SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszko. Ja pojechałam w poniedziałek do,szpitala właśnie ze skurczami co 5 min. I tak sie zapisały. Po dwóch godzinach akcja sie zatrzymała... Trzymam kciuki, żeby u Ciebie sie rozkręciło...
Ja jestem i czytam ale jestem zirytowała i wymęczona tymi codziennymi skurczami i nie chce psuć atmosfery na forum...małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Z tym odbijanie to i my mamy problem.Nie bardzo chce odbijać,nosimy go i czasami nic.A jak nie odbije To później dużo ulewa i się męczy.Macie jakieś sposoby na to?
Ofka Ty to jesteś zuch dziewczyna!
Hey. Mi polozna doradzila zeby ponownie go polozyc poziomo ale by glowka byla ciut nizej niz nozki i po chwili pionizowac. No i jak za pieewszym razem nie odbil Blazko to za drugim juz raczej rak.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
W szkole rodzenia mówili o odbijaniu, że nie ma sensu czekać dłużej niż 10 min i że nie każde dziecko odbija. Pokazywali też, co mnie zdziwiło, że odbija się dziecko leżące brzuchem na ramieniu albo leżące przełożone przez kolana, a nie pionowe, jak mi się wydawało.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Idę spać. Jakby coś to będę pisać...
Ale spokojnie ... Mały wyjdzie tak czy inaczej... Innej opcji nie ma niestety hehe hehe hehe hehe hehezabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyProszę o kciuki, jutro mam miec cc z racji slabych przeplywow, mala wazy kolo 2500. Denerwuje sie bo to tak szybko sie toczy
zabka11, bosa, 5ylwia, lys, Ewa123, Laura, Maniuś, Neyla, małaMyszka, Pati Belgia, mamasia, sylwucha89, magda sz, witaminkab, Aga89, futuremama, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Y wrote:Proszę o kciuki, jutro mam miec cc z racji slabych przeplywow, mala wazy kolo 2500. Denerwuje sie bo to tak szybko sie toczy
Mocno trzymam kciuki!
Karolina - moj maz ze skornym paciorkowcem meczy sie juz ktorys miesiac, pomimo brania antybiotykow doustych i skornych. Ja bym na Twoim miejscu wolala wziac profilaktycznie antybiotyk zeby dziecka nie zarazic.
Ale mnie wnerwili z pracy. Postanowione, w ciagu tygodnia skladam papiery na doktoranckie i mam nadzieje na macierzynskim napisac prace. Dostalam mega motywacji.
Magda, Malamyszka jak wasze magisterki?bosa, Y, małaMyszka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja mialam dzis wizyte kontrolna i malemu cos spadalo tetno -owinal sobie brzuszek pepowina i gdzies uciskal,wiec odeslal mnie lekarz do szpitala.pojechalam do najblizszego,a nie tego ktory mialam w planie.przelezalam 4h pod ktg.ponoc wyszlo ok-ciezko uzyskac informacje,niestety
w szpitalu takie oblozenie,ze nie maja czasu i to mnie martwi...nie ufam im.a moj lekarz od jutra na urlopie
zla jestem bo mialo byc inaczej!bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Y wrote:Proszę o kciuki, jutro mam miec cc z racji slabych przeplywow, mala wazy kolo 2500. Denerwuje sie bo to tak szybko sie toczy
Na pewno wszystko będzie dobrze! Jesteśmy z Tobą :-*
Y, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Malamyszka- mocno trzymam kciuki za postepy w akcji!!
Ainer- jak sytuacja u ciebie??
Y- wiem, ze latwo sie mowi, ale bedziue dobrze wszystko!!
Ja sie z ledwscia wykapalam, tak mnie boli krocze, jutro rano planujevrano pedicure i gotowanie, aby zdazyc przed upalem.potem ksiazka i lezenie przed wiatrakiem.
Przespanej nocki babolki!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 23:46
Y, Laura, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jest sukces
dziś laktator elektryczny poszedł w kat, bo Malutka pięknie ssie pierś
przekonała sie do cyca mamy
także niecierpliwa nie poddawaj się, ja wiem co czujesz, bo to wiszenie na laktatorze mnie też dobijalo. Gratulacje Ofka
tez znam te uczucia o których piszesz, to niesamowite jak kocha się te 50 cm!
lys, Y, zabka11, niecierpliwa, Laura, małaMyszka, Paula_071, magda sz, witaminkab, bosa lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Dziewczyny trzymam kciuki!!!
U nas noc przespana z kilkoma chwilowymi skurczami na poziomie tańczenia nóżkami.
Teraz jakoś mocniejsze są skubane. Dzisiejszy dzień będzie pełen wrażeń. Nadal są co 5 min także spokojnie jak na wojnie. Nic pochopnie, wszystko z głową.
Wczoraj jak była u mnie koleżanka, to nagle rozdzwonił się telefon i każdy "wprasza" się na kawę. Może to wykorzystam i dzień szybciej zleci.
Mój kochany synuś słucha się mamy i wyjdzie tak jak było ustalone. Piątek 7 będzie z nami... Tak mi się wydaje... Wziął to sobie do serduszka...Laura, zabka11, Pati Belgia, Paula_071, Malagosia, mamasia, witaminkab, Maniuś, Neyla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Siemandero,
Futermama dzisiaj nasz termin poroduJak sie czujesz, jakies symptomy? Czy cisza jak u mnie?
Az trudno uwierzyc, ze minelo juz pelne 40 tygodni od dnia transferu. Nic sie nie zapowiada, zeby Karolek spieszyl sie na swiat. Wczoraj na wieczor mialam nieco silniejsze bole okresowe, ale od rana nic, absolutna cisza.
Swoja droga na dzien dzisiejszy w kalendarzu wszystko idzie sprawnie, zadna z nas sie nie "przeterminowala", dziewczyny rodza przed terminem albo max dzien po.
Czyzbym miala byc pierwsza czekajaca ciut dluzej?Jak zaczeka do srody, to bedziemy razem obchodzic urodziny
Malamyszko trzymam kciukiAiner, jak u Ciebie sytuacja sie rozwinela? Mam nadzieje, ze juz tulisz maluszka i brak Ci czasu dla forumowych ciotek
Milego dnia dziewczynkiPati Belgia, małaMyszka, lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Myszko my mamy ustalony termin z synusiem na 15-go
Tata tak chce a i mama się zgadza
W zasadzie to już wszystko mamy dla Dominisia, poprane i dzisiaj ostatnie prasowanie i wszystko gotowe
W niedziele chcemy zrobić jeszcze sesyjkę brzuszkową bo 15-ty już tuż tuż!Paula_071, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość