SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka wrote:Nie probowalam jeszcze. Ale w zasadzie on sie nie drze, tyle ze nie spi i chce ciumkac...
I zagadka znów czy mu coś zaszkodziło czy po prostu powietrza się nałykał.
Właśnie też myślę o tych kropelkach sab simplex, bo dużo osób je chwali. Może wtedy będzie spokojniejszy jak go nic w brzuszku nie bedzie męczyć.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Moja śpi po 3-4-5 godz ale zdarzają się i 2 godz. w ogólnym rozliczeniu na dobę wychodzi 3
Jedziemy zaraz na rzeź- zdjęcie szwów. Już mnie tak wkurwiają, z dna na dzień bardziej je czuje.
Noc była w miarę do ogarnięcia, kolejna doba na cycuJak 3 godz. nie zje to mam twarde kamienie ale jakoś nie boli mnie to, brodawki też już zahartowałam i nie bolą. Chyba nie miałam tego nawału czy coś bo o żadnych kapustach nie było mowy, pokarmu jest wystarczająco. Ciekawe co dalej będzie.
Czy Wasze dzieci też gadają przez sen? W sensie takie stękanie, jęczenie, mruczenie, wzdychanie itp. Moja jest strasznie głośna przez sen0na88, zabka11, Neyla, małaMyszka, apaczka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam:)
Strach napisać ale chyba po tym infacolu jest lepiej, nie ma wieczornego darcia, za to wczorajw dzień dał popalić, jest taki niespokojny, te nogi mu tak pracują że jakby jechał na rowerze to by zajechał na drugi koniec Polski, czy Wasze dzieci też są tak aktywne? Chodzi mi o nogi włąsnie, zresztą jemu ręce też pracuja strasznie..
Ja chciałaby mu wprowadzić stałą godzine kąpania ale póki co sie nie udaje bo przewaznie je 17-18 i to kapanie wychodzi po 20 albo przed 21
Dzisiaj pobudka była o 2 i pozniej 7, po czym po 8 usnał i spi, pewnie znowu nic nie zrobie, ide szybko obrac ziemniaki bo mięso mam przygotowanemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
witam:)
Strach napisać ale chyba po tym infacolu jest lepiej, nie ma wieczornego darcia, za to wczorajw dzień dał popalić, jest taki niespokojny, te nogi mu tak pracują że jakby jechał na rowerze to by zajechał na drugi koniec Polski, czy Wasze dzieci też są tak aktywne? Chodzi mi o nogi włąsnie, zresztą jemu ręce też pracuja strasznie..
Ja chciałaby mu wprowadzić stałą godzine kąpania ale póki co sie nie udaje bo przewaznie je 17-18 i to kapanie wychodzi po 20 albo przed 21
Dzisiaj pobudka była o 2 i pozniej 7, po czym po 8 usnał i spi, pewnie znowu nic nie zrobie, ide szybko obrac ziemniaki bo mięso mam przygotowanemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:I na raz tyle wypija? Stowe?
Czasami robi sobie przerwe, wtedy ja biore na odbicie i jak po dalej ciumka i je reke to daje jej dalej, a jak nie ma ochoty (co rzadko sie zdarza) to wtedy nie zmuszam, zeby bylo tego malo to wczoraj godzine po takiej butli szukala cycka no i dostala
Kupilam butelke dr Browna i moim zdaniem nie ma porownania do avanta. Podczas jedzenia z avanta non stop jej cieklo po brodzie, wczoraj jak pila z dr browna to ani razu sie nie zakrztusila i nic jej bokiem nie wylecialo. Zaluje, ze wczesniej jej nie kupilam a inwestowalam w aventy, ale one mi pasowaly do laktatora jednak dla mnie dr brown bezkonkurencyjny, a probowalysmy juz wielu butelek.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:niecierpliwa ja tak mialam dwa razy juz , w ogole zauwazylam ze wiecej sie poce - polozna powiedziala na moje drgawki , i zwiekszona potliwosc ze to polog . Zobaczymy bo mnie te drgawki przerazaja troche
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Moja śpi po 3-4-5 godz ale zdarzają się i 2 godz. w ogólnym rozliczeniu na dobę wychodzi 3
Jedziemy zaraz na rzeź- zdjęcie szwów. Już mnie tak wkurwiają, z dna na dzień bardziej je czuje.
Noc była w miarę do ogarnięcia, kolejna doba na cycuJak 3 godz. nie zje to mam twarde kamienie ale jakoś nie boli mnie to, brodawki też już zahartowałam i nie bolą. Chyba nie miałam tego nawału czy coś bo o żadnych kapustach nie było mowy, pokarmu jest wystarczająco. Ciekawe co dalej będzie.
Czy Wasze dzieci też gadają przez sen? W sensie takie stękanie, jęczenie, mruczenie, wzdychanie itp. Moja jest strasznie głośna przez sen
Magda, Laura ma tak samoMy z Mężem do Niej wstajemy, bo "gada" i "gada", a Ona Sobie smacznie śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 11:07
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:ja miałam też w zeszłym tygodniu dwa dni z drgawkami i dreszczami, ale też miałam wysoką temperaturę (raz 39,2, dzień przerwy i później 38,1)a poza tym żadnych innych objawów jak ból gardła czy coś i myślę, że to ze zmęczenia chyba. organizm się stopniowo przyzwyczaja do mniejszej ilości snu
Wczoraj położna mi powiedziała, że większość gorączek jest od piersi, i póki się karmi mogą się pojawiać (zarówno 2 tygodnie po porodzie jak i 8 miesięcy). Zazwyczaj jest to związane z zatykającymi się kanalikami w piersi. Mi się głównie pozatykały od strony pach.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Musze naprodukowac zapasy mleka na weekend, bo w piatek wpadaja dziewczyny z pracy, w sobote i niedziele jedziemy z zaproszeniami na chrzciny do chrzestnych Julki.
Dziewczyny czy Wam tez skoczylo do gory libido po porodzie?? Bo u nas jak u nastolatkow chyba musimy nadrobic tak dluga abstynencjemałaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy juz po spacerku i zakupach. Musze przyznac ze kupilam super wozek nawet z zakupami plynie a i kosz pojemny
Maly wlasnie cyca jak skonczy musze pranie rozwiesic i obiadek przygotowac.
Swoja droga moja figura coraz bardziej mi sie podobaszczerze zeby patrzac w lustro
Posalyscie o drgawkach. Ja spie pod kocem i zimowa koldra w skarpetkach... moj bez koldry.
Wstaja w nocy na cyca az mna trzesie. Ale nie mam ani temp ani nic w tym rodzaju.
Hormony chyba sie przestawiaja na inny tryb.małaMyszka lubi tę wiadomość