SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale zleciało
Oto ostatnie zdjęcie w dwupaku
Ja i Zuzia na 2 dni przed porodem
Weridiana, psioszka11, magda sz, Kkarolinaaaa, zabka11, Neyla, Pati Belgia, mamasia, lys, Laura, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja mykam do łóżka oczywiście ;/ przychodzi 17 i skurcze się pojawiają co 5-7 min, jeszcze wezmę sobie ciepłą kąpiel może dziś w końcu urodzę. Bo 4 noc nie przespana z rzędu przez skurcze straszaki troszkę mnie irytuje
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Ja mykam do łóżka oczywiście ;/ przychodzi 17 i skurcze się pojawiają co 5-7 min, jeszcze wezmę sobie ciepłą kąpiel może dziś w końcu urodzę. Bo 4 noc nie przespana z rzędu przez skurcze straszaki troszkę mnie irytuje
Znam to...u mnie tez punkt 17 i skurczyki. Dzisiaj zakończyliśmy zajęcia w SR...dostałam zaświadczenie i już oficjalnie mogę rodzićNasza położna prowadząca śmiała się, że jako grupa wszyscy ładnie się w kupie trzymaliśmy (niektóre pary już 40tc). Oby to ona odbierała naszą Julcie...jest rewelacyjną babką
Ciekawe kto dzisiaj się rozpakuje?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Moja kicia zareagowała super na bobasa. Obwachala i olewa. Czasem sobie z dystansu obserwuje, jest zaciekawiona, ale nie jakoś nadmiernie. Staramy się nadal poświęcać jej dużo czasu żeby nie czuła się pokrzywdzona. Chyba troszkę jest zazdrosna bo odkąd jest mała to zrobiła się jeszcze bardziej przytulasta niż była wcześniej. Dziś była u nas położna. Moja kluseczka przytyla w tydzień 400 gram na cycu tylko. A ssie nie dłużej jam 10 minut podczas jednego karmienia wiec nie wiem jak to możliwe. No ale oczywiście się ciesze, ze robi masę
Hermiona, lys, Neyla, magda sz, niecierpliwa, Laura, kasiuleek, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Niecierpliwa ale słodki uśmiech
moja to uśmiecha się tylko po jedzeniu przez sen, jak ma pełny brzuszek
ciekawe kiedy zaczną się jakieś większe interakcje z maluszkami, kiedy będą bardziej świadome otaczającego świata. Moja córeczka to póki co taki ssaczek gluptasek - je, siusiu, kupka, wrzask
niecierpliwa, zabka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Patryk urodził się dzisiaj o 14.42 przez cc. 3060 g, 53 cm 10 pkt. Jest cudowny!!
0na88, Neyla, psioszka11, Lady Savage, mamasia, lys, maaadzik1207, magda sz, niecierpliwa, Paula_071, witaminkab, Laura, Maniuś, Hermiona, jesslin87, zabka11, kasiuleek, Weridiana, Ewa123, futuremama, aaaaga, Aska87, bosa, Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moja kotka podczas mojej nieobecności prawie w ogóle nie jadła, non stop sterczała przy drzwiach i miauczała. Jak wróciliśmy razem z Lily to kot był zaabsorbowany moim powrotem i zaniepokojony dzieckiem. Od razu po wejściu postawiliśmy fotelik na podłodze, a ja poszłam do kotki się przywitać, tak się tuliła i mruczała, jakby mnie co najmniej miesiąc nie było. Cały czas spoglądała na Lily i bała się podejść, postawiła ogon jak choinkę i małymi kroczkami, zachęcana przeze mnie podeszła do fotelika i zaczęła obwąchiwać. Pierwsze godziny była cały czas w pobliżu czujnie obserwując małego człowieka, który pojawił się w naszym domu i jednocześnie bardzo domagała się pieszczot. Nadal spogląda z zaciekawieniem na Lily, widać że jest troszkę zazdrosna, stara się zwrócić na siebie uwagę, rozkłada się koło nas co chwilę, żeby ją głaskać po brzuchu, cały czas ociera o nasze nogi, przychodzi robić baranki. Aż taka milusia to ona nigdy nie była. Najważniejsze, że nie ma negatywnego nastawienia do dziecka, bardziej jest ciekawa, kto to taki i co on tu robi
niecierpliwa, Laura, Hermiona, Weridiana, ainer85, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Podczas zabiegu okazało się ze odklejalo się łożysko co zaskoczyło cały zespół bo nic na to nie wskazywało. Stąd to plamienie..
ciągle leżymy w zneczuleniu ale rana juz boli.. na Kamieńskiego młyn i przepełnione, nikt mi nie przystawil małego do piersi co mnie trochę martwi..Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
To druga doba a ja mam tyle pokarmu ze moglabym wykarmic wszystkie dzieci na Klinikach. Zaczynaja bolec mnie sutki. Nakarmilam malego i oddalam poloznym. Ide spac, chociaz rana ciagnie. Dobranoc
Moj maluch jest taka kruszynka, ze szok. Duzo śpi, je i tak w kolko. Jest przegrzeczny!
AgaSad- gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 22:30
psioszka11, Neyla, lys, Weridiana, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Aska tez juz zaczęłam się zastanawiać nad Krakowem, ale nie uśmiecha mi się to w ogóle. Mąż na szczyt sezonu w pracy a zanim do mnie by dojechał. No chyba że doczekam terminu to będzie na urlopie. Ale nie dość ze w szpitalu to świadomość, że nie za blisko do domu. Mam nadzieję że nie będę żałować jeśli się nie zdecyduje.
Ordynator mówił ze robią zzo z przyczyn medycznych. Ma ktoś pojęcie jakie ma być wskazania medyczne?małaMyszka lubi tę wiadomość