nasze kochane
Mój ospaly może dlatego że ja po tych tabsach na zbicie ciśnienia tez ciągle śpię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 22:09
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Właśnie czytałam wcześniej ze pisałaś ze Twój odwrotnie. Ech te dzieciaczki nasze kochane
Mój ospaly może dlatego że ja po tych tabsach na zbicie ciśnienia tez ciągle śpię.małaMyszka, Cassie_DE, Zetka lubią tę wiadomość