SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, Manius gratulacje !!!!
Magda w koncu sie doczekałas !
u nas karmienie o 3 i pozniej 7.30;) po pierwszym karmieniu troiche czuwal ale i tak nie jest zle:)
Pije kawe, ogarne sie troche i pewnie zmykamy na spacerek:)Paula_071, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Niecierpliwa fajny artykuł co nie wyklucza jednak żeby jeść ciemne pieczywo i nabiał oraz więcej mięsa drobiowego niż wieprzowego, tak trochę podobny jadłospis do tego który teraz mam
Myślę że dam radę pozostać na tej diecie ale w większej ilości oczywiście. Plus słodycze wiadomo krówki od czasu do czasu
Dla mnie ciemne pieczywo to codziennoscWiadomo, ze najwazniejszy jest umiar i zdrowy rozsadek
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:http://allegro.pl/kocyk-spiworek-do-spania-bawelna-do-lozeczka-wozka-i5599578442.html
dziewczyny co myslicie o tym? noce coraz chłodniejsze sie robią
Bardzo fajny, ale jak maz uslyszy, ze chce kupic kolejny spiworek to mnie rozstrzelamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Jestem nie wyspana. Czekam na położna bo chyba będziemy musieli sie wybrac z małym do lekarza. Bol brzuszka sie nasila:( jest częściej i juz od godz 7 sie meczymy:( maly placze a mama razem z nim.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magda, Maniuś - wielkie gratulacje!
Czy wy budzicie swoje dzieci do karmienia w nocy? Laura spała dzisiaj 7 godzin od wieczornego karmienia, a na SR mówili, żeby w nocy karmić minimum co 4 godziny. W ciągu dnia Ją przeważnie budzimy jak długo nie je, na początku w nocy też tak robiliśmy, ale potem czasem od tego odchodziliśmy i dzisiaj w nocy też Jej nie budziliśmy. Jak by była głodna to by się obudziła, nie?Weridiana, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Katarka ja pierwszego Syna budzilam co 3 h nie pamietam przez ile. Teraz... jesli trai mi sie egzemplarz spiacy w nocy to budzic nie bede jesli bedzie ladnie przybieral
Ladnie=odpowiednio a nie na zapas
Ja tam nie chcialabym gdyby mi ktos w nocy przeszkadzal... Jak chce.mi sie siku to budze sie i dziecko chyba tez jak bedzie glodne to da Ci o tym glooosno znac
Tak sadzeWeridiana, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mnie tez z zaskoczenia wzielo,takze spokojnie:)
Polozyli mnie w szpitalu:/ dzisiaj napewno nie wyjde bo moze sie rozkrecic juz a moze i za tydzienja pierdykam..
Pola wstawiona w kanal,skurcze co 8min.
Cos czuje ze to szybko sie nie skonczy,a ja jesyem tu od 1,5h a juz glupieje i mam dosc,chce do domu albo rodzic !!Laura, Pati Belgia, jesslin87, Weridiana, chcebycmama, witaminkab, Paula_071, lys, małaMyszka, KasiaeN., Amberla lubią tę wiadomość
-
Gratulqcje dla nowych mamus
Madzia wkoncu masz Majeczke obok siebie
Karolinaaaaa trzymam kciukioby sie rozkrecilo
Ja dzis bede posypiac caly dzien zeby miec sile na wieczor. Na 19 mamy sie stawic w szpitalu wiec jeszcze troche czasu mamynajpozniej jutro bede przytulala I ja mojego uparciuszka
Milego dnia sierpniowczkimamasia, niecierpliwa, Weridiana, chcebycmama, Laura, witaminkab, Paula_071, lys, małaMyszka, KasiaeN., Maniuś, Amberla lubią tę wiadomość
-
Oooo Karolina u Ciebie też widzę się ruszyło! Trzymam kciuki. My już po wazeniu mała w 1,5 tyg przybrała ponad 300 g pani doktor mówiła że bardzo ładnie, teraz czekam e kolejce żeby umówić się na bioderka.trzymam kciuki rodzące!!
chcebycmama, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oby dziewczyny wzięło nas z zaskoczenia.
Ja juz wszystko wysprzatalam. Tylko prasowanie mi zostało.
Dziewczyny rodzące 3mam kciuki.
To już końcoweczka sierpniowek będzie rodzić. Szok.witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.