SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane
Jestem drugi dzien w domku. Pomalu sie jeszzzce organizuje i nie mam jakmwas nadrobic.
Zagladanm na pierwsza strone i sprawdzam ktora sie rozpakowala
Mamy karmiacd peirsia czy pijecie krowie mleko??? Jecie nabial i jajka??wczoraj mialam wizyte poloznej i zrobila mi taka wode z mozgu,ze juz nie wiem co moge jesc.
W szpitalu dietetyk mowila ze mozna kawe z melkeiem albo herbate rooibos, inke.
Polozna wczoraj -kategorycznie nie.mleka wogole, jajko raz w tyg.zupa tylko na kurczaku plus mrchewka ziemniak i kasza. Owoce tylko pieczone albo gotowane.
Z warzyw tez w zasadzie wszyttsko gotowane. Zero surowych jablek i bananow.
Nie wiem co jesc, pomozcie.
Nie ma u nas w rodzinie alergii pokarmowych wiec nie wiem czemu mam miec tak restrykcyjna diete.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Ja na początku smarowalam, teraz już nie, bo brzuch mam zupełnie płaski, jak przed ciążą. Błyskawicznie mi spadł. Rozstępów nie mam za to nie zniknęła mi ta ciemna kreska. Kiedy ona zejdzie?
szczesciara
Ja jeszcze mam brzuszek, no nic starosc nie radosc
Tez nie smaruje , z czystego lenistwa jednak nie mam rozstepow , w pierwszej ciąży tez nie mialam i nie smarowalam . Mysle ze taka moja uroda. Chociaz popieram nawilzanie skóry
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Kochane
Jestem drugi dzien w domku. Pomalu sie jeszzzce organizuje i nie mam jakmwas nadrobic.
Mamy karmiacd peirsia czy pijecie krowie mleko??? Jecie nabial i jajka??wczoraj mialam wizyte poloznej i zrobila mi taka wode z mozgu,ze juz nie wiem co moge jesc.
Polozna wczoraj -kategorycznie nie.mleka wogole, jajko raz w tyg.zupa tylko na kurczaku plus mrchewka ziemniak i kasza. Owoce tylko pieczone albo gotowane.
Nie ma u nas w rodzinie alergii pokarmowych wiec nie wiem czemu mam miec tak restrykcyjna diete.
Dziwna dietę ci kazała stosować. Ja będę jadła owoce surowe może nie wszystkie ale będę :)i będę piła mleko i jadła nabiałWeridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura jak u mnie będzie tak dalej bezobjawowo to sądzę, że będziesz pierwsza
ja dodatkowo nie mam ochoty na nic co przyspiesza poród.
A jak myślicie mogę się wybrać na koncert plenerowy? Oczywiście nie gdzieś pod scenę ani nigdzie gdzie będzie ścisk. Ale głośno będzie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Nie ma u nas w rodzinie alergii pokarmowych wiec nie wiem czemu mam miec tak restrykcyjna die
te.
Oj to trafilas polozna staraj daty
Wlasnie ten temat byl przerabiany, Niecierpliwa konsultowala z kilkoma specjalistami ze mozna jesc wszystko , oczywiście z glowa, sprawdz jej posty bo wlasnie ona byla na diecie a malenstwo i tak mialo kolkę.
Osobiście uwazam ze nie jest to prosty temat i mozna jesc wszystko ale zdrowo. Pokarm produkuje sie z krwi jednak do krwi tez moga dotrzec "szkodliwe" elementy jak np alkohol . Dlatego musimy uwazac i odzywiac sie z glowa
Laura, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:http://www.aptekagemini.pl/mediderm-krem-1000g.html
Ofka tego kremu używasz? Bo też muszę coś kupić, mam oilatum 2 w 1 ale Alicja ma sucha skórkę wiec coś dodatkowo musze zastosowaćEwa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Nie ma u nas w rodzinie alergii pokarmowych wiec nie wiem czemu mam miec tak restrykcyjna diete.Ewa123, zabka11, małaMyszka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny.
Tez mi sie wydaje ze taka dieta restrykcyjna to przesada.
Jakie jeciem owoce i warzywa???
Aaaaa pamietam ze byl tez temat hemoroidow.niesety po porodzie wylazl mi kolejny buuuu
Smaruje tylko proctoglivnolem. Co jeszcze mozna stosowac karmiac???? Kurde so usiade to mi wylazi i ciagle mam uczucie jakbym chciala do toaltey, tak mi ten dziad przeszkadza(((
-
Laura wrote:Mamuśki czy wy po porodzie też smarujecie swoje brzuszki nadal??
Teraz sie chudnie i w tych miejscachbmoga pojawic sie rozstepy,.Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Ja kupial ziaje maslo do ciala po porodzie i smaruje brzuch piersi posladki i uda..
Teraz sie chudnie i w tych miejscachbmoga pojawic sie rozstepy,.na pewno zakupie to masło z Ziajki do tej pory miałam balsam od 4 miesiąca ciąży też z Ziajki, ale właśnie mi się skończył i nie warto mi zakupować na ten ostatni tydzień...
-
zabka11 wrote:Dzieki dziewczyny.
Tez mi sie wydaje ze taka dieta restrykcyjna to przesada.
Jakie jeciem owoce i warzywa???
Aaaaa pamietam ze byl tez temat hemoroidow.niesety po porodzie wylazl mi kolejny buuuu
Smaruje tylko proctoglivnolem. Co jeszcze mozna stosowac karmiac???? Kurde so usiade to mi wylazi i ciagle mam uczucie jakbym chciala do toaltey, tak mi ten dziad przeszkadza(((
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kochane chce odciagnac mleko i podac malemy z butelki. Ile tego naszukowac? Bo nie wiem ile on zjada...musze sie przespac niech maz go nakarmi, bo zdechne, od 1 w nocy piec min na cycku, pietnascie spi...moze przez to picie z butli nie oduczy sie ssac cycka.
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/811b49fe25a6.jpg
Dotarly nasze zaproszenia, jestem bardzo zadowolonaWiec pakujemy manaty i jedziemy wreczac
Laura, zabka11, lys, Weridiana, Pati Belgia, mamasia, 0na88, 0na88, małaMyszka, polkosia lubią tę wiadomość