SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Wczoraj położna mi powiedziała, że większość gorączek jest od piersi, i póki się karmi mogą się pojawiać (zarówno 2 tygodnie po porodzie jak i 8 miesięcy). Zazwyczaj jest to związane z zatykającymi się kanalikami w piersi. Mi się głównie pozatykały od strony pach.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Niecierpliwa tak piszesz o produkcji mleka, a ja dalej nie umiem ruszyć z produkcja
Może to wina laktatora, że sie namecze, pozwijam z bólu, a żeby odciągnąć 60 ml to chyba godzinę musiałabym to robić
Ja tez na laktatorze jakos super duzo nie wyciagam, po karmieniu jakies 60 ml w 30 minut. Najwiecej sciagam w nocy. Katarka a jaki masz laktator??Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 11:48
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Katarka wrote:Ja czułam w podbrzuszu.
Katarka, magda sz, futuremama, małaMyszka, jesslin87, zabka11, lys, Maniuś lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja mam z canpola, na poczatku troche bolalo, ale sutki mialam zmasakrowane teraz juz mam na express i na 3 i nic nie czuje
A to jest jakiś konkretny model? Możesz mi podać? Może sie zaopatrze w niego.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarka wrote:A to jest jakiś konkretny model? Możesz mi podać? Może sie zaopatrze w niego.
Julka po ataku brzuszkowym zasnela z termoforem na brzuszku, nie wiem na ile to termofor a na ile zmeczenie, ale wazne ze przestala plakac, bo ryk byl jakbym ja ze skory obdzieralaKatarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zuzka.mom wrote:U mnie twardy brzuch plus lekkie bóle w podbrzuszu, czy to to?
sama nie potrafię rozróżnić skurczy a może to właśnie są skurcze??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:nie wiem u mnie te bole jak juz sie pojawiają to są dosyć mocne i pojawiają się i zanikają....
sama nie potrafię rozróżnić skurczy a może to właśnie są skurcze??
No właśnie ja też sie czuje jak uposledzona bo nie potrafie stwierdzić jakie to są bóletrzymam za nas kciuki bo może to to
w piątek ma być pełnia, może będzie wysyp
Laura, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:nie wiem u mnie te bole jak juz sie pojawiają to są dosyć mocne i pojawiają się i zanikają....
sama nie potrafię rozróżnić skurczy a może to właśnie są skurcze??
Ja skurcze odczuwałam właśnie jako bóle w podbrzuszu, więc to może być toWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:01
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak Laura, ja już próbuje wszystkiego...
wczoraj pół dnia piłka i kręcenie biodrami, kawkę wypiłam bo słyszałam, że pomaga, na wieczór małe bara bara i tyle co rano jak sie obudziłam to poczułam twardy brzuch i chwilowe bóle.
Może po prostu przyjdzie bezobjawowoLaura, małaMyszka lubią tę wiadomość