SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedstawiam wam Laurkę
http://iv.pl/images/16730634427354502493.jpg
http://iv.pl/images/60361825802495371882.jpg
I z jęzorkiem
http://iv.pl/images/76169633802310262206.jpgLaura, Paula_071, lys, jasmine89, apaczka, niecierpliwa, magda sz, Lady Savage, Aska87, sylwucha89, zabka11, Agaata, aaaaga, Aga89, Maniuś, 5ylwia, futuremama, witaminkab, justyna14, Weridiana, kasiuleek, bosa, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Już mnie odłączyli od ktg i miałam iść w końcu coś zjeść przyszedł lekarz i stwierdził że chyba się coś zaczyna bo ma co 3,5 min i mam zostać na porodowce! Oszalec można!!!
Laura, lys, ekropka, zabka11, futuremama, bosa, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Przedstawiam wam Laurkę
http://iv.pl/images/16730634427354502493.jpg
http://iv.pl/images/60361825802495371882.jpg
I z jęzorkiem
http://iv.pl/images/76169633802310262206.jpgi te włoski
Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa - super, wierzę w Ciebie:)
Byłam w szpitalu umówić się na cc. Generalnie dziki sajgon - tyle rodzących, że szok, brakuje łóżeczek/wózeczków dla dzieci. Lekarz powiedział, że o ile matkę można położyć na innym oddziale to dziecko musi być przecież w tym wózeczku. W poniedziałek otwierają Brochów, więc może się poluzuje - oby. I właśnie z tą nadzieją uzgodniliśmy termin cc na 14.08.2015Jak mnie szybciej złapie to będzie szybciej operował, ale mój maluch się mocno wycofał, rozwarcia nie ma, szyjka długa, łożysko nie ma zwapnienia. Bardzo mnie to cieszy, bo dać się kroić w taki upał to dla mnie masakra.
lys- ale zleciało, widzisz udało Ci się doczekać z porodem na powrót męża:)lys, niecierpliwa, Laura, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula udało się doczekać i w zasadzie to się teraz nie zdziwię, jak mała nie będzie się śpieszyć i jeszcze po terminie urodzę. Taki psikus nam zrobi
Też mam nadzieję, że jak otworzą Brochów to zrobi się w końcu luźniej na porodówkach.Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
katarka Laurka jest cudna:) i te włoski..
A swoja droga to ciekawa jestem jaki kolor włosków będzie miała moja córa. Ja jestem brunetką, a mąż blondyn.. pierwszy syn urodził się blondynkiem.. zresztą cały wyglądał jak miniaturka swojego tatyi jedyne co miał po mnie to odstające uszy
ciekawe jak będzie teraz
mam nadzieję, ze już niedługo się przekonam
nie mogę się doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 16:19
Katarka, jasmine89, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Katarka cudo:) te włoski i języczek
języczek jest the best
oczywiście popłakałam się widząc te zdjęcia
ah te hormony
Lys czyli od jutra będzie Cie mało na forumdomyślam się że będziecie nadrabiać z mężem
Nie daj nam umrzeć z ciekawości i odezwij się
Kurdę prawie 2 tyg próbuje wyjaśnić sprawę z moim GBSem na wyniku nie jest napisane że z pochwy i z odbytu i tylko z pochwy. W szpitalu chcą mi przez to podać antybiotyk a mam już dość antybiotyków na najbliższe kilka lat... Luxmed nie potrafił tego ogarnąć, na maile z formularza zero odpowiedzi, dziś dzwoniłam do placówki to też nie wiedzieli co zrobić, dzwoniłam do diagnostyki to samo...w końcu zadzwoniłam do lekarza i powiedział żebym do niego na dyżur wpadła jutro to mi dopisze z pochwy i odbytu i postawi pieczątkę- mam nadzieję że nie będą czepiać się w szpitalu.
Chcieliśmy teściową zaprosić do nas bo miała urodziny, kupiliśmy jej prezent no i chcieliśmy jej pokoik pokazać itp. ale zaczęła wymyślać że musi posprzątać w domu, czy jakieś malowanie i że może pojedzie na wieś do brata itp...dodam jest na urlopie. No nic miło..wcześniej tak gadała że będzie mi pomagać, że nigdzie nie jedzie na urlop bo mogę urodzić, aż się przestraszyłam że aż nadto jej będzie ale chyba jednak dalej ta sama strategia..
Katarka, lys, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Najadlam sie masakrycznie...co ja mowie: nazarlam sie!!!
Zrobilam dwie zapiekanki makaronowe: jedna z feta i szpinakiem, druga z miesem mielonym i cukinia.narovuilam tyle, ze jeszcze przez dwa dni to bedziemy wyjadac
Potem maz rozkrecil okap w kuchni, bo cos szwankowal i w zwiazku z tym mam mase sprzatania...odkryly sie zakamarki w kurzu i tluszczu, czesciowo juz umylam, reszta czeka...
Jakies skurczyki nadal czuje, co poltorej godziny, ostatnie dwa co godzine.magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja na rano o 8 jem kanapke z szynka, potem o 10 serek wiejski ziarnisty z garscia malin i polowka banana, obiad ziemniaki i gotowane miesko, lub ryz i pulpety, raczej to ci do tej pory jadlam, na kolacje dwie kanaoki z szynka serem lub jajkiem. CAsami jem drozdzowke, kawalek ciasta, lub kruche ciastka. Unikam tylko kapusty, papryki, fasoli, cytrusow i kalafiora, po za tym jem wszystko. A i kakako nie pije
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Paula udało się doczekać i w zasadzie to się teraz nie zdziwię, jak mała nie będzie się śpieszyć i jeszcze po terminie urodzę. Taki psikus nam zrobi
Też mam nadzieję, że jak otworzą Brochów to zrobi się w końcu luźniej na porodówkach.
Dzisiaj na Borowskiej kładli po porodzie na nefrologii, więc tam też średnio ciekawie.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
powiedzcie czy moglo mnie przeczyscic po burakach?jadlam wczoraj okolo 14 salatke z buraczkow i cebuli surowe(ale codziennie jem przynajmniej jednego buraka bo anemia)i musze przyznac ze dzisiaj rano po przebudzeniu napadlam mojego b. no i, wiecie...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magda- moja tesciowa jest taka sama-mocna w gebie. Tak gadala jak to bedzie pomagac jak bede w ciazy,a pod koniec ciazy bedzie pomagac przy urzadzaniu itp. Ile pomogla? ..nic!
Do 25tygodnia to ja jej pomagalam w sklepie,potem juz sie zbuntowalam,a w ubiegly czwartek byly jej imieniny to robilam salatki bo dzwonila czy bum zrobila,a no i jak mielismy ten pogrzeb pod koniec czerwca to tez robilam jej 2 ciasta,a z jej strony o jakiejkolwiek pomocy to pomarzyc sobie moge,a najlepsze jest to ze kazdy mysli jaka to ona zalatana i pomocna. Na te imieniny nic sama nie zrobiasalatki ja,ciasta kuzynka,miesa taka ciotka,a jak ludzie mowili ze "ale sie narobilas" to ta przytakiwala
no szlag trafia wszystko przypisuje sobie
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa- super ze w poradni wam pomogli:) teraz bedzie tylko lepiej!
Jasmine- jak nam zazdroscisz upalow to ja sie chetnie z toba zamieniena te 20 stopni i deszcz
Aga- faceci chyba reaguja na stres i to sa ich ostatnie chwile wolnosci....pogadaj z nim, powiedz dokladnie to, co napisalas nam...oby zrozumial.
Griszczanka - u mnie len gdzies sie schowal i codziennie wymyslam sobie jakas robote...stawiam wiatrak i jadde ze szmatajasmine89, Aga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zabka za wczesnie sie"pochwalilam" juz dawno po deszczu i 25;p a ja siedze w kibelku i wyjsc nie moge;)na dodatek sie naczytalam ze po mojej dzielnicy i sasioednich chodza jakies typy co sie podaja za wodomierzy czy cos, a tak naprawde wyciagaja pistolety i zabieraja wszystko co kosztowne, a ja do siodmej(osmej polskiego czasu)samiutenka w domu
małaMyszka lubi tę wiadomość