SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane, jestem po wizycie, ktg idealnie,
1.5cm rozwarcia, lekarka mierząc rozwarcie wyczuła główkę bardzo bardzo nisko więc kazała tydzien odczekać i jechać do szpitala jak sie samo nie zacznie.
Jesteśmy coraz bliżej))
małaMyszka, lys, Weridiana, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Sebastian oficjalnie jest obywatelem świata i to z PESEL-EM.
Uwaga uwaga udało się zmienić nazwisko syna! A mało tego zmieniłam też swoje!!!!! Jebana rodzina!!!!! Jeszcze na to wszystko dostałam smsa od matki:"Natalko,to ze jestes w ciazy i mnie nie powiadomilas zabolalo,a to ze urodzilas dowiaduje sie od obcych ludzi w szpitalu boli cholernie.
Zycze waszemu synkowi zdrowia i ze byl silny.
Nie zycze tobie zebys kiedykolwiek stracila z nim kontakt.
Gdybys sie interesowala nami to bys wiedziala ze wesolo nie jest "
No zesz go kurwać maćlys, Weridiana, Laura, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Cassie_DE wrote:Dziewczyny do jakiego czasu powinna calkowicie zejsc u dziecka zoltaczka?
Zetka dokladnie
Fizjologiczna jesli karmisz piersią moze schodzić nawet do 3 miesiecy, ale w międzyczasie trzeba sprawdzac ten poziom i crp i morfo.
małaMyszka, Cassie_DE lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny które kp pijecie kawę? Ja właśnie uraczyłam się małą z ekspresu z dużą ilością mleka... Chyba nic się nie stanie, co?
Weridiana lubi tę wiadomość
-
My po dwugodzinnym spacerku:) wszystko bylo by git gdyby nie noszenie wozka, rozkladam na 2 czesci ale stelaz lekki nie jest, niby 9 kg a daje w dupe na 3 pietro..
Karolina trzymamy kciuki, żeby szybko poszło !
PO południu jedziemy zamawiać lokal na chrzciny, umyślałam sobie na 20 wrzesnia, chciałabym zeby było jeszcze w miarę ciepło:)
My jak byliśmy na kontroli naszego wczesniaka 11 sierpnia to miał niecały miesiac a śladu żółtaczki nie było juz wogole:)Cassie_DE, Weridiana, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalamyszka nie przejmuje sie. Mi moja mama do wczoraj jezdzila ponpsychice i od wczoraj juz matki nie mam. Wszystko ma swoje granice.
Bylam krok o depresji poporodowej z jej powodu, nie pozwole sobie zniszczyc zycia.
Magd tak oczywiscie. Kontrole mamy za 2 tyg. Syn ma zoltaczke w oczkach i okol noska. W dniu wypisu bilurbina spadla.
Mam nadzieje ze szybko ta reszta mu zejdzie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:Dziewczyny które kp pijecie kawę? Ja właśnie uraczyłam się małą z ekspresu z dużą ilością mleka... Chyba nic się nie stanie, co?
Wypilam taka z fusami i mialam caly dzien koncert, kofeina pobudzila za bardzo. A poje slabe kawy z mlekiem.
Teraz tylko zbizowa i bezkofeinowa.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:My wczoraj pierwszy raz wykąpaliśmy małą. Bardzo jej się podobało
Nam też
Jednak muszę kupić jakiś balsam do skóry, bo sam emolient u nas nie wystarczy. I tak właśnie się zastanawiam co kupić.lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Dziewczyny które kp pijecie kawę? Ja właśnie uraczyłam się małą z ekspresu z dużą ilością mleka... Chyba nic się nie stanie, co?
ja piję jedną dziennie (czasem tylko pół)rozpuszczalną z 2 płaskich łyżeczek plus mleko 2%małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A mój Malutki po każdym jedzeniu nie ulewa a wymiotuje. Tego jest juz duzo:( spi chwile i pręży się. Chodzę zdolowana znów mam myśli ze będziemy przechodzić przez to samo co z Marcelim. Jestem załamana
mam ochotę ryczec...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Dziewczyny które kp pijecie kawę? Ja właśnie uraczyłam się małą z ekspresu z dużą ilością mleka... Chyba nic się nie stanie, co?
Mi doradca laktacyjna powiedziala, ze 1 kawa dziennie owszem tylko, ze od razu pnw karmieniumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
U nas też była żółtaczka, ją widziałam po oczach małej, miała żółte jakby była radioaktywna, ale gdy zapytalam położna stwierdziła że mala/ slaba ta żółtaczka i żeby się nie martwić. Teraz oczy już prawie są normalne.
Mycha ja pije tylko zbozowa kawę, ale z tego względu że mam chyba mało magnezu bo powieka mi ciągle lata, mimo że lykam witaminy( moje ciazowe i magnez dodatkowo). Wg czuje że mala zabiera mi wszystko co dobre , bo już zastrzały mi się znowu robią( z Blanka też miałam) a skórki przy paznokciach mam strasznie pozaciagane i postrzępione. A nigdy tak nie mialam. Widać że brakuje minerałów. Przy wipisie dostalam jakąś receptę na jakieś witaminy w kropelkach chyba z dha , ale jeszcze nie wykupilam, bo ciazowe lykammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
ainer85 wrote:U nas też była żółtaczka, ją widziałam po oczach małej, miała żółte jakby była radioaktywna, ale gdy zapytalam położna stwierdziła że mala/ slaba ta żółtaczka i żeby się nie martwić. Teraz oczy już prawie są normalne.
Mycha ja pije tylko zbozowa kawę, ale z tego względu że mam chyba mało magnezu bo powieka mi ciągle lata, mimo że lykam witaminy( moje ciazowe i magnez dodatkowo). Wg czuje że mala zabiera mi wszystko co dobre , bo już zastrzały mi się znowu robią( z Blanka też miałam) a skórki przy paznokciach mam strasznie pozaciagane i postrzępione. A nigdy tak nie mialam. Widać że brakuje minerałów. Przy wipisie dostalam jakąś receptę na jakieś witaminy w kropelkach chyba z dha , ale jeszcze nie wykupilam, bo ciazowe lykam
Ja kupiłam witaminy dla kobiet karmiacych i kontynuuje , ta sama firma co dla kobiet w ciąży.
jak na razie wszystko ok, nawet wlosy nie wypadaja , chyba ze pozniej cos sie zacznie dziac..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
maaadzik1207 wrote:A mój Malutki po każdym jedzeniu nie ulewa a wymiotuje. Tego jest juz duzo:( spi chwile i pręży się. Chodzę zdolowana znów mam myśli ze będziemy przechodzić przez to samo co z Marcelim. Jestem załamana
mam ochotę ryczec...
Biedny malutki.
A co dokladnie mu bylo?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Iys ja smaruje po kapieli kremem nawilzajacym Bepanthen. Jest bardzo wydajny i fajnie sie rozsmarowuje, masz wrazenie ze zmienia sie w wode , taki lekki.
jak wspominała Hermiona tez slyszalam duzo dobrego o oleju kokosowymlys, małaMyszka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Witaminko głowa do góry. Zaraz będziemy tulić maluszki
. Nie denerwuj się bo dzidzia to odczuwa.
Myszko może lepiej inke z mlekiem wypić?? Zdrowsza dla ciebie i maluszka
Wysprzatałam na błysk mieszkanie, nie mam co już sprzątać to poprawiam codziennie tak żeby się nie nudzić i cukry spalać. Już bym chciała Dominisia mieć przy sobie bo się zanudzę, mąż dopiero przychodzi z pracy 17, 18 a ja siedzę i odliczam czas.....Weridiana, witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość