SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
5ylwia- gratulacje!!!!ale twoj synek punktualny!!!
czekamy na szersza relacje jak juz dojdziesz do siebie.
Aga- przezazajace jest to, ze nawet lekarz sie nie spodziewal...na szczescie podjeli dobra decyzje z tym cc i wszystko sie szczesliwie skonczylo.
Ja od 20 drzemalam,przewalajac sie .z boku na bok...pol godziny temu zwloklam sie pod prysznic i z powrotem do lozka.
Moze teraz uda sie zasnac.
Jutro tradycyjnie rygluje sie w domu, maz z julcia planuja basen. W niedziele za to planuje zakupy z julcia i mezem- musze corce kupic balerinki na wrzesniowe wesele i stroj jednoczesciowy na basen do szkoly.
Moze taki maraton po CH cos ruszy, sama bym sie nie wybrala w obawie ze nagle mnie zlapie, a tak bede z obstawa w razie czego
Achhhh i witam sie w 40 tyg ciazy.....Klara slyszysz?masz max 7dni i moj brzuch zacznie protestowac!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 03:45
magda sz, Laura, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Żabka emocje opadną to może napiszę
teraz nie chcę nikogo straszyć bo każdy poród jest inny i najważniejsze to pozytywne nastawienie! Powiem tylko, że mój malutki jakoś bocznie się ustawił w dodatku był okrecony pepowina i przez to rodziłam wieki w okropnych bólach i też zostałam nacieta.. Była przy mnie mama i mąż
czasami mnie bardzo denerwowali ale gdyby nie oni chyba nie dałabym rady! Widok maleństwa wynagradza wszystko! Także za kolejne rodzące bardzo trzymam kciuki!
niecierpliwa, magda sz, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam się w dniu TP... objawów zbliżającego się rozwiązania zero, do tej pory nie wiem nawet co to skurcz... więc powoli nastrajam się psychicznie, że 22.08 idę na patologię
Serdeczne gratulacje dla wszystkich nowych Mamuś, dużo zdrówka dla Was i Waszych pociechDzieciaczki są cudowne - rozpływam się patrząc na foty tych małych słodziaków!
Trzymam kciuki za następne Mamusie i szybkich, lekkich porodów życzę
niecierpliwa, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Sylwia gratulacje
ale punktualnie, normalnie szok
Ja cala noc przespalam, tyle ze brzuch boli, od dwoch dni nie moge sie wyproznic, wczoraj pytalam sie poloznej czy jakies czopki mam kupic, powiedziala ze w sumie to moge sobie zrobic domowa lewatywe to moze przy okazji i akcja sie rozkreci. Wczoraj jeszcze nie myslalam o tym ale chyba nie mam wyjscia. Pierwszy raz w ciazy mam zatwardzeniezelaza juz nie biore 3 tyg. Duzo owockow i co. Juz wiem co czujecie, nie myslalam ze to takie bolesne. Wiec dzis enemka pojdzie w ruch jak po sniadaniu nic sie nie zadzieje.
Jaki glupi horror wczoraj ogladalismy sinserity? Czy jakos tak, dawno nic tak glupiego nie widzialam...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
5yliwia- gratulacje
Dzisiaj czuje sie super, prawie w ogole nie ciagnie mnie rana. Ale chyba nawal sie zbliza. Tu jest tyle kobiet ktore nie maja pokarmu, chyba im zaproponuje swoje;)
Czy to jest normalne, ze moje dziecko ma 3 dobe a tylko 2 razy zaplakalo? Jestem w szoku jaki jest grzeczny. Tylko nie wiem po kim?:pmamasia, lys, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Witajcie
Mnie tak strasznie boli krzyz cala noc i teraz, ze ledwo laze.
Do tego wlasnie w toalcie zobaczylam na wkladce takie brozowawe plamienie, przy podcieraniu sie to samo. W przyblizeniu wyglada to jak koncoweka okresu.
Czyzby to czop czy cos innego ????od wtorku mi czop odchodzil jako taka przezroczyto- zolta galaretka.... A dzis to plamienie...kurcze nie wiem czy jechac na IP czy jeszcze poczekac??????
Po tym plamieniu AgaSad boje sie i nie wiem co robic.
Skurczy jako takich nie czuje, tylko ten ciagly, tepy bol krzyza....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 08:13
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A jak wasze biustonosze do karmienia? U mnie kompletny niewypal. W zebrach mam juz tyle co przed porodem czyli 75 (10cm mniej niz w ciazy), a piersi mam chyba z 2 rozmiary wieksze. Jak tylko wyjde ze szpitala bede musiala isc do sklepu. Dobrze ze kupilam jakies tanie, bo przynajmniej mi kasy tak nie szkoda.
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Psioszka od wczoraj podaje Julce delicol i odnioslam wrazenie, ze z brzuszkiem juz zdecydowanie lepiej, ale dzis rano kolejny problem, to co wczoraj u Was, nie moze zrobic kupki. Ostatnia byla wczoraj wieczorem, teraz probuje spac, ale widze jak stara sie cisnac, ale nic nie idzie
-
Dzień dobry Wszystkim!
5ylwia Gratulacje!
Dożo zdrówka dla Was
15ty dzisiaj, w nocy pobolewał mnie brzuch ale teraz jest ok.
Tata z synkiem już po rozmowie porannej
Ciekawe czy Dominiś posłucha Taty?? Cały dzień przed nami
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:5yliwia- gratulacje
Dzisiaj czuje sie super, prawie w ogole nie ciagnie mnie rana. Ale chyba nawal sie zbliza. Tu jest tyle kobiet ktore nie maja pokarmu, chyba im zaproponuje swoje;)
Czy to jest normalne, ze moje dziecko ma 3 dobe a tylko 2 razy zaplakalo? Jestem w szoku jaki jest grzeczny. Tylko nie wiem po kim?:p
Paula ja mialam to samo, w szpitalu w ciagu dnia Julka nie plakala, na noc oddawalam do poloznych, a jak wrocilismy do domu i przyszla noc to zaczal sie koncert. Przez pierwsze 2 tygodnie, w ciagu dnia praktycznie nie plakala, a od daty terminu porodu tj. od 13.08 w ciagu dnia placze jak tylko oczka otworzy, jakby nam ktos dziecko podmienil, chyba ma to zwiazek z tym brzuszkiemmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Staraczka u mnie skurcze od 7:28 co 8 min co do sekundy, ale sa dziwne bo ida z dolu a nie z gory jak zwykle. No narazie daje rade, ciekawe czy to nastepny falszywy alarm. Czopa to juz nie widzialam dlugo, ale lekarka mowila ze jeszcze jest. Czekan na rozwoj akcji. Ide chyba nogi ogole jakby co.
-
Gratulacje dla nowych mam
zdrowka i szybkiego powrotu do domu
Nocka ok przespalam ciagiem 4 godziny sukces:-) brzuch ze dwa razy stwardnial
Dzisiaj maz przygotował jakąś niespodziankę ciekawe co wymyślił
A jutro mam 30tke no synus mama prosila ze do trzydziestki chce zostać mama ale chyba się nie uda no trudno hehe milego dzionkamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja nadal plamie,bol krzyza wzmaga sie co 20 min....te skurcze mega bolesne......cos czuje ze dzisiaj pojedziemy....
Przy julci tez niestety zaczelo sie od boli krzyzowych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 08:42
0na88, kasiuleek, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga to życzę Ci, żeby Mały zrobił Ci prezent i żebyś przed 30 została Mamusią!
Ja mam uro w śr - to będzie 40t4d i wielką nadzieję, że mój Synek czeka właśnie na ten dzieńOczywiście bardzo chętnie powitam go wcześniej, ale oby nie kazał na siebie dłużej czekac ;P
Jeszcze mąż od pn zaczyna urlop... miało byc tak pięknie, mieliśmy spędzic ten czas w trójkę, szkoda, że Synek ma inną wizję :]aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość